reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ale mam lenia, jak diabli, Piotr dawno spi a Antek bajki oglada a matka przy kompie siedzi, no kto widział takie rzeczy:-( dawno juz powinien spać, rano do przedszkola a mi sie nawet go kapać nie chce, niedobrze ze mną-( Myślę, czy dzisiaj mu dnia dziecka nie zrobić;-)
He he napewno nic mu nie będzie :)

reklama
dzięki marta:)
kurcze ja tez was czytałam, a sie nie udzielałam i ciężko by mi było jakby ktoś mi to nagle zabrał..zarejestrowałam sie chyba w maju a czytałam od kwietnia..cała ciąże z Wami spędziłam dziewczeta:) może jest więcej takich osób jak ja..czytających a nieśmiałych..może tylko zamknąć album, ale tez nie widzę konieczności jak dla mnie:)

jejku dziewczyny głupio, ale ja jnie kumam..
gdzie ta osoba się pojawi? na innym watku np o gotowaniu i zgłosi chęć pisania tak?

No wlasnie gdzie niby te nowe osoby mialyby sie pojawic?

Powiedz mu, że to on siwieje a placki to ma tam gdzie słońce nie dochodzi :)

Głowa do góry! Bedzie dobrze, takie kryzysy niestety cycolom się zdarzają :) przerabiałam, znam z autopsji, grunt to o mleku w ogóle nie myśleć :)) trzeba dać ? dajesz i tyle ...... i nie myśl czy leci czy też nie ....poczytaj gazete , podenerwuj małżonka :D

Ja mam takie podejscie do karmienia i jeszcze nie bylo zadnego kryzysu:-)z corka tez o tym wogole nie myslalam:no:mleczko po prostu bylo;-)moze ja mam jakis dar od Boga?:-)

aaa cherie przypomniałam sobie!!! na przełomie 3/4 miesiąca jest kryzys laktacyjny! może akurat go masz? wtedy dziecko chce jeść więcej niż ty masz pokarmu i tylko poprzez częste przystawianie produkcja mleka ustawi się znowu do dziecka :-)

No to chyba u mnie jest teraz:tak:maly budzi sie w nocy co 2 godziny:wściekła/y:kurcze zamiast rzadziej to on coraz czesciej:wściekła/y:dzis np.poszedl spac o 20:30 a o 21:40 obudzil sie na jedzonko:tak:no ale musze to jakos przetrwac bo np. dzis dalam mu mleko w butelce i za nic nie chcial ciagnac:no:chyba musze kupic herbatkę i nauczyc go do butli:tak:bo potem moze byc problem:tak:

Buuuuuuuuu miałyście tyle nie pisać!!!
Jak zwykle nikt mnie nie czyta..nikt nie pamięta że Tomeczek ma dziś 5 miesięcy....nikt nie komentuje mich zdjęć:-D:-D:-D;-);-);-);-);-)

He he nadrobiłam!!!!
I nawet już zdążyłam posprzątać po robotnikach..i mam nowe okna:-D:-D:-D

Hania też ma dzień dziecka bo została u dziadków na noc:-D

Nessi posyłam ci wiadomość na gg!!!

Buuuuuuuuu miałyście tyle nie pisać!!!
Jak zwykle nikt mnie nie czyta..nikt nie pamięta że Tomeczek ma dziś 5 miesięcy....nikt nie komentuje mich zdjęć:-D:-D:-D;-);-);-);-);-)

He he nadrobiłam!!!!
I nawet już zdążyłam posprzątać po robotnikach..i mam nowe okna:-D:-D:-D

Hania też ma dzień dziecka bo została u dziadków na noc:-D

Nessi posyłam ci wiadomość na gg!!!

jak to nikt?? grr:p
ja pamietałam:) bo tomuś miesiac starszy od naszego babla:)

mi tu śmierdzi jakąś prowokacja aga:p !!

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
żartowałam tylko:-):-):-):-)

To było odnośnie tego całego zamieszania tu z tymi grupami, zamknięciami;-)
Tomek wszystkim podziękował za życzenia..mamusia musiała za niego klikać;-)

A my do 18 u teściów..mały oszust spał tam od 12 do 14.30 i na siłę musiałam go budzić bo by mi znów rozwalił plan drzemek:-D
Małż dziś go całkiem sam wykąpał bo ja sprzątałam..i znów ta mała zeżroła mnie zadziwiła:szok:
Poduldał cycusia o 19..a o 20.30 dostał flachę 180 ml +3 łyżeczki kleiku..wypił wszystko i miał mało:szok::szok::szok: ale zasnął:-D

Do góry