reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aha..no to masz pozwolenie..ale gdzie masz tam tłuscz:oo2::oo2::oo2:
dowikluś ale baba!!! szok! U nas też kilka osób takich chodzi dziwnych i omija się ich szerokim łukiem bo niejeden dostał od kolesia laską po głowie:-D:-D

Ale dziewczyny miałyscie dzień zakupowy!! Fajowo!

Nie no dzieki za pozwolenie hehe:tak::tak::tak::-);-)
Oj Kochana mam tluszcz i to bigerski niestety:no::no::no:Dotychczas jak bylo tak zimno to udawalo mi sie go jakos chowac ale latem juz nie bedzie tak latwo,a poza tym bardzo zle sie z tym czuje:no::no::no:

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jakas nawiedzona:-D:-D

a ja sie nie pochwalilam, wbrew zapowiedzim sklepy wczoraj byly otwarte do 14:sorry2:
pojechalismy wczoraj na zkupki i sie obkupilismy:tak::tak::tak:
m kupil spodnie buty i kurteczke:tak::tak:
a ja kupilam sobie bluzeczke i m kupil mi plaszczyk:tak::tak::tak:
pisze ze m kupil bo ja bym tyle ksy nie wydala:no::no::sorry2:
130 zł:szok::szok:
na sam plaszczyk:sorry2:
ja pewnie nie kupilabym sobie zadnego, a jesli juz to na targu za 40 zl:zawstydzona/y::tak::tak::tak:
ale pozniej poszlismy do rodzicow i m poszedl do sklepu wrzucil w maszyne 20 zl bo drobnych nie mial i wyciagnal 220:tak::-):-):-):-):-)
tak wiec plaszczyk sie wrocil z nawiazka:tak::tak::tak:
jak porobie zdj to wkleje plaszczyk
chyba ze na allegor znajde takie same:tak:
bo zdj nie ma mi kto zrobic:sorry2::sorry2:
No kochana wspanialy dzien zakupowy i wygaran nie mała-super. IU nas też trąbili, że najpierw do 11, późńiej do 13, a jak się okazało Netto, polo market, kaufland-normalnie do wieczora, a dziś jeszcze carrefour ponoć otwarty!

hhehe, dobre, ja mam kolegę, który jest chory, nawet trocheneibezpieczny. Kiedys szlam do przychodni z mała i go spotkałam, gadka szmatka o dupie maryni a ten nagle, że te samoloty, co nad nami lecą ( nic nie leciało) to sprawdzają, czy ni emam obcch, maja skanery i przeswiatlają nasze mózgi, żeby sie upewnic, dzeki temu wiedzą kto o czym mysli... No wywód był długi, az sie przestraszyłam, i nagle wraca do dupy Maryni.
Strasznie mi go żal. Kiedys był normalnym chopakiem, niesamowicie przystojnym, utalentowanym malarsko i autorsko, przezabawny, no ideał. Pewnego dnia mu po prostu odbiło. POwyijał wszytski eokna w domu w ataku szału. Matka oddała go do zakładu zamkni etego, tam zrobili z niego wrak. Na dzień dobry podali mu zbyt wiele i zbyt silne psychotropy i inne badziewia, a to by lo tylko załamanie nerwowe. Teraz nie dość, że zjarali mu mózg, to jeszcze jest od tego cholerstwa uzależniony. Jak weźmie to ma jazdy tego typu, a jak nie, to jak na zejsciu się czuje i musi wziąść. Wyobrazacie sobie? Oczywiście matka wielce obrazona, że jej taką krzywdę zrobił nic sobie z tego nie robi, a powinna, bo z tego co sie orientowałam, to ktos powinien za to beknąc pożądnie, tylko nie mam komu mu w tym pomóc, a on sam-same rozumiecie

Mi tez jest zal takich ludzi a przy tym boje sie Ich:no:To sa schizofremicy ktorzy w wiekszosci przypadkow nie sa leczeni lub sa leczeni ale zle lub nie dostatecznie i nie przypilnowani:no::no::no:

