kerna
http://www.lauraziobro.pl
no i u nas burza...a tak słonko ładnie świeciło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas zerwal sie witr i sloneczko zaszlo i znow chmury ciagnau NAS tez brzydka Pogoda , siedzimy przed Mini Mini .
Dziewczyny Moj Kacperek w sierpniu bedzie mial 2 latka... martwie sie troszke bo nozka chodzi do srodka.. Jakby mial plaskostopie... Bylam wczoraj u lekarza i lekarka (60 lat) powiedziala ze do 5 lat nozki sie koruguja... ale nie zabardzo w to uwierzylam... ja mialam tez plaskostopie i chcialabym zaczac o Kacpra chod juz teraz , moze jakies wkladki itp...
Jak to wygladalo u Waszych Pociech???
Ja mam kiepski humorek , wczorajsza noc cała przepłakana... i dzisiaj tak mnie głowa boli !:-(
U nas tez ta pogoda taka popierniczonalo matko, u nas rano sloneczko, przed chwila sypal snieg a teraz znow sie rozpogadza![]()
Natalineczka śnieg???????? Może złe okulary założyłaś![]()
u NAS tez brzydka Pogoda , siedzimy przed Mini Mini .
Dziewczyny Moj Kacperek w sierpniu bedzie mial 2 latka... martwie sie troszke bo nozka chodzi do srodka.. Jakby mial plaskostopie... Bylam wczoraj u lekarza i lekarka (60 lat) powiedziala ze do 5 lat nozki sie koruguja... ale nie zabardzo w to uwierzylam... ja mialam tez plaskostopie i chcialabym zaczac o Kacpra chod juz teraz , moze jakies wkladki itp...
Jak to wygladalo u Waszych Pociech???
Ja mam kiepski humorek , wczorajsza noc cała przepłakana... i dzisiaj tak mnie głowa boli !:-(
czekamymoje dziecko wylazło z fotelika i poszło na matezaraz Wam fotki wstawie
jak mi sie ząładuja zdjęcia to wrzuce![]()