Zeby moja tak spala....ehhh....
marz no to siostra z która jest mocno zrzyty no i nagle okazało się że jest w ciazy więc wesele trzeba było szybko zrobić a mnie jest trochę przykro że mnie wszystko omija nie dość ze tu taka sama to nawet na wesele nie pójdę drugie w lipcu,mogłabym co prawda na nie iść sama a małą zostawić z M(podoba mi się jak tak piszecie) ale co ja bym sama na weselu robiła z kim bym wywyjała. Jakbym dalej mieszkała w Głogowie to już na pewno umówiłabym się z dziewczycznami na lody i w ogóle ktoś by mnie odwiedzał a tak to gadam najczęściej do Gabi.
My mielismy weselw w pierwsza sobote wrzesnia,a ja urozilam Karole 25 sierpnia....no i nie poszlam,a to byla bardzo bliska kuzynka i to w dodatku moja....hi,hi....wyslalam meza z Gosia tylko....ale tak mi bylo przykro samej w domu,ale coz zrobic czasem i tak czlowiekowi wyjdzie....
Kainkas
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie
Dolaczam sie do zyczen!!!!!!!!!!!!!!!!
Sto lat w szczesciu,zdrowiu !!!!!!!!!!!!!
A teraz witajcie,matko ile napisalyscie dzis ,widac ze brzydka pogoda....hi,hi....i wszystkie na kompie siedza(zartowalam):-)
Bylam dzis u gina,wszystko ok,wracam do swoich dawnych tabletek....a nadwagi mam sprzed ciazy 3 kg

....ale chcialabym zgubic wiecej....he,he

Dzieciaki mi sie rozlozyly,Gosia juz jakby lepiej,ale Karola zaczela kaszlec,a jak spala weczorkiem,to tak kaszel ja zlapal,ze az zwymiotowala mi....:-(....no i nosek zatyka,juz tak nie chca glutki leciec,wiec sie zastanawiem czy nie pojsc do lekarza jutro,bo jak na wekend mi sie rozlozy,to co ja zrobie...ale temperatury nie ma , no i sama nie wiem co mam robic......apetytu tez nie ba za bardzo,a jeszcze cala zupe zwymiotowala....ehhhh....
Ale mam nadzieje ze stawie sie w sobote z Gosia,no bo tesciowa przeciez wytrzyma te 2-3 godzinki z Karolina....dzis tez zostala jak u gina bylam.....
Dobra ja juz uciekam,lece Gosie polozyc,bo jeszcze sie szweda....