reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
...
MYSZUNIA!!!!!! w łeb zara dostanies! jestes dopiero mesiąc po porodzie:eek:

ja dopiero mesiąc czy dwa wchodze w predciążowe- i to nie wszystkie:no: 3 kg mam więcej niz przed...:tak:
Dzięki za pocieszenie :zawstydzona/y: Ale i tak mam wrażenie, że po pierwszej ciąży to jakoś szybciej wracałam do swojej wagi, a teraz ... :baffled::baffled::baffled:
...
Myszunia właśnie a ty nie masz jakich kiecek ciążowych czy tez chodziłas wtym co miałaś???/
Ja jestem nie-kieckowa :-D:-D:-D:-D Chodzę w spodniach i nawet na weselu w październiku byłam w spodniach ciążowych :-p
Ja w ogóle mało ciążowych ciuchów kupiłam i chodziłam na okrągło w tym samym, więc się wszystko bardzo poniszczyło. Miałam nadzieję, że po ciąży będę miała w czym chodzić, a tu się okazuje, że czekają mnie chyba zakupy dużych rozmiarów :-p:eek::eek::eek:
Moje dzieci mają AZS a starszy synek ma tak ciężkie że musi znowu iść do szpitala:-( a najgorsze ze niewiedzą co jest przyczyną:-( a dziecko bardzo się męczy od stycznia siedzi w domu i narazie o przedszkolu może zapomnieć a bardzo tęskni za dziećmi:-(
Współczuję. :zawstydzona/y: Syn mojej koleżanki ma AZS - straszna choroba :no:

Nati chodziło mi ze jestes dobra z tymi cycami ze nie masz co wyekspo nować:-D:-D:-D

mYSZUNIA A NA TYM WESELU DO SPODNI CO MIALAS JA BIAA BLUZKE ?/oooooooooooo sory z acapsaaaaaaa

Ostatnia edycja:
No nic zaczyna wiać pustkami to ja też idę nyny... mój już spi od godziny:szok::sorry::sorry::-D:-D:-D
to nie moge być gorsza i tez bym musiała dołączyć, nie?:rofl2::-D

Kurcze szkoda ..czemu dizci musza tak chorowac ...masakra:-:)-:)-:)-(

Pati daj spokój to była noc szalenst jeszcze wy dwie z tymi brzuchami to juz wogóle byl cyrk z tymi uszami króliczka :-D:-D:-D:-D nie mialam co wymyslic tylko króliczki z nas porobic:-D:-D:-D:-D:-D
hyc hyc
śliczne były te pączkowate króliczki;-);-):tak::tak::tak:
bardzo:tak: a te khaki mniej:tak:

kurcze to nie fajnie:-(
szkoda, bo ja dupci wogole nie mam i mie sie biodrowki nie trzymaja:no::no::no:
raz kupilam i bylam wsciekla ze hoho bo co chwila mi z * spadaly:sorry::tak::tak:
i musialam podciagac
a jak nogawki w tyh khaki sa szerokie czy takie bardziej przy nodze:eek:
ale się modowo zrobiło..aż miło!!
Natalineczka pomysł pierwsza klasa, ale z moim bjebesem chodzenie po sklepach to sajgon..zdana jestem na siebie.:cool: no nic pójde w którejś z tych moich, do tego założę płaszcz menza żeby się zakryć i git:-D:-D:-D:-D:-D
Julia współczuję:-:)-(
płaszcz męża :-D:-D
jak chcesz to moj dziadek gdzies na strychu baranice ma:tak::tak::tak:

julia moj brat jak byl maly tez mial
jest takie mydlo dla dzieci... probowalas ??

czego ja już niepróbowałam:-( nawet z Niemiec leki i maści już sprowadzałam i nic. Lekarze co do starszego nierokuja najlepiej bo On ma to najcięższe AZS :-( byliśmy juz u tylu lekarzy i każdy mówi że On to do końca życia niestety będzie sie męczył:-(

Mam nadzieje że młodszy z tego wyrośnie i niebędzie tak cierpiał:no: ale czas pokarze

Ale koniec smęcenia :tak: co do sukienek to ja nic z ciąży nie maiłam w 2 parach portek przechodziłam:-D

one mają proste nogawki -dla mnie byly przy nodze:rofl:
a nie ma tam podanej szerokości nogawki?
jak nie ma to Ci mierze jutro jak będziesz chciala:tak:

edit: no rzeczywiscie nie ma szerokosci nogawki:rofl:
jutro Ci zmierze i podam:tak:

a teraz ide spać DOBREJ NOCKI!

iwcik no fajne kroliczki z nas zrobilas na dysce to bylysmy normlanie rozchwytywane look nie mozliwy :laugh2::laugh2::laugh2:
medea hahha bardzo smieszne... juz tez nie przesadzaj paczusiu :-p:-p
agnes no zazdroszcze ja to jeszcze nie dostalam ale jak dostaniemy to wszystko isdzie w dlugi :confused2::confused2::confused2:

julia to nie ladnie szkoda biedactwo sie tak meczy :(

Ostatnia edycja:
Nati chodziło mi ze jestes dobra z tymi cycami ze nie masz co wyekspo nować:-D:-D:-D

mYSZUNIA A NA TYM WESELU DO SPODNI CO MIALAS JA BIAA BLUZKE ?/oooooooooooo sory z acapsaaaaaaa
a no bo mi sie poskompilo i ni mo:no::no:

muzeum zamkniete eksponatow brak:-D:-D:-D

julka współczuje, czarek tez mial ale to chyba to najslabsze bo teraz czasem tylko mu jakas plamka wyskoczy, no i moj brat tez mial ale mu juz pszeszlo:tak::tak::tak:

meduska jakbys mogla to zmierz mi te spodnie, tzn nogawki i jeszcze mam jedno pyt:zawstydzona/y:
ten pas na brzuch przy nich to z jakiego materialu i on jest taki rozciagliwy:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry