reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No i nadrobilam cala zadyme!
Szajbusow na tym swiecie nie jest malo ,sama sie przekonalam jak laska moje foty wklejala !
To co spotkalo Anke to juz szczyt chamstwa ,gdzie zeby tak z butami do czyjegos zycia! Moim skormnym zdaniem musiala to byc jakas malolata ,albo psychiczna! I szczerze watpie aby to byla laska od nas ,za dlugo sie juz znamy aby tutaj takie szopki byly! Zreszta na co komus mieszanie sie w czyjes zycie jak kazda ma juz swego "mena" u boku wiec po co ktorejs z nas Ani men?No albo laska jest naprawde psychiczna!
Wydaje mi sie ze panna jest z Anki miejscowaci ,ze podko****e sie w Bartku lub cos w tym stylu.
Ania czy ktos mial dostep do twego kompa ,chcoby przez chwile aby przesledzic historie odwiedzanych stron przez ciebie ????? Jak bylas u mamy moglby ktos takie cos przegladnac?moze tesciowa? brat twego B?
Byc moze komus sie zwierzalas z kims rozmawialas ze piszesz tutaj??????Pomysl !Tak na spokojnie moze uda nam sie cos polaczyc.
Jezeli chodzi o zamkniety ,zaraz sprawdze czy mam mozliwosc wykasowania tych co juz dodalam i pododawalabym od nowa ale tylko te ktore sie udzielaja po urodzeniu dziecka , a nie ze wpadna napisza raz na jakis czas czesc i maja tam dostep ,sproboje zrobic z tym porzadek.Jestem tutaj proktycznie od poczatku ,polowe was juz dobrze znam ! Wiec pododaje tylko te laski ktore sa mi znane a reszta bedzie pisac z prosba o dodanie na TAJNY - jak to daffi ujela a ja po sprawdzeniu postow kiedy i ile napisala bede decydowac czy dodam ta osobe.Choc szczerze watpie aby to byla osoba z zamknietego NAPRAWDE!
No ale jezeli macie byc spokojniejsze dzieki temu ( bo nie widze sensu kasowania swoich danych itp) to zrobie tam porzadek juz jutro.
Bo dzisiaj dostane w leb od Jarka jak zaraz nie wylacze kompa ahhahahah !Sie cos tam pulta ze wraca z pracy a ja na kompie!

Anka pomysl o tym co ci napisalam ! Bo ta sytuacja jakas chora sie zrobila !Wspolczoje slonce !

Asiu popieram caly sercem a ze mam wielkie to wiesz hehehehe
jak ktos poprosi kogo nie znamy albo nie jestesmy pewne wypowiemy sie na zamknietym kto za kto przeciw itp... bedzie ład i porzadek bo nie kazda moze sie zgodzic tak od razu.. ja wole np popisac z kims na glownym poznac gozobazyc jaki jest itp....
podam wam jeden przyklad... na jednym forum na ktorym pisze byla sytuacja ze ktos pisal i pisal z dziewczynami bylo super fajnie... przyszedl czas na tajny.. ta osoba chciala dostac sie na tajny watek i co? dobrze ze laski nie dopuscily bo okazalo sie ze to maz jeden z nich ktory chcial sie dowiedziec co malzonka o nim pisze no i duzo by sie dowiedzial. takze weryfikacja musi byc ostrozna i szczegolna!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A moj Max przed chwileczka odwrocil sie z pleckow na brzuszek . SAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dziewczyny - zanim powstanie nowy zamkniety watek to troszke potrwa. Badzcie z nami to npewno dostaniecie bilety !! :)

No rewelacja! Maxiu zdolny jest! a jaki on jest piekny! doslownie moj ideal mezczyzny! jeszcze sie okaze ze bede szalona 40-tka podrywajaca Maxia ahahhaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ledwo co Was nadrabiam i znow mam zaległości!
A jutro mamy chrzciny, trzymajcie kciuki, bo mam wrażenie, że albo umrzemy ze śmiechu jak Lolek zacznie piszczeć i robic brrrr plując śliną (taką ma ostatnio fazę) albo umrzemy ze smrodu jak zacznie walić bąki (ostatnio to już tak śmierdzą, że trudno z nim wytrzymać).
Buziaki! Lecę marynować polędwiczki w zielonym pieprzu!

powodzenia:-)

właśnie widzę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mea co Ci napisał??

poczekamy az sie pokaze moze ona nam to przetlumaczy albo Agatka.
byc moze ja tego nie doczekam bo w ogole nie wiem jak zabrac sie za szykowanie na ten slub ale to szczegol.... hihiiihi
najpierw musze chate wysprzatac a maz dopiero o 13 wroci wiec ani sie nie wykapie ani nic dopiero po 13 bedziemy sie bic o lazienke a bez kapieli wlosow i makijazu nie zrobie! czuje juz ten dzien swira!!!!!!!

Asiu popieram caly sercem a ze mam wielkie to wiesz hehehehe
jak ktos poprosi kogo nie znamy albo nie jestesmy pewne wypowiemy sie na zamknietym kto za kto przeciw itp... bedzie ład i porzadek bo nie kazda moze sie zgodzic tak od razu.. ja wole np popisac z kims na glownym poznac gozobazyc jaki jest itp....
podam wam jeden przyklad... na jednym forum na ktorym pisze byla sytuacja ze ktos pisal i pisal z dziewczynami bylo super fajnie... przyszedl czas na tajny.. ta osoba chciala dostac sie na tajny watek i co? dobrze ze laski nie dopuscily bo okazalo sie ze to maz jeden z nich ktory chcial sie dowiedziec co malzonka o nim pisze no i duzo by sie dowiedzial. takze weryfikacja musi byc ostrozna i szczegolna!
Niezła akcja! A to ciekawski małżonek! :>

Dzięki dzięki, od rana padam z nerwów :> Masakra!!!!!!!!!! Jeszcze Lolek mi puścił z rana bełta na ubranie , tak na dobry początek dnia :)

W ogóle to nie wiemy kiedy sie świecei odpala, co się mówi to znaleźliśmy w googlach (chwała google!) ,ale kiedy odpalać świece to już nie, no cóż będzie improwizacja :>

co do porodu to ja tam wole go nie wspominac ale za to czesto zagladam do watku wiadomosci ze szpitala i czytam jak to siew o mnie martwilyscie!!!!!!
bylo to bardzo mile i moge wam 1000razy dziekowac za to!!!!!!!!!!!!

moja wredotka wreszcie wstala:-)

reklama
Niezła akcja! A to ciekawski małżonek! :>

Dzięki dzięki, od rana padam z nerwów :> Masakra!!!!!!!!!! Jeszcze Lolek mi puścił z rana bełta na ubranie , tak na dobry początek dnia :)

W ogóle to nie wiemy kiedy sie świecei odpala, co się mówi to znaleźliśmy w googlach (chwała google!) ,ale kiedy odpalać świece to już nie, no cóż będzie improwizacja :>

spokojnie wszystko ksiadz wyczyta... bedzie cos tam ze by nalozyc szatke i zapalic dziecku swiatelko no i konieczne jest odplenie jej od Paschału:-)
nic sie nie stresuj a coi do mowienia to tylko ze prosicie o chrzest swiety w sumie odpowaiadacie pozniej ksiedzu seriami wyrzekamy sie i wierzymy.....

Do góry