reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to zakupy Wiki sie udaly:)

ja teraz mam chwile wolnego i zastanawialam sie czy nie zrobic sobie tipsow...
ale nie wiem czy mi zelu czasem nie braknie ... ;/

reklama
ja tez chcialam ale mi sie lamia.... :(

dzis jak malowalam znajoma to tak jej sie podobal makijaz ze umowila sie ze mna na sobote:)
i pytala sie mnie czy nie chcialabym sie gdzies oglosic...
zawsze mnie to fascynowalo (makijaz, paznokcie)
no i zastanawiam sie and tym :)

ja tez chcialam ale mi sie lamia.... :(

dzis jak malowalam znajoma to tak jej sie podobal makijaz ze umowila sie ze mna na sobote:)
i pytala sie mnie czy nie chcialabym sie gdzies oglosic...
zawsze mnie to fascynowalo (makijaz, paznokcie)
no i zastanawiam sie and tym :)
To nie powinnas sie zastanawiac tylko w domu miec własny salonik mały ale własny zawsze jakiś grosz wpadnie

No to Moje zakupy Kamilek dresik ma na sobie no i jeszcze spinki Martynce kupiłam no i chciałam wam pokazac jakie Martynia miała włosy po warkoczykach:tak::tak:I komplecik jaki sobie kupiłam a sorki za ten język Kamilka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pati to moze założymy spólkę:-D:-D:-D Byłby super byznes;-);-);-) Ja kocham makijaże:tak::tak::tak:
Zaniedługo jade do gina i chyba mnie nerwy tłuką, bo cukier skacze jak szalony:szok::szok::szok: mam nadzieję przynajmniej że to przez to, bo jeszcze do rana miałam super niskie...
Zaraz M przyjedzie i zaczynam ise sykowac.
Byliśmy na spacerku, ale tak wiało że mała przyjemność:sorry2::sorry2:
Mima wcina banana w takim tempie, że buzia mu się nie domyka..:rofl2:

No to Moje zakupy Kamilek dresik ma na sobie no i jeszcze spinki Martynce kupiłam no i chciałam wam pokazac jakie Martynia miała włosy po warkoczykach:tak::tak:I komplecik jaki sobie kupiłam a sorki za ten język Kamilka :-)
fajne ciuszkia komplet sliczny :)
lubie turkus
To nie powinnas sie zastanawiac tylko w domu miec własny salonik mały ale własny zawsze jakiś grosz wpadnie
oj zastanawialam sie nad tym i to nie raz...
tym bardziej ze w domku mam duzo plate malowidel ....
Pati to moze założymy spólkę:-D:-D:-D Byłby super byznes;-);-);-) Ja kocham makijaże:tak::tak::tak:
Zaniedługo jade do gina i chyba mnie nerwy tłuką, bo cukier skacze jak szalony:szok::szok::szok: mam nadzieję przynajmniej że to przez to, bo jeszcze do rana miałam super niskie...
Zaraz M przyjedzie i zaczynam ise sykowac.
Byliśmy na spacerku, ale tak wiało że mała przyjemność:sorry2::sorry2:
Mima wcina banana w takim tempie, że buzia mu się nie domyka..:rofl2:
jasne jestem za :)
daj znac jak bedziesz juz po wizycie u gina :)

Witam i ja

wkoncu spokojnie sobie moge usiaść bo juz nogi mam spuchniete masakra , pogoda mniedobijała dzisiaj bo raz padało a za chwilke słonko a ja jak głupia latalam z praniem:-D:-D:-D:-D

Zrobili mi fotki wiec wam wkleje i powiedzcie czy w tej tunice z koralami:-D moge isc na komunie no i spodnie czarne na kant , czy nie bardzo:baffled::baffled::baffled:

Ale jescze poodpisuje to co pamietabo was poczytałam troche mi zeszło:-):-)

Kerna daj znac co u gina

Anakonda otobus jest boski:-D:-D:-D

Dowikla co to jest bakugana:rofl2: bo nie mam pojecia nowy hit wsród dzieci czy co:rofl2:

Lidka wkońcu sie wyspalas nalezało ci sie kobitko:-)

Smutnagwiazdeczko czemu przepłakalas noc :zawstydzona/y:cos sie stało:-:)-(

Medeaale super gosciu z maksia , ale tak to juz jest z tymi maksiami :-D:-D:-D

Pati ty sie nie zastanawiaj tylko działaj zawsze dodatkowa kasa ci wpadnie:tak::tak:

MadziulaNatasza ooo matko jak te panie pilnuja dzieci , tez bym poszła i powiedziała kilka słów :tak::tak::tak:

Wiki łał jaka boska bielizna i ten kolorek cudny:tak::tak:a Kamilek jakie ma duże oczy:-)

No to teraz fotki włosków i mojej córci i synka bo jego tez fryzjerka machnela maszynką:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• ja2.jpg
    ja2.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 50
  • jaaaa1.jpg
    jaaaa1.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 48
  • my.jpg
    my.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 50
  • maks.jpg
    maks.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 43
  • S5001351.jpg
    S5001351.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Witam i ja

wkoncu spokojnie sobie moge usiaść bo juz nogi mam spuchniete masakra , pogoda mniedobijała dzisiaj bo raz padało a za chwilke słonko a ja jak głupia latalam z praniem:-D:-D:-D:-D

Zrobili mi fotki wiec wam wkleje i powiedzcie czy w tej tunice z koralami:-D moge isc na komunie no i spodnie czarne na kant , czy nie bardzo:baffled::baffled::baffled:

Ale jescze poodpisuje to co pamietabo was poczytałam troche mi zeszło:-):-)

Kerna daj znac co u gina

Anakonda otobus jest boski:-D:-D:-D

Dowikla co to jest bakugana:rofl2: bo nie mam pojecia nowy hit wsród dzieci czy co:rofl2:

Lidka wkońcu sie wyspalas nalezało ci sie kobitko:-)

Smutnagwiazdeczko czemu przepłakalas noc :zawstydzona/y:cos sie stało:-:)-(

Medeaale super gosciu z maksia , ale tak to juz jest z tymi maksiami :-D:-D:-D

Pati ty sie nie zastanawiaj tylko działaj zawsze dodatkowa kasa ci wpadnie:tak::tak:

MadziulaNatasza ooo matko jak te panie pilnuja dzieci , tez bym poszła i powiedziała kilka słów :tak::tak::tak:

Wiki łał jaka boska bielizna i ten kolorek cudny:tak::tak:a Kamilek jakie ma duże oczy:-)

No to teraz fotki włosków i mojej córci i synka bo jego tez fryzjerka machnela maszynką:-D:-D:-D:-D
slicznie wygladasz, zmienilas sie po twarzy... ta corcia Ci urody daje a nie odbiera :)

ok mala juz przebrana ide ja nakarmic i polozyc spac

Do góry