reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
Faktycznie pogoda dziś jakaś niepewna, u nas dzieci właśnie padły i po spanku wybierzemy się na dwór bo inaczej maluchy mi mieszkanie rozniosą :szok:

Maltanka jestem z kaliny :-)

misia2010 zaciskam kciuki oby szybko te majty pomogły! dobrze że mała je dobrze znosi - przyzwyczai się i szybko o nich zapomni! A do jakiego lekarza ortopedy chodzicie jak można wiedziec?

ja pierwsza ja:-p

ojej oby szybko przeszło, dopiero co chorowała.

trzymam kciuki za tatę.

hehe:-p nio dobrze, że poszłyśmy bo dzisiaj to raczej nie ruszyłabym się:no:

a no zauważyłam, że ostatnio nowe mamuśki tylko wpadają i nie odzywają się już później:baffled:

Gratulacje obrony!!!:tak: to dobrze, że Ayka wraca do zdrowia.

niestety, ale dobrze, że mamy blisko to jak coś to rano na telefon i może już w następnym tyg, się uda:tak:

hehe sienio mi też codziennie się nie chce nic:-p

misia dobrze, że mała nie protestuje co do pieluchy, a mieliście usg robione? gdzie byliście u ortopedy?

wyjęłam rybę na obiad i będzie łosoś dzisiaj w śmietanie.

czy mi się wydaje, czy Kaśki żądzą na forum:-p:-p:-p sienio, nadulec jest nas 3:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok:maltanka ale masz pamięć:-):-):-):-):-)

Poszliśmy do Intermedu na Junoszy, bo rzut beretem od nas...niestety prywatnie, bo skierowanie niby było, ale jeździć potem na Hipoteczną i szukać tam miejsca do parkowania jakoś się bałam:sorry::sorry:zresztą w szpitalu kazali iść już w 3 tygodniu, a tu właśnie się tak udało zapisać:tak::tak::tak:a lekarz to dr Okoński...jak zapisałam Natalkę do niego, to potem pogadałam z moimi rodzicami i okazało się, że kiedyś leczył na Karłowicza i do niego chodzili ze mną rodzice, bo też jakieś wady miałam:tak::tak:....no jaki Lublin mały:-D:-D:-D:-D...pamiętał nawet ojca:szok:....badał małą i od razu zrobił usg...wszystko pokazał i wytłumaczył....więc myślę, że będzie dobrze:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie, my właśnie wróciliśmy ze szczepienia, było troche krzyku ale udalo sie wkoncu!!!!Mam tylko nadzieje ze Jula nie bedzie gorączkowala, bo pediatra uprzedzala mnie ze za 7-10dni moze wystapic gorączka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wtedy Jula w Bugi nie pojawi sie, ale mam nadzieje ze tak nie bedzie i spotkamy sie z Wami w komplecie

Co do pogody to gorzej wyglada przez okno, jest cieplo tylko wilgotno i duzo kałuż!!!:-p:-p

Anet zdrówka dla Gosi i taty!!!

dzień dobry kochane :)

mam nadzieję że mnie dopiszą do listy na sobotnie spotkanie - zgłosiłam się a na liście mnie nie ma Zobacz załącznik 236353

Wybacz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak nie dopiszą to przemycimy Cie:-D:-D:-D:-D:-D

madzienka
o której wy do Bugi chodzicie? jak koło 10.00 to może mi się uda wyrwać:sorry:

ok 10-10.15 spotkamy sie w czwartki w Bugi!!!

U nas jest ok Ayka jest juz zdrowa:), dzis idziemy na kontrole do kardiologa. Wczoraj bylysmy na spacerku po raz pierwszy praktycznie od miesiaca ( w poniedzialek minie miesiac jak mala miala operacje, ale to szybko zlecialo).

Super że wszystko dobrze skończyło sie:tak::tak::tak::tak:idziesz dzisiaj do dr Sadurskiej???My tez musimy sie wybrac:eek::eek::eek:

czy mi się wydaje, czy Kaśki żądzą na forum:-p:-p:-p sienio, nadulec jest nas 3:-D:-D:-D

I Magdy:-D:-D:-D:-Dja, Madziara i mandziula:-p:-p:-p:-p

Maltanka
dobra robota z tymi imionami!!!!!:tak::tak::tak:dzieki

napisałam długiego posta - wylogowało mnie i po poście grrrrr

misia jaką macie pieluchę tą taką plastikową sztywną??

