Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak już straciłam nadzieję na sen i postanowiłam wstawać niechcący mi się oko przymknęło i dospałam do 11.
Teraz wstajemy, czekamy na pana kuriera z ostatnimi naszymi zakupami przedporodowymi i spróbujemy opróżnić szuflady z rzeczy zbędnych, które wydają sie potrzebne tylko w momencie sprzątania,a potem leżą zapomniane długie miesiące. Spokojnego dnia

Aż pytała czy go czymś dokarmiam. Mówie że nie, że je tylko z piersi, że je co 2 - 2,5 godziny i że najada sie w ciągu 10 minut! Stwierdziła że skoro mu to odpowiada to jest ok a widac że przybiera więc nie ma problemu :-).
po 10 dniach od porodu
Jak tak dalej pójdzie to znowu zrzuce więcej niż przytyłam :-(

dziewczyny ktore karmia piersia i dokarmiaja, powiedzcie mi jak to robicie? bo mam zamiar mala dokarmiac, czuje ze sie nie najada, juz nie wiem sama co robic, ona jest po prostu glodna... ssa cycka a tam nic nie leci...nie wiem o co chodzi, ale mam dosc, powiedzcie mi jak dokarmiacie to jak? najpierw piers na troche a potem butle? i ile? czy sama butle np na wieczor i w nocy a w dzien piersc??
ella i olapolap - dokarmiacie wasze male butelka? czy tylko piersia karmicie? ktora z dziewczyn dokarmia?
U mnie na poczatku bylo super, ale od 4 dni mala nie zasypia po karmieniu - pisalam Wam o tym. No i lezy chwile, a potem zaczyna ssac lapki... nie krzyczy, ale widze, ze jest jeszcze glodna :-( Wiec przystawiam ja jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz... godzine i wiecej mozemy sie tak bawic... :-( Nie wiem co mam zrobic, nie chce jej karmic mlekiem modyfikowanym :-( Mam teraz bardzo duzo stresow, caly czas jestem smutna i spieta, pewnie to tez wplywa na mala ilosc pokarmu :-( Zle sie czuje z tym, ze mam swiadomosc, ze nie moge malej wykarmic :--
-( Dzisiaj idziemy do pediatry, zwaza malutka i boje sie, ze waga nie drgnela i pediatra kaze dokarmiac :-(