*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
A moze poprostu od ognia wystrzeliła broń ochroniarzy którzy byli na pokładzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
As bardzo mi pzrykro z powodu babci,najszzcersze kondolencje
[*]
dowikla śliczne foty
hejka Oliwka dziś nic nie spała w dzień i lezy w łozeczku i dalej nie spi,mam nadzieję ze zaraz padnie.
dziewczyny widziałyście te filmiki na you tube???
nie wiem co o tym mysleć
[video=youtube;fhQ7oDH79L4]http://www.youtube.com/watch?v=fhQ7oDH79L4&feature=related[/video]
posłuchajcie tam są 4 strzały,sa pogłoski ze byli jacuyś żywi w tej katastrofie i ruski ich zabili.
jak to okaze sie prawda wiecie ze moze dojść do wojny.powiem wam szcerze że ja jestem przerażona.
nie wiem może się nakręcam ...
As bardzo mi pzrykro z powodu babci,najszzcersze kondolencje
[*]
dowikla śliczne foty
hejka Oliwka dziś nic nie spała w dzień i lezy w łozeczku i dalej nie spi,mam nadzieję ze zaraz padnie.
dziewczyny widziałyście te filmiki na you tube???
nie wiem co o tym mysleć
[video=youtube;fhQ7oDH79L4]http://www.youtube.com/watch?v=fhQ7oDH79L4&feature=related[/video]
posłuchajcie tam są 4 strzały,sa pogłoski ze byli jacuyś żywi w tej katastrofie i ruski ich zabili.
jak to okaze sie prawda wiecie ze moze dojść do wojny.powiem wam szcerze że ja jestem przerażona.
nie wiem może się nakręcam ...
A moze poprostu od ognia wystrzeliła broń ochroniarzy którzy byli na pokładzie?
Ja strzałów tez nie slysze, moze to byc podobny odglos ...
Ruski tam Byli bo przeciez czekali na Samolot Pana Prezydenta na Lotnisku
Jakby to był jakiś spisek to napewno by Nikt nie nagrał tego Filmiku ...
ale na pokładzie nie było ochraniarzyi tylko było by 4 strzały
kurcze ide spać ale coś czuję że chyba nie zasnę,bo tak się nakręciłam ze boje sie zasnąć
a tak a propo to samolot nie rozbił sie na lotnisku tylko troche dużo przed prawda?więc skąd ruski tak szybko znalezli sie w tym lesie????Ja strzałów tez nie slysze, moze to byc podobny odglos ...
Ruski tam Byli bo przeciez czekali na Samolot Pana Prezydenta na Lotnisku
Jakby to był jakiś spisek to napewno by Nikt nie nagrał tego Filmiku ...
Ja nie twierdze ze to byli pasazerowwie samolotu...... nikt niewie kto to był..... przynajmniej narazie bo śledztwo w tej sprawie juz jest prowadzone......Ci ludzie ktorzy tam biegaja to napewno nie mogli byc Z Prezydenckiego Samolotu, poniewaz po Takim upadku samolotu nie dali by rady wyjsc z Niego tak szybko ...
Dziewczyny nie nakrecajcie sieMiejmy nadzieje ze to tylko pogloski...
Znacie Nasz Kraj i Naszych Obywatelów... Polska zawsze robi Szum i dopatruje sie wszedzie spisku...
a tak a propo to samolot nie rozbił sie na lotnisku tylko troche dużo przed prawda?więc skąd ruski tak szybko znalezli sie w tym lesie????byli tam zaledwie pare sekund po katastrofie
![]()