reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no nie iwem dlacego taki wyszedl:rofl:

wiktoria do Ciebie mialam napisac zebys edytowała posty jak piszesz chwile później cos zamiast pisac nowy- bo tylko Twoje musze co chwilę łączyć:-D

reklama
Dowikla a byłaś już w jakimś sklepie i sprawdzałaś czy te rowerki będą pasowały na twoje dziewczynki?

Jeszcze nie:no:Chyba w przyszlym tygodniu sie wybiore,albo jak bedzie mi sie chcialo to w niedziele po basenie bo tam sa tez markety i takie tam sklepy:tak::tak::tak:

A dziewczynki tak chca te rowerki ze stale o nich mowia ze dostana je na urodzinki:tak::tak::tak:
I co wlaczam laptopa to musze wchodzic na allegro i Im jakies takia pokazywac hehe

Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
rzeczywiscie za malutki, o wiele za malutki:tak::tak::tak:

moze my dzis tez na rowerek pojdziemy:tak::tak::tak:

Hejka dziewczyny, jestem zombi.
Pospałam może ze 3 h. Mała ma katar i wkurzona spać nie mogła, co przysnęła to budziła się po chwili z płaczem. Lipa jak nie wiem. Mam nadzieje, że teraz odeśpi i że już sie jej poprawi.
Idę nadrobić wczoraj

Anka ale którą kupiłąś??Tą drogą, czy ta białą w kwiaty?

A tak a propos filmów, oglądałyście tą drogę?
No i nadrobiłąm. wstawiam kawusię i wracam. A i tak pewnie jeszcze spicie...
te biala w kwiaty :)
Ide dzis na miasto za bialymi bucikami i bolerkiem:-)
witam porannie
mala zjadla falche o 6 i spi,niedlugo bede budzic Paline do szkoly
co nieco nadrobilam juz
wczoraj odpadlam nagle bo mi dziady prad ukardli o 8:wściekła/y: i do 13 nie bylo
dzwonie pytam czy awaria czy planowane
gosc mowi ze planowane i ze powinno isiec ogloszenie
ja zadnego nie widzialam,ale ide do szkoly i patrze ze wisi:baffled:
mala wstala wczoraj po 9 wiec cos tam porobila bez pradu,dobrze ze mam radio w tel to cos brzeczalo bo nienawidze gluchej ciszy:no::no::no:

potem psacer do szkoly,pizgalo jak glupie,szczegolnie na moim pipidowku:crazy:
wrocilysmy dziewczynom jesc itd,pozniej na probe do koscioa a z roby do mamy,pogadalysmy sobie
wrocilysmypo21 mala zasnela w wozku:sorry2:
ale szybko ja obymlam i zaraz spala

i tyle
p nadal na zastrzykach ale nadal go boli,trzea bedzie cyba nowa serie wziac cos mi sie dzjae
moj ojciec jak mial rwe to przez 2 tyg bral po 4 zastrzyki dziennie:baffled:

u nas tez wczoraj deszcz ze sniegiem padal
a dzis jak wstalam to bylo -1 i bialo za oknem:baffled:
dobrze ze slonce swieci

to klops
a moze odsprezdaj na allegro albo ktorejs z naszych dziewczyn na BB i kup nowy

GRTAULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
ale uwazaj na siebie i na mala
widze ze ostatnio same dziurawce sie rodza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

mzna to zalatwic
tylko trzeba dospawac do siodelka i do kierownicy kawalek rurki odpowiedniej srednicy,zamalowac i bedzie git:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak Twoj nie umie to do jakiegosmechanika z tym:tak::tak::tak::tak:

fajna fura
widze ze Helenie tez sie podoba:-D
ciekawe jak bedziesz je obie narz wozic:rofl2:

no ja mysle ze o nas nie apomnisz bo lanie by bylo i siniaki:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
ja ostatnio jak wody u nas zabraklo tez przeoczylam kartke z informacja:baffled:
Jak dziewczyny bedą spokojne to sobie polezę :tak: A sutek się goi :sorry2: dobrze, że mam dobrze wyposażona apteczkę w domu :-D

Anabuba, fasolka powiadasz :-p muszę sprawdzić jak odchodzą pociągi do Mrozów :-D;-)
dobrze ze apteczka full wypas :)
Mieżyłam sobie ten biustonosz co se kupiłam ostatnio i miska jest zamała cyce mi z niego wychodzą bo nie jest ppełny tylko taki scięty ale nie ma sie co martwic sprzedam szwagierce bo ona takie nosi no i chyba mi cycki urosły chorela jedna koniec jedzenia to oze spadna.
No dobra ja spadam sprzątac i pralke puscic superowa pogoda sie zapowiada żadnej chmurki na niebie tylko słoneczko
pewnie wina zaciasnego staniczka;-)
Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
oooo faktycznie maly rowerek
Moje z kolei sa bardzo chetne do pedalowania i Wiktoria juz normalnie jezdzi bardzo szybko na tym trzykolowcu a Klaudi ciezko idzie bo nie do konca dosiega do pedalow:tak::tak::tak:
Dlatego chce przetestowac te na czterech kolkach 12" i mysle ze jak sobie poradza to niedlugo zaczniemy nauke na dwoch kolkach:tak::tak::tak:

WIKI
Ja mysle ze mala sama do tego dojdzie jak ma pedalowac i zanim sie obejrzysz bedzie juz niezle smigala:-):tak:takze cierpliwosci kochana
ja to nawet nie wiem czy moja umie pedalowac bo ma rower bez pedalow:-D
no nie iwem dlacego taki wyszedl:rofl:

wiktoria do Ciebie mialam napisac zebys edytowała posty jak piszesz chwile później cos zamiast pisac nowy- bo tylko Twoje musze co chwilę łączyć:-D

:-D:-D:-D:-D

Laura po sniadaniu
Zaraz smigamy na miasto :) Potrzebuje biale buciki na komunie:-) i bolerko a no i kopertowke jakas :) uuu trzeba sie calej mi ubrac:szok:
Sloneczko pieknie swieci ma byc 17st wiec szybciutko sie ubieramy i wychodzimy
Milego popoludnia

reklama
My juz po sniadanku:tak::tak::tak:
Mlode zazyczyly sobie płatki musli,wiec dlugo to jadly a ja mialam spokoj:tak::tak::tak:
Teraz sie myja:-)I pewnie za chwile beda chcialy mini-mini

ANKA
Udanych zakupkow:tak::tak::tak:
A te rowery bez pedalow to u nas tez ma coraz wiecej dzieci;-)

NATALI
Ja nie moge Cie znalesc na nk,wiec albo poszukam Cie u ANACONDKI,albo Ty mnie u Niej poszukaj:-):tak:

Do góry