maltanka
Fanka BB :)
anet zdrówka dla dzieciaczków, mam nadzieję, że Gosia do soboty wydobrzeje
zobaczcie jaki blok

Uploaded with ImageShack.us

zobaczcie jaki blok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

mam nadzieje ze zaraz usnie to troszkę Was poczytam....Moja Gabi wlaśnie zasnęła więc jeszcze zajrzałam, no muszę przyznać ze moze być ta moja pociecha głodnawa bo wypiła z butli jeszcze 80ml chociaż wczesniej z cyców pociągnęła.
Bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia jeśli chodzi moje karmienie i w ogóle moją sytuację.
Kanikas ja laktację staram się wspomagać herbatkami początkowo pilam tą z Hippa ale mi nie smakowała bo jest słodka a ja niczego nie słodzę więc spróbowałam z Herbapolu i na pewno jest smaczniejsza tzn, bardziej naturalna. Z piwkiem nie próbowałam ale od jutra wdrożę ten pomysł.
Jestem z siebie dumna bo pierwszy raz byłam sama z Gabi u lekarza i sama ją wykąpałam, okazała sie dziś grzeczniutka bo zwykle świruje u lekarza i wieczorami bywa marudna. Ogólnie jest bardzo absorbująca nudzi się wszystkim szybko i chciałabym żeby ciągle ja oprowadzać i mieszkanie zwiedzać.
Powiedzcie czy opłaca się jej zakupić huśtawkę taką z Fisher Price bo nie wiem czy nie wywalę na darmo kasy. a chciałabym żeby zajęło ją w ciągu dnia coś bo opatrzyła się jej karuzela i mata a mnie czasu brakuje żeby coś zrobić w domu.
Dobrej nocy

sam szef to promuje

tylko sobie je wcześniej odgazuj...bo gazowane przy karmieniu malca niekoniecznie wskazane

kainkas wszystkiego najlepszego z okazji rocznicyzdrówka dla Hani, szkoda że ja katarek teraz złapał i nie pojawicie się w sobtę:-(
maltanka ja sadzonki kwiatów to zawsze na Ruskiej na targu kupowałam, jest tamm w czym wybierać ale nie wiem czy już sprzedają, co do storczyków to ja miałam ich kilkanaście, po przeprowadzce ładnie zakwitły a teraz strasznie mi chrują i ostało i 3:--
-( w sumie nie potrzeba się nimi zbytnio zajmować wystarczy im dobre miejsce i podlewanie tak raz na tydień
talia wytrwałości w karmieniu, ja kupiłam sobe herbatke dla kobiet karmiących z Hippa i u mnie powoduje mega produkcje pokarmu, w sumie to jej nie piję bo mi sie potem mały przy karmieniu krztusi, ale działa przynajmniej u mnie
misia zdrówka dla Natalki
ja juz padam, uspałam Mikołaja, ogarnęłam łazienkę i siedzę sama bo małaż jeszce nie wrócił, strasznie nie lubie być sama w domu, chyba trochę się boję
lecę się umyć i chyba do spania padnę
miłego wieczoru i kolorowych snów zycze:-);-);-)
nawet bez wspomagaczy typu piwo, herbatki...ale dziś zaczynam się zastanawiać nad nimi, bo mała co chwilę dosłownie woła jeść...potrafi ssać przez godzinę, a za pół znowu się domaga

zobaczę, co będzie w nocy...jak długie będą przerwy
anet zdrówka dla dzieciaczków, mam nadzieję, że Gosia do soboty wydobrzeje
zobaczcie jaki blok

Madzienka właśnie się wysyłają, powinny niedługo dojść
a o kwiatkach na balkon to muszę poogladać, ja kupiłam kiedyś do domu w obi dwa, zdechły mi, także obawiam się trochę takich marketowych![]()

jak w tym roku tez mi sie uda to pochwale sie swoim balkonem..ok???

Madzienka jeszcze trwa wysyłanie nie wiem dlaczego tak długo
ja zmykam spać, ale P jeszcze siedzi na dużym kompie to jak mu się uda to pójdzie jak nie to jutro rano spróbuje jeszcze raz.
dobrej nocki