reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwicik-to nie za ciekawie z tym powrotem twojego m do domku!!!!:no:ale ma racje niech sie firma martwi jak go zlapia.
to kochana czeka cie natepna nocka w samotnosci.:-(
ja tez jak z krystianem byłam ciazy to sie zrobilam straznie wrazliwa.ja płaze z byle powodu...ogladam film-placze,przypomni mi sie cos-placze,w kosciele jak sa swieta-płacze itp:szok::szok::szok::szok:.tak jakas jestem!!:sorry:

lunka-jak chce siku na kibelek to niech sika.wazne ze chce!:tak:

reklama
lunka-jak chce siku na kibelek to niech sika.wazne ze chce!:tak:
przecież jej nie bronię:-D:-D:-D
mi tam nawet wygodniej:-):-):-)

EDIT
Ziewacz mi se włączył. A nawet w pidżamkę nie wskoczyłam. A jeszcze aplikacja, wrrrr.

Jak moge posiedziec to pech-dziewczyny albo na kolacjach pyszniutkich, albo w łóżeczkach wygrzanych, albo ... no wiecie, tak samą mnie zostawiać? Lidka jeszcze dycha biedna , a Iwcik i Natali przysnęły na klawiszach, hehe. Uwaga na odciski, hihihi

Ostatnia edycja:
jasne ze wygodniej odrazu do kibelka , mój maksiu to na nacnik i sam wyciagał i siadal zawsze miał pod łózeczkiem swoim to wiedział gdzie go szukać:-D:-D:-D a jak zaczal do kibekla to zawsze chodził z młotkiem takim plastikowym zeby sobie swiatło samemu oswiecic bo nie siegał do włacznika swiatła:-D:-D

No jak nie dojedzie jutro na 9 rano do domu tzn ze go zatrzymali :crazy::crazy::crazy:

Hallo jeszcze ja jestem:)eleganckie kawalki:)a co do żelków to mi jak mis nie chce stac tez go zjadam:):):)

Musialam zmyc makijjarz i wskoczyc wpizamke bo ja juz w łóżeczku z laptopem przynajmniej on mi został heheheh

Ostatnia edycja:
Luna to znaczy ze mama ma isc z nia spać :-):-)

Mój maks kaszle i zamiast isc spac to siedzi i oglada film ksieżniczkę:-D i płacze zreszta ja tez teraz sie poryczałam:-D:-D:-D
ja tez na tym filmie ryczalam niestety dzis nie moglam go ogladac:sorry::no:
O matko kochana, na śmierc zapomniałam, to juz dziś:szok:
Ubzdurało mi się we łbie, że jutro.
a co :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
No to chyba moja mama tez płakala jak była ze mna w ciąży, bo ona jak film ogląda to łódką można pływac :-D:-D:-D dobrze ze film sie juz skończył , ja chyba mam to po niej ale mój maksiu tez jest wrazliwy i to dobrze bo nie bedzie mu obojetna kzywda innego człowieka:-):-):-)

Ja przenosze sie do łóżka z laptopem bo mi zimno jakos:eek: dzisiaj burza byla u mnie z gradem i grzmiało:crazy: mówia ze teraz bedzie juz ciepło bo u nas tak sie mówi :ze jak wiosna nie pogrzmi to sie ciepło nie zrobi:-D:-D:-D:-D:-Dwiec licze jutro na słoneczko

Pogadałam z mężem przez tel . i chyba bedzie problem z jego powrotem bo na ulicach pełno policji i od 18 jest zakaz poruszania sie ciezarowych aut a on jedzie tirem :szok::szok::szok: puki go nie sciągna na parking to mówił ze bedzie jechal a jak go zatrzymaja to juz niech firma sie martwi przeciez wiedzieli od wczoraj juz o zakazie:baffled::baffled::baffled:
i ma racje ten twoj m:tak::tak::tak:

<peter> a ty stary czemu w szpitalu byles po tej imprezie?!
<peter> wydawalo mi sie ze w miare ogarniales
<rado> no tak, ale..
<rado> wiesz co to sa takie mydla w plynie "Luksja"?
<peter> no
<rado> nie wiem jakim cudem przeczytalem "Luksusowa"..
<peter> ... xD
------------------------------------------------------------------------------
<żelek> nie chwali się dnia przed zachodem słońca
<cryssy> a męża za życia

i to będzie moje motto:-D:-D:-D
<kelt> ustawiam sobie żelki w armię
<kelt> ale rygor
<kelt> jak któryś nie chce stać
<kelt> to go zjadam
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

m juz jest ja zjadlam 3 i pol nalsniczka i jestem pelna
al na rano beda:tak::tak::tak::tak:
mialam ogladac stalowe magnolie ale m sobie horrora wlaczyl:sorry2::sorry2:
a niech oglada przynajmniej na bb moge wpasc;-):-D:-D

meduska gdzies ty przepadla:eek::eek::eek:

lunka-a wlasnie tez to zauważyłam jak ja mam ochote i chec do pisania i spokojnie moge posiedzec(dzieci nie marudza)to tu dziewczyn nie ma!!!!!!!!:no:
kawały super:-D:-D:-D:-D

reklama
ja jak zaczal do kibekla to zawsze chodził z młotkiem takim plastikowym zeby sobie swiatło samemu oswiecic bo nie siegał do włacznika swiatła:-D:-D
i to jest myśl, musze mojej teżkupic, hehe

mialam ogladac stalowe magnolie ale m sobie horrora wlaczyl:sorry2::sorry2:
a gdzie dają horror?

ło matko na smierc zapomnialam:szok::-D:-D

hehe, następna:-). My to mamy pamięć, ja nie mogę:-D:-D:-D

Do góry