Bede z doskoku jak mi net sie nie rozlaczy:tak::tak::tak:

dowikla to pokaż to swoje brzuszysko i to już :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D po cos mi się zdaje że przesadzasz ,jesteś chuda jak szczypor a ty gadasz o wielki vrzuchu,no proszę Cię :-)

hhehe, dobre, ja mam kolegę, który jest chory, nawet trocheneibezpieczny. Kiedys szlam do przychodni z mała i go spotkałam, gadka szmatka o dupie maryni a ten nagle, że te samoloty, co nad nami lecą ( nic nie leciało) to sprawdzają, czy ni emam obcch, maja skanery i przeswiatlają nasze mózgi, żeby sie upewnic, dzeki temu wiedzą kto o czym mysli... No wywód był długi, az sie przestraszyłam, i nagle wraca do dupy Maryni.
Strasznie mi go żal. Kiedys był normalnym chopakiem, niesamowicie przystojnym, utalentowanym malarsko i autorsko, przezabawny, no ideał. Pewnego dnia mu po prostu odbiło. POwyijał wszytski eokna w domu w ataku szału. Matka oddała go do zakładu zamkni etego, tam zrobili z niego wrak. Na dzień dobry podali mu zbyt wiele i zbyt silne psychotropy i inne badziewia, a to by lo tylko załamanie nerwowe. Teraz nie dość, że zjarali mu mózg, to jeszcze jest od tego cholerstwa uzależniony. Jak weźmie to ma jazdy tego typu, a jak nie, to jak na zejsciu się czuje i musi wziąść. Wyobrazacie sobie? Oczywiście matka wielce obrazona, że jej taką krzywdę zrobił nic sobie z tego nie robi, a powinna, bo z tego co sie orientowałam, to ktos powinien za to beknąc pożądnie, tylko nie mam komu mu w tym pomóc, a on sam-same rozumiecie
no rzeczywisci ktos za to powinien beknąc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szkoda mi tego chlopaka:-:)-:)-(

u nas tez taka sasiadka byla, juz ja wzieli do szpitala bo nie dawali sobie z nia rady:tak:
wyrzucała tv przez okno, raz zamnkela w domu naszego psa, i trzymala go kolka dni, w zamknieciu:tak::tak:, moj wtedy jeszcze przyszly tesc wial drabine i przez okno go wyciagalismy :tak::tak::tak:
no masakra, raz przejdzie i normalnie dzien dobry i gadka a nieraz cie zwyzywa albo zaczni lac:tak::tak::tak:
szkoda mi takich ludzi

No i Wikusia wstała, tak więc spadam szykowac się do teściowej i pozmywac po wieczornych szaleństwach, łóżko posłac...ble ble ble...hehe
Do juterka, a moż enawet wieczorka(dziś)

witam,

As, kondolecje :-( A konik śliczny :-)

Wiki, Dowikla, super fotki :tak:

Agnes, nie nakręcaj się, a strzały to race sygnalizujące, żeby ludzie wiedzieli w którą stronę do wraku :tak: Ten filmik w zeszłą sobotę leciał 1000 razy na tvp w duuzo lepszej jakości :tak:

Moja Niki znowu miała cięzka noc :baffled: No i M mi dzaila na nerwy :angry:

No i idziemy dzisaj na urodziny do M chrześniaka. Słoneczko piękne :tak: Miłej niedzieli kobitki:-)

witam :-) pogoda piękna a ja musze na cały dzien isc do pracy :crazy: zupa ogórkowa ugotowana ,gary pomyte tylko sie wyszykowac Najgorzej ze samochod odbieramy w wtorek akurat mam wolne Ostatnio rozmijamy sie z mezem albo on pracuje a ja mam wolne albo odwrotnie Nawet nie mozemy sie towrzysko zintegrowac :no::wściekła/y: komunia Zuzi coraz bliżej a ja jeszcze nic nie zaplanowalam :szok:
MIŁEGO DNIA :-D

witam ponmownie, my z m poszlismy spac kolo 3 :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
tak zaszalelismy ze malo chalpy nie odwrocilismy do gory nogami :laugh2::laugh2::laugh2:
ale nocka byla super :-p:-p:tak::tak::tak:
rano wstalismy poszlismy na tarasik...
potem wstawie fotki

hej babeczki.

ale jestem niewyspana,masakra.tak jak myslałąm tak sie nakręciłam że nie mogłam usnąć,a jak usnęłam to budziłam sie co 20-30min.koszmar i wojna mi się sniła.
a jak usnęłam koło 4.00 na dobre to Oliwka wstała o 6.20,super ból głowy masakryczny i oczy mi sie zamykają,

ja chę spać !!!!!!!!!!!!:crazy:

Edit:
teraz ogladałam nagrane info na you tube i tam było powiedziane że to szczelały zbiorniki paliwa który były w skrzydłach.

