reklama
Karlita zapomnialam ze na dwoch weselach bylismy w sierpniu jak zostal z mama to bylo pod koniec a na poczatku zostawilismy go po 19 z siostra M i tesciowa. Pzry butli wtedy nie zasnal i spał tam po raz pierwszy i jedyny. Zasnal jakos bez wiekszych problemow, pomine fakt iz myslal ze siostra M to ja i po ciemku sie do niej wtulał
Talia mój M tez chcial kiedys isc sam na wesele do kolegi bo ja nie molam ale mu to wyrzucilam z łowy a pozniej poszlam sama do koleznaki bo był na szkoleniu integracyjnym
No ale do siostry to juz co innego...najwazniejsze dobro dziecka nie twoja wina ze masz mniej pokarmu jeszcze nic straconego pij karmi pobudza tez laktacje ja czasem jak napilam sie wieczorem to musialam Mateusza budzic zeby mi sciagał to mleko bo lezec nie moglam a nie narzekalam na nadmiar pokarmu tez bardziej walczylam aby jak najdluzej karmic
Senio no jakos staramy sie ta codziennosc tak organizowac aby zadna ze stron nie byla uwiazana i mola zawsze drugiej osobie zostawic dziecko, a jak ty sobie radzisz z opieka nad mala i samotnoscią
czy sa szanse zebyscie byli jak najszybciej w komplecie????
Mój spioch spi od 13 bez komentarza:-)

Talia mój M tez chcial kiedys isc sam na wesele do kolegi bo ja nie molam ale mu to wyrzucilam z łowy a pozniej poszlam sama do koleznaki bo był na szkoleniu integracyjnym

Senio no jakos staramy sie ta codziennosc tak organizowac aby zadna ze stron nie byla uwiazana i mola zawsze drugiej osobie zostawic dziecko, a jak ty sobie radzisz z opieka nad mala i samotnoscią

Mój spioch spi od 13 bez komentarza:-)

