maltanka
Fanka BB :)
anet zdrówka dla dzieciaczków, mam nadzieję, że Gosia do soboty wydobrzeje
zobaczcie jaki blok

Uploaded with ImageShack.us

zobaczcie jaki blok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja Gabi wlaśnie zasnęła więc jeszcze zajrzałam, no muszę przyznać ze moze być ta moja pociecha głodnawa bo wypiła z butli jeszcze 80ml chociaż wczesniej z cyców pociągnęła.
Bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia jeśli chodzi moje karmienie i w ogóle moją sytuację.
Kanikas ja laktację staram się wspomagać herbatkami początkowo pilam tą z Hippa ale mi nie smakowała bo jest słodka a ja niczego nie słodzę więc spróbowałam z Herbapolu i na pewno jest smaczniejsza tzn, bardziej naturalna. Z piwkiem nie próbowałam ale od jutra wdrożę ten pomysł.
Jestem z siebie dumna bo pierwszy raz byłam sama z Gabi u lekarza i sama ją wykąpałam, okazała sie dziś grzeczniutka bo zwykle świruje u lekarza i wieczorami bywa marudna. Ogólnie jest bardzo absorbująca nudzi się wszystkim szybko i chciałabym żeby ciągle ja oprowadzać i mieszkanie zwiedzać.
Powiedzcie czy opłaca się jej zakupić huśtawkę taką z Fisher Price bo nie wiem czy nie wywalę na darmo kasy. a chciałabym żeby zajęło ją w ciągu dnia coś bo opatrzyła się jej karuzela i mata a mnie czasu brakuje żeby coś zrobić w domu.
Dobrej nocy
kainkas wszystkiego najlepszego z okazji rocznicyzdrówka dla Hani, szkoda że ja katarek teraz złapał i nie pojawicie się w sobtę:-(
maltanka ja sadzonki kwiatów to zawsze na Ruskiej na targu kupowałam, jest tamm w czym wybierać ale nie wiem czy już sprzedają, co do storczyków to ja miałam ich kilkanaście, po przeprowadzce ładnie zakwitły a teraz strasznie mi chrują i ostało i 3:--
-( w sumie nie potrzeba się nimi zbytnio zajmować wystarczy im dobre miejsce i podlewanie tak raz na tydień
talia wytrwałości w karmieniu, ja kupiłam sobe herbatke dla kobiet karmiących z Hippa i u mnie powoduje mega produkcje pokarmu, w sumie to jej nie piję bo mi sie potem mały przy karmieniu krztusi, ale działa przynajmniej u mnie
misia zdrówka dla Natalki
ja juz padam, uspałam Mikołaja, ogarnęłam łazienkę i siedzę sama bo małaż jeszce nie wrócił, strasznie nie lubie być sama w domu, chyba trochę się boję
lecę się umyć i chyba do spania padnę
miłego wieczoru i kolorowych snów zycze:-);-);-)
anet zdrówka dla dzieciaczków, mam nadzieję, że Gosia do soboty wydobrzeje
zobaczcie jaki blok
Madzienka właśnie się wysyłają, powinny niedługo dojść
a o kwiatkach na balkon to muszę poogladać, ja kupiłam kiedyś do domu w obi dwa, zdechły mi, także obawiam się trochę takich marketowych![]()
Madzienka jeszcze trwa wysyłanie nie wiem dlaczego tak długo
ja zmykam spać, ale P jeszcze siedzi na dużym kompie to jak mu się uda to pójdzie jak nie to jutro rano spróbuje jeszcze raz.
dobrej nocki