jak myslicie to może byc prawda czy to tak zostało powiedziane aby zataić tamty domysły????
napewno to prawda ze strzelay czesci z samolotu :tak:
przynajmniej o niczym innym nie chce mi sie myslec ;-)
Nadrobiłam...i przez to ściga mnie do kibla z nerwów.
A o to moje logiczne wytlumaczenie.
filmik jest amatorski, nic prawie nie widać, a strzelające gałęzie aż biją po uszach. Moim zdaniem ruscy powinni nawet tam być, bo czekali na samolot państwowy to nawet powinni!
Zostało ustalone, że samolot wylądował do góry spodem i wszyscy zginęli na miejscu od udezrenia. ciałą były tak zmasakrowane, że ciężko było w ogóle je zidentyfikować. ciężko chyba byłoby takiemu wyjść z samolotu i krzyknąć "żyje". A to, że strzelali to może strzelali. Ale do kogo, dlaczego? Niewiadomo. Może strzelali w powietrze dla odstraszenia fotografów. PRzecież nie mogli wpuścić wszsytkich do samolotu więc mogli strzelać, żeby wszsycy sie zatrzymali. Zresztą potem wszsytkich przesłuchiwali i moim zdaniem dobrze zrobili bo nikt nie wiedział dobrze o co chodzi i z jakiego powodu się rozbił. Krzyczeć żyje mógł też reporter, sytuacji nie znamy. A ja wątpię, że ktokolwiek byłby w stanie wyjść z samolotu bez nóg i rąk z głową pół metra dalej. A podczas sprawdzania zwłok dziury po kulach byłyby widoczne na pewno.
Moim zdaniem to jest szukanie sensacji, nowości, żeby było o czym gadać, żeby gazety się sprzedawały a gg mało miliony czytelników. Wiadomo jak dziennikarze szukają dziury w całym, żeby tylko cos siędziało. Taka ich rola i to od nich zależy w co będziemy wierzyć.
A tacy kolesie co piszą rozwalmy ruskich zesrałby sie pierwszy jakby takeigo ruskiego w domu zobaczył:sorry2: cwaniak i tyle. Gadać sobie może, ale żeby zrobić to uciekałby gdzie się da.
Co do przepowiedni to ja sietego właśnie boję, ale końców świata też miało być dużo. Samoloty się jednak rozbijają i rozbijać będą...no ale....

Co do tych ruskich, że takszybko byli na miejscu to najpierw był ten kolo z kamerą. A to nie było kilka sekund. On musiał dobiec, potem słychać syreny, potem jak biegną do wraku...to nie były sekundy. I to jest właśnie szukanie dziury w całym....wyobraźnia działą wszsytkim..
A oni mieli tyle do roboty, żeby tam być i zapewnić bezpieczeństwo. JA cos sie pali w miescie to straż zabiera dupe w kroki i jedzie...nie czekasz pół dnia..
A mój na przepowiednie teraz powiedział tak. Że on tej przepowiedni nie słyszał i każdy chce zabłysnać i kariere zrobic i być w centrum uwagi. NAgle każdy pzepowiada przyszłosć...same wróżki w naszym kraju..
ja też wam mogę powiedzieć że mojemu wujkowi sie dokłądnie to śniło, a do tego jest ksiedzem wojskowym, staruszkiem i przepowiedział dwa lata temu katastrofe itd..itd...no i co??
znowu brzuch boli...

A co do bluzki od Patrysi to jak dla mnie bomba, ale czy nie wygladałabym dziwacznie w białej bluzce i staniku w innym kolorze...a fuksje widać że hoho...
A teraz wymyśliłam, że mogłabym kupić sobie zwykły podkoszylek biały pod spod i byłoby git....
dokladnie kernus
a co do bluzki to ja nawet w czarnym staniku chodzilam :laugh2:
Witajcie w słoneczną ale zimną niedziele ja zaraz ide do koscioła :tak: co do filmiku to moze byc amatorskie a strzał równie dobrze mógłby byc trzask gałęzi jak sie palą albo coś takiej katastrofy wątpie czy ktosby przeżył:no::no::no:

