reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Pisałyśmy o tym bodajże na zakupach. JA tez słyszałam dobre opinie o pieluchach z biedronki. Używałam różnych- najbardziej sprawdziły mi się po prostu pampersy :tak:

Oj to mnie niestety ominęło.Pampersy powiadasz?Ok:tak:

W ogóle to sie wkurzyłam dziś bo zrobiłam sobie dziurę na moich nowych,cudownych,wspaniałych(milion epitetów...) ciążowych dżinsach.Centralnie na kolanie chamska dziura:dry: Chcąc założyć nogę na nogę zachaczyłam zamkiem od kozaka i prach...Cholera by to...:dry::dry::dry:

Dobry prezent co?:
http://allegro.pl/item1006815370_tort_z_pieluszek_pampers_na_chrzciny.html ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
maruska - witam :) dzieki za propozycje pomocy przy pracy mgr! HR z zamilowania i HR z wyboru. Prace bede pisac o dordztwie personalnym, bo sama w Anglii pracowalam poltora roku i w Polsce rowniez, wiec mam dobre zaplecze, chcialam troche bardziej miekko o jakiejs autoprezentacji, motywowaniu, ale promotor stwierdzil, ze nie marnuje sie takiego doswiadczenia, wiec o! :)

ja zajmowałam się dużo szkoleniami, bo parę lat w firmie szkoleniowej pracowałam, później rekrutacje, a teraz relacje pracownicze, także w takich dziedzinach służę pomocą :-)

tiffi he he, wyżycie na M jako forma terapii na derpreche, dobre dobre:-Dno właśnie ja już oblukałam sama w ikea wszystko i z listą jedziemy już zakupić bo chodzenia to M by nie przeżył:-p

aneta małe sobie samo wybierze przy czym chce zasnąć, spokojna głowa, jak Emi miała jazde ze spaniem coś 2 tygodnie to musieliśmy z nia tańczyć ok. godziny a nim wycelowaliśmy w muze to masakra bo się darła:-pnumerem jeden był eros ramazotti:-Dciężko to znosiłam bo akurat w nim nie gustuje ale czego się nie robi dla dziecka;-)

louise no nie dogodzisz:dry:eh znam z autopsji, "ja to zrobie sam" a potem "bo wszystko muszę ja":-pnormalnie czasem się zachowują jak takie stare zgredy zmierzłe, dobrze że pracuja poza domem jednak:-D

keejt ja nie mam jeszcze ale mi grozi, dlatego daję na luz:-(a tobie tak od razu załozył?miał w gabinecie?

miluszka to twoja ginka też udana:-)

louise ranysiu, ale to musiało być niedobre i jak dała rade takie gabaryty łyknąć:-D

ewcik niezły wpływ teście maja na Ciebie:-Dale ja mam też tak że na wyjeździe idę w zaparte:-p

magdzia będę trzymać kciuki żeby się maleństwo ujawniło;-)

oczekiwanie u nas dziś śnieg popruszył parę minut:baffled:a to usg pomiarowe jakieś specjalne?bo mój mierzy co wizyta czyli co 3 tyg. i wspomniał tylko o specjalnym jeszcze badaniu ok. 30-32 tyg, ale serduszka, to to samo?

emih w sumie tak:sorry2:ale mogłaby chociaż ponarzekać że niby ma:-D

kończe na razie bo M przyszoł.

Dziękuję kobietki ;] byłam na spacerku więc teraz idę się wykąpać i pooglądam tv ;p będę się lenić do samego wieczora ;) miłego popołudnia

louise no przecież wiesz, że ja truskawkowa jestem na potęgę. A dzisiaj rzeczywiście odpoczywam, bo jakoś wczoraj naparwdę słabo się czułam. mała dzisiaj słabo się rusza echhh
ewelad korzystaj z podmienionego chłopa i pooglądaj sobie różne różności :-)
geperty uu widzę, że pieszczochy były hi hi, dobrze że choć u ciebie życie przytulaka kwitnie
maruśka ja nie cierpię prasować, ale słyszałam że trzeba prasować maluszka rzeczy i nie chodzi o walory estetyczne a temperaturę, że to jakoś bardziej sterylizuje czy jakoś tak, ale ja tylko czytałam o tym. Prowadziłaś szkolenia, jesteś trenerem?? Z jakiej dziedziny prowadziłaś??
madzik czy ty się martwisz, że nic nie przytyłaś??? no nie i weź tu zrozum kobietę w ciąży. Ja jakoś mc royale lubię, może to dlatego, ze moja znajoma kiedyś pracowała w mc i zawsze móiwła, ze w tym jest najlepsze mięso no i tak jakoś zostało
ewcik znów kolejne skutki uboczne ciąży
aisim 48zł za paczkę, muszę zweryfikować jaka jest najlepsza cena, ale rzeczywiście paczka na 1-2 tyg to normalnie można zbankrutować
miluszka to gmina w której będziemy mieszkać chce napisać wniosek do Unii o dofinansowanie, ostatnio słyszałam, ze Zakopane robi tak samo. Gmina ma taki pomysł i zapytała mieszkańców czy chcą no i dużo osób się zgłosiło, złożyło podanie i będziemy czekać, trochę to potrwa myślę że 2 lata, ale co tam. Kolektory to dobry pomysł jak jest czas/rok słoneczny to naprawdę się opłaca. Gdyby nie było dofinansowanie to jakoś teraz byśmy o tym nie myśleli, ale skoro jst to się decydujemy. ja też czytam ciężarówkę, ale wydawało mi się, że na poczatku była śmieszniejsza, teraz czytam na bieżąco/
asieńka co do prezentu zależy ile chcesz wydać pieniędzy ale widziałam coś podobnego ale zrobionego z body, pajacyka, kaftanika - więc chyba bardziej przydatne, bodajże dziewczyny z krakowa takie robiły
jedyneczka dlatego tylko na klopsiki pojechaliśmy do ikei, ale wiesz ja tam wrócę hi hi

Pogoda dzisiaj wstrząsająca, ale nie wychodzę na dwór. Niestety te śmierdziuchy żelkowate jakoś mi się chyba niezbyt dobrze odbiły na zdrowiu, raczej mnie zamuliły.

Dziewczyny ja tylko z doskoku...dzień w biegu...farbowanie włosów...później henna u kosmetyczki...zakupy...obiad...i padam...nie nadrobię...straszna produkcja postów. Jutro dzień pakowania i przygotowania wszystkiego na wyjazd na wesele, tak więc też będę tylko z doskoku(jak mi się uda)a w sobotę na 8 fryzjer i wyjeżdżamy.Wracamy w niedziele popołudniem. Tak więc będę dopiero w poniedziałek. Życzę udanego weekendu.:-D

Dzamenka czekam na adres:-)
Ja ćwiczę, bo przytyłam już 14 kg :szok: a odkąd ćwiczę, to wolniej idzie do góry:tak:
Czytałam,że ciuszki dziecięce trzeba prasować, bo bakterie wybijamy:happy:

A ja dzisiaj zaczęlam 3 trymestr:rofl2:

reklama
Witam poznym popołuniem:-)

Ja dzis tylko z doskoku jutro nadrobie wszystko, a jak sie uda to moze dzis wieczorkiem.
Cały dzień poza domem byłam, plecy mi juz wysiadaja. Spadam do moich coreczek bo maja dzis swięto:-)

Do góry