sunday_
Fanka BB :)
sunday_ pracuje w Dębilnie.
marz no to siostra z która jest mocno zrzyty no i nagle okazało się że jest w ciazy więc wesele trzeba było szybko zrobić a mnie jest trochę przykro że mnie wszystko omija nie dość ze tu taka sama to nawet na wesele nie pójdę drugie w lipcu,mogłabym co prawda na nie iść sama a małą zostawić z M(podoba mi się jak tak piszecie) ale co ja bym sama na weselu robiła z kim bym wywyjała. Jakbym dalej mieszkała w Głogowie to już na pewno umówiłabym się z dziewczycznami na lody i w ogóle ktoś by mnie odwiedzał a tak to gadam najczęściej do Gabi.
marz no to siostra z która jest mocno zrzyty no i nagle okazało się że jest w ciazy więc wesele trzeba było szybko zrobić a mnie jest trochę przykro że mnie wszystko omija nie dość ze tu taka sama to nawet na wesele nie pójdę drugie w lipcu,mogłabym co prawda na nie iść sama a małą zostawić z M(podoba mi się jak tak piszecie) ale co ja bym sama na weselu robiła z kim bym wywyjała. Jakbym dalej mieszkała w Głogowie to już na pewno umówiłabym się z dziewczycznami na lody i w ogóle ktoś by mnie odwiedzał a tak to gadam najczęściej do Gabi.
sunday_
Moj maż pochodzi z Deblina z lotniska :-)sunday_ pracuje w Dębilnie.
Marz sen to zdrowie
)
) moja tez padla ale zaraz bede ja budzic bo bede sie bujać z nią potem do 24..a M wraca z pracy o 22 i by się przydało zeby zasnęła...mamy dzisiaj rocznicę
)4
no juz pisalam na spotkaniowym zemnie nie bedzie, hania ma katar, niby alergia le wolę Was i Maluchów nie pozarażać
) mam nadzieję, ze następnym razem się uda
) Hanka już ladnie gania to by sie fajnie bawiła
) no ale cóż
( moze same sobie cos urzadzimy niedługo
???
a ja pokarmu miałam za dużo... i myślicie ze to dobrze?? z takim ciśnieniem leciało ( normalnie jak z prysznica) ze Hania po 3m-cach zachłystywania sie powiedziała cyckom nie...i nic nie dało sie zrobic..próbowałam odciagac zeby tak mocno nie tryskało, przez nakładki karmic i nic
( a jak macie za mało to dobre sa herbatki Hippa aleone słodkie i drogie, a ja kupowałam tez Rossmanowe takie do zaparzania, no i piwko bezalkoholowe, no i dużooooooooo wody
) i mało stresu
)
a demot ładny
) a co to za dżentelmen bo nie poznaję???
no juz pisalam na spotkaniowym zemnie nie bedzie, hania ma katar, niby alergia le wolę Was i Maluchów nie pozarażać
a ja pokarmu miałam za dużo... i myślicie ze to dobrze?? z takim ciśnieniem leciało ( normalnie jak z prysznica) ze Hania po 3m-cach zachłystywania sie powiedziała cyckom nie...i nic nie dało sie zrobic..próbowałam odciagac zeby tak mocno nie tryskało, przez nakładki karmic i nic
a demot ładny
sunday fotka łapie za serce, ma facet klase
szkoda tylko, ze okazja taka przykra
marz ja sie troche przyzwyczailam, bo jak P byl w Polsce to tez czesciej w Krakowie, Warszawie niz w Lublinie, czesem go nawet 3 tyg nie bylo. Jak tylko mozna bylo tez dzielilismy sie opieka nad J zebym i ja miala troche czasu dla siebie. Fajnie bylo patrzec jak chodza na spacerki albo bawia sie razem na placu zabaw
Narazie P ma kontrakt jeszcze miesiac i zobaczymy co dalej.
talia nie martw sie jak bedzie juz calkiem cieplo zaczniesz chodzic na spacerki i napewno poznasz inne mamusie
Co do wesela to nie mozecie kogos zabrac do opieki nad Gabi? Jesli wesele jest w hotelu to napewno bedzie jakis pokoj gdzie mala moglaby zostac z tym kims a i Ty bylabys blisko w razie potrzeby 
kainkas szkoda, ze Cie nie bedzie
marz ja sie troche przyzwyczailam, bo jak P byl w Polsce to tez czesciej w Krakowie, Warszawie niz w Lublinie, czesem go nawet 3 tyg nie bylo. Jak tylko mozna bylo tez dzielilismy sie opieka nad J zebym i ja miala troche czasu dla siebie. Fajnie bylo patrzec jak chodza na spacerki albo bawia sie razem na placu zabaw
talia nie martw sie jak bedzie juz calkiem cieplo zaczniesz chodzic na spacerki i napewno poznasz inne mamusie
kainkas szkoda, ze Cie nie bedzie
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Kainkas
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie
reklama
maltanka
Marta fajny suwaczek
sienio to dobrze, że sama się zajmie trochę sobą, oj kiedy mój tak sam się pobawi
karlita co do spania poza domem to hmmm jak Ty cały czas usypiasz małą, to rzeczywiście może być problem
talia my też mamy wesele w tym roku brata mojego P, ale powiedział, że jak coś to nie idziemy razem
a co do karmienia to nie obwiniaj się, przecież i tak dalej będziesz ją karmiła.
marz
no prawdziwy śpioch
kainkas Najlepszego z okazji rocznicy:-)
sienio a czym Twój P się zajmuje, że był tak cały czas poza domem?
kainkas
Ślub jest pięknym wydarzeniem,
nie głupotą, lecz marzeniem.
Dziś minęło 4 lata od ślubu, o którym nie słyszał świat.
Dziś w tę jakże piękną noc, gdy księżyc w pełni widnieje na niebie
Tak dziś mówicie do siebie:
"Ty kochasz mnie, więc ja kocham Ciebie."
Zrób więc kolację w świetle księżyca,
bo dziś jest wasza rocznica.
Niech rozkwitnie ona jak kwiat,
niech usłyszy o niej świat.

sienio to dobrze, że sama się zajmie trochę sobą, oj kiedy mój tak sam się pobawi

karlita co do spania poza domem to hmmm jak Ty cały czas usypiasz małą, to rzeczywiście może być problem

talia my też mamy wesele w tym roku brata mojego P, ale powiedział, że jak coś to nie idziemy razem

a co do karmienia to nie obwiniaj się, przecież i tak dalej będziesz ją karmiła.
marz

kainkas Najlepszego z okazji rocznicy:-)
sienio a czym Twój P się zajmuje, że był tak cały czas poza domem?
kainkas
Ślub jest pięknym wydarzeniem,
nie głupotą, lecz marzeniem.
Dziś minęło 4 lata od ślubu, o którym nie słyszał świat.
Dziś w tę jakże piękną noc, gdy księżyc w pełni widnieje na niebie
Tak dziś mówicie do siebie:
"Ty kochasz mnie, więc ja kocham Ciebie."
Zrób więc kolację w świetle księżyca,
bo dziś jest wasza rocznica.
Niech rozkwitnie ona jak kwiat,
niech usłyszy o niej świat.