Ale zmieniając temat wstawiam moje dzisiejsze fotki:tak::tak:
no slicznie wygladasz :tak:
No to pozwolcie moje drogie,ze zmienie temat;-):-)Bo wlasnie mi sie cos przypomnialo:tak::tak::tak:
Wczoraj jak spacerowalam z siora i dzieciakami,to przechodzila kolo nas jakas psychicznie chora baba i cos mruczala sobie pod nosem:szok:No a my sie zatrzymalysmy i obydwie przykrywalysmy dzieci i w sumie nie miala jak przejsc to najpierw nas wyzwala od prstytutek 3 rzeszy:szok::szok::szok::-D:-D:-Da pozniej stwierdzila ze to wszystko przez to molestowanie ze jest tyle dzieci:szok::-D:-D:-D
No nic jej nie powiedzialysmy,obydwie spojrzalysmy na siebie z wielkimi oczami i byla jedna wielka zwala:-D:-D:-D:-D
No co za ludzie:no::no::no:
co za baba :no:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jakas nawiedzona:-D:-D

a ja sie nie pochwalilam, wbrew zapowiedzim sklepy wczoraj byly otwarte do 14:sorry2:
pojechalismy wczoraj na zkupki i sie obkupilismy:tak::tak::tak:
m kupil spodnie buty i kurteczke:tak::tak:
a ja kupilam sobie bluzeczke i m kupil mi plaszczyk:tak::tak::tak:
pisze ze m kupil bo ja bym tyle ksy nie wydala:no::no::sorry2:
130 zł:szok::szok:
na sam plaszczyk:sorry2:
ja pewnie nie kupilabym sobie zadnego, a jesli juz to na targu za 40 zl:zawstydzona/y::tak::tak::tak:
ale pozniej poszlismy do rodzicow i m poszedl do sklepu wrzucil w maszyne 20 zl bo drobnych nie mial i wyciagnal 220:tak::-):-):-):-):-)
tak wiec plaszczyk sie wrocil z nawiazka:tak::tak::tak:
jak porobie zdj to wkleje plaszczyk
chyba ze na allegor znajde takie same:tak:
bo zdj nie ma mi kto zrobic:sorry2::sorry2:
no to fajne zakupki
czekam na zdjecia
witam,

As, kondolecje :-( A konik śliczny :-)

Wiki, Dowikla, super fotki :tak:

Agnes, nie nakręcaj się, a strzały to race sygnalizujące, żeby ludzie wiedzieli w którą stronę do wraku :tak: Ten filmik w zeszłą sobotę leciał 1000 razy na tvp w duuzo lepszej jakości :tak:

Moja Niki znowu miała cięzka noc :baffled: No i M mi dzaila na nerwy :angry:

No i idziemy dzisaj na urodziny do M chrześniaka. Słoneczko piękne :tak: Miłej niedzieli kobitki:-)
wspolczuje nocki, ale te slonko to pewnie chce Ci poprawic nastroj:tak::-);-)
witam :-) pogoda piękna a ja musze na cały dzien isc do pracy :crazy: zupa ogórkowa ugotowana ,gary pomyte tylko sie wyszykowac Najgorzej ze samochod odbieramy w wtorek akurat mam wolne Ostatnio rozmijamy sie z mezem albo on pracuje a ja mam wolne albo odwrotnie Nawet nie mozemy sie towrzysko zintegrowac :no::wściekła/y: komunia Zuzi coraz bliżej a ja jeszcze nic nie zaplanowalam :szok:
MIŁEGO DNIA :-D
witaj
tak zwykle jest jak w malzenstwie pracuja dwie osoby :-:)tak:
a jak tam przygotowania do komunii??

reklama
hej kobietki!!!!!:happy:
nareszcie u nas jest dzis piekna pogoda i na pewno zaliczymy długi spacerek z dzieciakami.:-):tak:
ja już byłam w kosciele na 8 rano,noc mialam beznadziejna nie mogłam zasnąc bo se oczytałam i oglądnełam ten filmik o tej katastrofie i nie wierze w to co na ten temat mówia ale jakos sie przeraziłam!!!:no::szok::-(jak by tego mało bylo to do alana wstawałam 2x tak sie darł ze cieżko go było uspokoic.:wściekła/y:
dzisiaj jedziemy po krystianka do moje mamy-strasznie sie już za nim steskniłam,i bardzo sie ciesze że już dzis bedzie w domu razem z nami.

kobietki miłego dnia wam zycze,i postaram sie byc wieczorem na bb.;-)

dowikla-udanego wypadu na basen życze.:tak:

natalineczka-widze ze Ci sie zakupki udały.i gratulacje dla męża że wygrał 200 zł.:tak:

lunka-widze że już pampers poszedł w zapomnienie!-BRAWO!!!!!!!!!

wiktoria-fajne zdiecia-nareszcie sie usmiechasz.;-)

Do góry