kerna
http://www.lauraziobro.pl
agnes to tel. w rękę i zamawiaj pizze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za pocieszenie...
MYSZUNIA!!!!!! w łeb zara dostanies! jestes dopiero mesiąc po porodzie
ja dopiero mesiąc czy dwa wchodze w predciążowe- i to nie wszystkie3 kg mam więcej niz przed...
![]()
Ja jestem nie-kieckowa...
Myszunia właśnie a ty nie masz jakich kiecek ciążowych czy tez chodziłas wtym co miałaś???/
Współczuję.Moje dzieci mają AZS a starszy synek ma tak ciężkie że musi znowu iść do szpitala:-( a najgorsze ze niewiedzą co jest przyczyną:-( a dziecko bardzo się męczy od stycznia siedzi w domu i narazie o przedszkolu może zapomnieć a bardzo tęskni za dziećmi:-(
hyc hycKurcze szkoda ..czemu dizci musza tak chorowac ...masakra:--
-
-(
Pati daj spokój to była noc szalenst jeszcze wy dwie z tymi brzuchami to juz wogóle byl cyrk z tymi uszami króliczkanie mialam co wymyslic tylko króliczki z nas porobic
![]()
szkoda, bo ja dupci wogole nie mam i mie sie biodrowki nie trzymajabardzoa te khaki mniej
kurcze to nie fajnie:-(
płaszcz mężaale się modowo zrobiło..aż miło!!
Natalineczka pomysł pierwsza klasa, ale z moim bjebesem chodzenie po sklepach to sajgon..zdana jestem na siebie.no nic pójde w którejś z tych moich, do tego założę płaszcz menza żeby się zakryć i git
Julia współczuję:--(
julia moj brat jak byl maly tez mial
jest takie mydlo dla dzieci... probowalas ??
a no bo mi sie poskompilo i ni moNati chodziło mi ze jestes dobra z tymi cycami ze nie masz co wyekspo nować
mYSZUNIA A NA TYM WESELU DO SPODNI CO MIALAS JA BIAA BLUZKE ?/oooooooooooo sory z acapsaaaaaaa