reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
co do pyłu - moja babcia która jest lekarzem, może trochę przesadza ale powiedziała że jak nie ma takiej potrzeby, to żebym z małą na razie na spacery dłuższe nie chodziła ;)

mała padła jak mucha ;)

właśnie dostałam info od mojej chrześnicy tz od jej mamy ze aparatu mam nie kupować ale jakaś fajna wieża ma być ....

Ostatnia edycja:
karlita nie ma co sie przejmowac... na sile nikogo nie uszczesliwisz, chca wieze to kup w takiej cenie w jakiej uwazasz i tyle. Tylko szkoda, ze nie to takie wymuszone troche, bo "prezent" ma trochę inną definicję...ale co zroic :p

z racji tego, że w maju mamy dwie komunie jako chrzestni + wesele więc mój prezent max 600 zł bo mam jeszcze złoty łańcuszek z medalikiem.

może mąż jutro wcześniej wróci z pracy to pojedziemy do euro agd i do vico się rozejrzeć :)

sienio wiesz wolę kupić coś z czego mała będzie zadowolona i coś co jej się przyda ;)

Ostatnia edycja:
z racji tego, że w maju mamy dwie komunie jako chrzestni + wesele więc mój prezent max 600 zł bo mam jeszcze złoty łańcuszek z medalikiem.

może mąż jutro wcześniej wróci z pracy to pojedziemy do euro agd i do vico się rozejrzeć :)

600zl to dla mnie bardzo duzo!!!To jest istne szalenstwo z komuniami, zwykle psucie dzieci, ale nie tylko na komunie dzieciaki dostaja takie "prezenty".

sunday_ dla mnie to też dużo ale jakby to powiedzieć moja chrześnica jest z bogatszej rodziny od chrzestnego dostaje laptopa ... i trochę byłoby mi głupio wyskoczyć z zegarkiem ....

na tą komunię to odkładałam od grudnia ;) nie powiem ;) bo przecież jestem na wychowawczym więc jedziemy na jednej pensji ...

karlita wiem, wiem bardzo dobrze wiem jak to jest. ja mam chrzesniaka na szczescie jest juz po komuni a jak ja mial to ja bylam w ciazy jeszcze i mielismy dwie pensje. A gdzie ta komunia ma sie odbyć?

Ja już z zakupów wróciłam, byłam w biedronce i chyba Madzienke z Julcią widziałam jak już do domu wracały a Julcia szła na nóżkach?
Misia dysplazją się nie martw, moja Maja też miała i nosiła przez 3m-ce rozwórkę Koszli ale chyba źle rozczytałaś tą skalę bo III to bardzo duża dysplazja :szok::szok:, moja Maja miała jedno bioderko Ib i jedno IIb, a my jeździliśmy do luxmedu :tak::tak:
Maltanka super zrobiłaś tą listę z imionami, dzięki :tak::tak::tak:
A i wreszcie byłam u fryzjera ale zła jestem bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła:angry::angry::angry:

Ja mam nadzieję, że to się wyleczy...przynajmniej doktor tak twierdził:tak:może skalę źle rozczytałam, ale w karcie wpisane ma wyraźnie (bo rzymskimi) I i III:baffled::baffled::baffled:

Tak to jest z fryzjerami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:masz stałego fryzjera czy jak popadnie?

Madzienka tak do dr Sadurskiej dzis idziemy na 17.
Madziara78 witaj. Ja tez mieszkam na kalinie:) a ty gdzie dokladnie? ja na niepodleglosci..

Daj znać po wizycie:tak::tak::tak::tak:trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak:

fogia współczuję przeżyć:no::no::no::no:
Madzienka,pazurki sliczne:tak::biggrin2:

600 zł:szok::szok::szok::szok:matko...to prawie jak na ślub prezent:szok::szok::szok:co to się dzieje??kiedyś były symboliczne....rower to już był super extra wydatek...a z reguły kończyło się na zestawie długopis+zegarek (taki co wszyscy dostawali:-D:-D:-D)

coś o pyle.... http://gb.pl/strona-glowna/aktualnosci/pyl-wulkaniczny-szkodliwy-dla-zdrowia.html

Ostatnia edycja:
reklama
moja w Lublinie :) w zajeździe ale jeszcze nie wiem jakim ;) bo nie dostałam zaproszenia :p a pamięć mam kiepską więc nie pamiętam nazwy ;) a u męża mamy komunię gdzieś pod Chełmem :)

Do góry