reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witajcie Kwietniowe, piszę z kom ze szpitala, więc szybko. Dziś o 9:15 przez cc urodziła się moja cudowna Hania. Waga:3450, 55 cm, 10/10 punktów. Jestem obolała ale mega szczęśliwa. Więcej - jak wrócę do domku. Buziole dla was.

reklama
Monia tak właśnie myślałam gdzie zniknęłaś :) Grauluję serdecznie!
Ale tu cisza, dziewczyny niewiele nas nierozpakowanych zostało.

Ja dziś wybrałam się na spacer do galerii (prawie 3km), szłam żółwim tempem,ale doszłam :) Tylko założyłam sobie,że mąż mnie odbierze jak będzie wracał z pracy. A mój T. jak wychodził z pracy nie włączył dźwięku w komórce :eek:więc nie mogłam się do niego dodzwonić, zorientował się,że mnie nie ma jak dojechał do domu. Musiał więc zawrócić po ciężarową maratonkę bo z powrotem 3 kilosów to bym nie przeszła.:eek:

Ostatnia edycja:
Monia555 - gratulacje!! Fajnie, że się odezwałaś szczęście pozwala zapomnieć o bólu. Buziole dla Hanki!!

Kittek - musiał się mężuś nieźle wystraszyć jak Cię w domu nie zastał, a zobaczył że dzwoniłaś:D
Pewnie pomyślał, że jesteś na porodówce, a Ty jak rasowa kobieta - w galerii:D Hahaha

Konstancja tez czasem ssie lapki po karmieniu. Wtedy znowu podaje jej cyca, ona possie przez chwilke i zasypia. Sprobowalam dac jej smoka, ale Kostka jest za cwana. Wypluwa natychmiast i krzyczy, ze ja oszukuja.

a ja nie mam żadnych skurczy... ani przepowiadających, ani zwykłych... kompletnie... i co mi po tych moich brunatnych plamieniach jak najwyraźniej u mnie to jednak nic nie oznacza ? :eek:

A ja nie wiem, czy mam czy nie mam.. ?
Cały czas z przerwami twardnieje mi brzuch, ale nie jest to wcale bolesne.
Wieczorami rwie mnie w pachwinach i w dole brzucha, ale to też chyba nie są skurcze tylko Lenka jest już nisko i główką naciska.
Ostatnio nam położna ze szkoły rodzenia opowiadała, że na IP przyjechała jakaś pierwiastka z rozwarciem na 9 i pyta czy nie za wcześnie?:D
Mam nadzieje, że ze mną tak nie będzie;-)

iza doskonale Cie rozumiem ja też mam już dość(to ok 5 tyg:baffled:)

kici a Ciebie pewnie jak złapię to tak od razu i porządnie;-)

monia ogromne gratulacje i szybkiego powrotu do formy życzę :tak:

kittek może "wycieczka" coś ruszy

a ja idę coś zjeść bo głodne jesteśmy:-)

reklama
a ja nie mam żadnych skurczy... ani przepowiadających, ani zwykłych... kompletnie... i co mi po tych moich brunatnych plamieniach jak najwyraźniej u mnie to jednak nic nie oznacza ? :eek:

ja mialam w pierwszej ciazy przepowiadajace a i tak mi dali oksytocyne,podejrzewam ze tym razem bedzie podobnie...

elvie moze masz skurcze tylko ich nie czujesz,tak moze byc

Do góry