nasza Gabi też miała problem z dysplazją była ułożona pośladkowo dodatkowo miała nóżki zarzucone na siebie. Nasz ortopeda polecił nam pieluchę tetrową taką szytą z rzepami bardzo fajna sprawa - Gabi w niej leżała prawie cały dzień do tego spała w niej w nocy i nic jej nie przeszkadzało :) później dostała po 2 miesiącach sztywniejszą pieluchę ale też z materiału
bardzo je sobie chwalę :) może zapytajcie ortopedy o coś takiego ??

tu zrobiłam fotki pieluch :)

Madzianka oby Jula nie miała gorączki na co szczepiłaś ?? to to planowe szczepienie ??
nawet nie wiesz jak mnie korci na pazurki ;) heheheh :) na Górskiej mam fantastyczną manikiurzystkę ;) ale ze względu ze masuję małej kanaliki łzowe to jakoś boję się podchodzić do tego z pazurami ;) hehehe

Ostatnia edycja:
napisałam długiego posta - wylogowało mnie i po poście grrrrr

misia jaką macie pieluchę tą taką plastikową sztywną??

nasza Gabi też miała problem z dysplazją była ułożona pośladkowo dodatkowo miała nóżki zarzucone na siebie. Nasz ortopeda polecił nam pieluchę tetrową taką szytą z rzepami bardzo fajna sprawa - Gabi w niej leżała prawie cały dzień do tego spała w niej w nocy i nic jej nie przeszkadzało :) później dostała po 2 miesiącach sztywniejszą pieluchę ale też z materiału
bardzo je sobie chwalę :) może zapytajcie ortopedy o coś takiego ??

tu zrobiłam fotki pieluch :)

Madzianka oby Jula nie miała gorączki na co szczepiłaś ?? to to planowe szczepienie ??
nawet nie wiesz jak mnie korci na pazurki ;) heheheh :) na Górskiej mam fantastyczną manikiurzystkę ;) ale ze względu ze masuję małej kanaliki łzowe to jakoś boję się podchodzić do tego z pazurami ;) hehehe

My dostaliśmy coś w tym stylu majtki ortopedyczne odwodzące R.13*NOWE*DYSPLAZJA (987484637) - motoAllegro tylko wykonane z kory i zapinane na rzepy, a nie zatrzaski...może to czy dostajesz majtki czy pieluchy zależy od stopnia wady...wiem, że mają jakąś skalę wdł. Graffa - prawe bioderko ma I, czyli podobno ok...a lewe III (chyba a...ale nie mogę rozczytać;-))....z tego co znalazłam w necie oznacza biodro podwichnięte :-(
Już niedługo i Ty zaliczysz pazurki...a faktycznie przy masażu jakoś strach:sorry:

Ostatnia edycja:
Ja już z zakupów wróciłam, byłam w biedronce i chyba Madzienke z Julcią widziałam jak już do domu wracały a Julcia szła na nóżkach?
Misia dysplazją się nie martw, moja Maja też miała i nosiła przez 3m-ce rozwórkę Koszli ale chyba źle rozczytałaś tą skalę bo III to bardzo duża dysplazja :szok::szok:, moja Maja miała jedno bioderko Ib i jedno IIb, a my jeździliśmy do luxmedu :tak::tak:
Maltanka super zrobiłaś tą listę z imionami, dzięki :tak::tak::tak:
A i wreszcie byłam u fryzjera ale zła jestem bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła:angry::angry::angry:

Madzienka tak do dr Sadurskiej dzis idziemy na 17.
Madziara78 witaj. Ja tez mieszkam na kalinie:) a ty gdzie dokladnie? ja na niepodleglosci..

reklama
misia biedulki z Was dziewuszki!!!Ale jak mus to mus najważniejsze zdrowie,trzymam za Was kciuki!!!:tak::tak::tak:
Madzienka a jakie to szczepienie???:eek:
Maltanka super pamieć masz!!!Dzieki za liste!!:-)

W koncu wekend!!! ALe pogoda do du..!!!!:baffled::baffled::crazy::crazy: Cos slyszalam ze taki ma byc wekend!:no::no::no: Chyba jak tak bedzie to sie wybierzemy do sali przy Globusie.
A dziewczyny slyszalyscie na bank o tym wulkanie?Wiecie mama znajama na UMCsie z Wydziale Fizyki i gadaly dzisiaj -radzila zeby z dzieciakami nie wychodzic na dlugo a szczegolnie z alergikami, masakra co to ku.... jest!!!!I podobno przez ten wybuch tego wulkanu obok gdzie moze wybuchnac drugi jakis wiekszy i gorszy!:szok::szok::szok: My dzisiaj z dzieciakami nie wychodzilismy z przedszkola.

Zapomnialam sie przywitac!!!!!!!!!WITAM KOCHANE!!!!!!

Do góry