reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopciuszku ale mi dałaś po oczach:-D:-D:-D:-D

Tak tylko ze pisalam drukowanymi literami a to cos nie tak poszlo:wściekła/y::tak:Przeciez Tomek-Aga mialo byc z wielkich liter:-D

witam po cudownej nocy
mały się budził co 2-3 godz .. dla mnie to koszmar bo moje dziecko do tej pory budziło się raz w nocy :dry:

stwierdziłam że chyba nadszedł dzień że trzeba podkręcić laktacje butelkową bo mały chyba jest głodny :-D tak więc właśnie wtrąbił 150ml mleka i gada :tak:

mój butelkowy też ma teraz kryzys i nagle chce jeść więcej, tylko że u mnie wystarczy zwiększyć ilość mleka w butli ;-) a wy cyców nie podkręcicie nagle do większej produkcji ;-) kurcze szkoda że się tak nie da zrobić, no nie?
a050.gif

e010.gif
e010.gif
e010.gif

No szkoda ze sie tak nie da:tak:ale dzis obudzil sie tylko 2 razy wiec juz lepiej:-)

U mnie juz majstry klada plytki:-)tylko ze dzis poloza na sciany i przyjda dopiero w poniedzialek bo podloga i reszta scian slabo schna:wściekła/y::-(

hej dziewczynki:) u mnie jak na razie slonce za oknem ale widac ze wietrznie.Na szczescie nic nie leci z nieba:)
u nas nocka ok:) maly obudzil sie raz na karmienie i chyba tez juz mu nie starcz te 180ml na noc bo jeszcze tydz temu budzil sie dopiero na am rano a teraz juz ok 4rano,musze chyba na noc zwiekszyc porcje :)

co do obcasow to tez uwielbiam mega obcasy:) teraz to nawet na str erotycznej w allegro wyszukalam swietne hihi wysle wam linka hihih obcas ma az 13cm:) troche takie hmmm... ale co tam:) Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Ech Kopciuszku jak ja ci zazdroszczę że juz tak daleko jesteście:tak::tak::tak:
Wyobraż sobie jak moja łazienka teraz wygląda..okno wymienione na mniejsze czyli przymurówke całą widać...parapetu brak więc się sypie:no:
Ale przynajmniej wszędzie już posprzątałam:-)

Czy już wszystkie doczytały że wczoraj sobie żartowałam że nikt o nas nie pamięta:-D:-D:-D
Toż ja bym zasnąć w nocy nie mogła gdybym was nie nadrobiła:-)
Uzależniona jestem:-D

przyda sie troche zdrowka !!! dzieki dziewczyny !!

a mi skonczyli wyswietlac serial JAG !!!!!!!!!!!!1 i co ja teraz bede ogladac ??? jeden serial na dzien to troche malo !!!!

a na spacer to do apteki pojde !!! masakra !!! do tego zimnica niemozliwa !! a doiero na tesciowa wrzeszczalam ze ma w piecu nie palic bo juz maj za pasem ... chyba musze ja przeprosic !!

reklama
Mea!
Aniaslu prosila bys przygotowala liste osob i sie z nia skontaktowala.
nie wiem czy juz to wiesz bo pisze to w 1szej kolejnosci jeszcze bez nadrabiania.

Do góry