reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Maltanka co z fotkami???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja jutro jade do leroy merlin po surfinie....a jakie ciebie interesują kwiatuszki, moge rozejrzeć się.....
A ceny mają naprawde promocyjne...

Jula jeszcze nie spi:zawstydzona/y:mam nadzieje ze zaraz usnie to troszkę Was poczytam....

KAINKAS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I KOLEJNYCH ROCZNIC RÓWNIE SZCZĘŚLIWYCH JAK PIERWSZA!!!!

Moja Gabi wlaśnie zasnęła więc jeszcze zajrzałam, no muszę przyznać ze moze być ta moja pociecha głodnawa bo wypiła z butli jeszcze 80ml chociaż wczesniej z cyców pociągnęła.
Bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia jeśli chodzi moje karmienie i w ogóle moją sytuację.
Kanikas ja laktację staram się wspomagać herbatkami początkowo pilam tą z Hippa ale mi nie smakowała bo jest słodka a ja niczego nie słodzę więc spróbowałam z Herbapolu i na pewno jest smaczniejsza tzn, bardziej naturalna. Z piwkiem nie próbowałam ale od jutra wdrożę ten pomysł.
Jestem z siebie dumna bo pierwszy raz byłam sama z Gabi u lekarza i sama ją wykąpałam, okazała sie dziś grzeczniutka bo zwykle świruje u lekarza i wieczorami bywa marudna. Ogólnie jest bardzo absorbująca nudzi się wszystkim szybko i chciałabym żeby ciągle ja oprowadzać i mieszkanie zwiedzać.
Powiedzcie czy opłaca się jej zakupić huśtawkę taką z Fisher Price bo nie wiem czy nie wywalę na darmo kasy. a chciałabym żeby zajęło ją w ciągu dnia coś bo opatrzyła się jej karuzela i mata a mnie czasu brakuje żeby coś zrobić w domu.
Dobrej nocy

Karmi polecają w szpitalu na Jaczewskiego:tak::tak::tak::tak:sam szef to promuje:tak::tak::tak:tylko sobie je wcześniej odgazuj...bo gazowane przy karmieniu malca niekoniecznie wskazane:tak::tak::tak:

kainkas wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-D:-D:-D zdrówka dla Hani, szkoda że ja katarek teraz złapał i nie pojawicie się w sobtę:-(

maltanka ja sadzonki kwiatów to zawsze na Ruskiej na targu kupowałam, jest tamm w czym wybierać ale nie wiem czy już sprzedają, co do storczyków to ja miałam ich kilkanaście, po przeprowadzce ładnie zakwitły a teraz strasznie mi chrują i ostało i 3:-:)-:)-( w sumie nie potrzeba się nimi zbytnio zajmować wystarczy im dobre miejsce i podlewanie tak raz na tydień:tak::tak:

talia wytrwałości w karmieniu, ja kupiłam sobe herbatke dla kobiet karmiących z Hippa i u mnie powoduje mega produkcje pokarmu, w sumie to jej nie piję bo mi sie potem mały przy karmieniu krztusi, ale działa przynajmniej u mnie

misia zdrówka dla Natalki:tak::tak:

ja juz padam, uspałam Mikołaja, ogarnęłam łazienkę i siedzę sama bo małaż jeszce nie wrócił, strasznie nie lubie być sama w domu, chyba trochę się boję:dry::dry::dry:
lecę się umyć i chyba do spania padnę
miłego wieczoru i kolorowych snów zycze:-);-);-)

No ja do tej pory też nie miałam problemów z laktacją:tak:nawet bez wspomagaczy typu piwo, herbatki...ale dziś zaczynam się zastanawiać nad nimi, bo mała co chwilę dosłownie woła jeść...potrafi ssać przez godzinę, a za pół znowu się domaga:baffled::baffled::dry::dry:zobaczę, co będzie w nocy...jak długie będą przerwy:nerd:

anet zdrówka dla dzieciaczków, mam nadzieję, że Gosia do soboty wydobrzeje:tak:

zobaczcie jaki blok

Uploaded with ImageShack.us

heheh...super ten blok:tak::tak::tak:

dzieki dziewczyny za zyczenia:))

uciekam bo M wrocil z pracy:))

dobrej nocy

p.s. Fornetka no chlopy przecież z Marsa są:)) a niedługo będziesz miala dwoch Marsjan:)) hihi...dotrzecie się jakoś:)) tulaski kochana

KAINKAS WIELU WSPÓLNYCH LAT WAM ŻYCZĘ!!!!

kissingchampagneglasses.gif

Madzienka właśnie się wysyłają, powinny niedługo dojść

a o kwiatkach na balkon to muszę poogladać, ja kupiłam kiedyś do domu w obi dwa, zdechły mi, także obawiam się trochę takich marketowych:sorry2:

Dziękuję Kochana....

Nie wiem czy ja mam takie szczęscie ale co roku kupuję surfinie w jakims markecie i pieknie rosną:-D:-D:-D:-Djak w tym roku tez mi sie uda to pochwale sie swoim balkonem..ok???

Fornetka
trzymam kciuki zeby się wszystko ułozyło...

Misia z tego co pamiętam to są jakieś kryzysy w laktacji!!!wiec nie martw sie, jak mala będzie ssala to wszystko będzie ok...

Anet
mam nadzieje ze tesciowa zgodzi sie i poznamy sie w sobotę

Nie wiem co jeszcze mialam napisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Maltanka
Z okazji 5 rocznicy ślubu
życzę Wam
Abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.