reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
misia tak tak dokladnie pamietam ten zestaw :D:D byl tam jeszcze plaski kalkulator :D dla dziewczynek biale a dla chlopcow czarne :) mnie juz ten zestaw ominąl ale kolezanka 2 lata wczeniej dostala :):)
PS fajny awatarek szkoda, ze taki malutki :)

kiedyś były symboliczne....rower to już był super extra wydatek...a z reguły kończyło się na zestawie długopis+zegarek (taki co wszyscy dostawali:-D:-D:-D)

ja na komunię od chrzestnej dostałam złote kolczyki od chrzestnego złoty łańcuszek z zawieszką serduszkiem - ani razu nie miałam tych rzeczy na sobie - i nie pomyślałam jak robiliśmy obrączki ;) że można było dać swoje złoto ;) z takich pamiętnych prezentów to dostałam komplet encyklopedii od babci - standardowy prezent dla wszystkich wnuków - ale teraz jest internet ;) , dywan od prababci ;) od rodziców meble do pokoju ;) i tyle pamiętam :)

ale najlepsze było na komunii gdzie mój znajomy był chrzestnymi kupił rower i to taki lepszy a usłyszał "ja nie chciałam roweru chciałam komputer ale obciach" ;/

hmmm nie pamiętam tych zestawów :p

co do miejsc ... jakby to powiedzieć .... my też chrzciny robiliśmy w lokalu ale my mamy bardzo małe mieszkanko więc byłby straszny tłok ... a moim rodzicom zalało mieszkanie w maju i był generalny remont ;) więc nie było wyjścia ;)

Ostatnia edycja:
misia tak tak dokladnie pamietam ten zestaw :D:D byl tam jeszcze plaski kalkulator :D dla dziewczynek biale a dla chlopcow czarne :) mnie juz ten zestaw ominąl ale kolezanka 2 lata wczeniej dostala :):)
PS fajny awatarek szkoda, ze taki malutki :)

no właśnie...zapomniałam o kalkulatorze:-D:-D:-Da czegoś mi brakowało:-D:-D:-D
Dzięki:tak::tak::tak:

To wersja maksi awatarka
Zobacz załącznik 236534

No wlasnie i jeszcze te miejsca!!!Małe wesela!!Mojego chrzesniaka bylam w hotelu Jedlina!!!

Rany....dosłownie to wesela:szok::szok::szok::szok::szok:chyba jednak przesada:no::no::no::no:to moim zdaniem jednak rodzinne i skromne uroczystości powinny być:tak::tak::tak:

reklama
Do góry