reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

ja zakupiłam testy owulacyjne i też mi pomogły ustrzelić chłopca hahah ;-) choć chciałam dziewczynkę.. bo testy pokazują owulacje na 24h przed (albo 12? nie pamiętam już), więc jeśli jest bzykanko to i zawsze chłopak ;-) na poprawienie można poszaleć w łożku jeszcze kolejne 2 dni odkąd wyjdą dwie kreski :-) i chłopak murowany :-)
ja też korzystałam z testów owu, ale my akurat kochaliśmy się codziennie w tym cyklu co nam się udało:) Mój teraz marzy o synku:p mi to obojętne jaka będzie kolejna płeć bo wymarzoną córę już mam:)

reklama
Dzien dobry!
Maja Julcia do tej pory zjadala 170ml-210ml 5 razy dziennie a terazjej sie pozmienialoi je 120ml-180ml 5razy dziennie + kilka lyzeczek marchewki z ziemniaczkiem:)
Czy ktoras z was daje juz obiadek (na przykladkilka lyz. warzywek) a po poludniu jeszcze kilka lyz. deserku?
ja daję na przemian- jeden dzień słoiczek obiadowy na drugi dzień deserkowy, pomiędzy dostaje 180 ml mleczka(średnio co 3 godz. alr nie z zegarkiem w ręku tylko jak się sam upomni;) czasami nie zje tyle nawet no i cycusia ale to tak raczej jak się pić chce bo za chiny nie chce mi pić zadnych herbatek ni soczkow:(:(:( nie wiem co z tym zrobić bo idzie lato,upały a On nie chce nic pic:(

Dzien dobry!
Maja Julcia do tej pory zjadala 170ml-210ml 5 razy dziennie a terazjej sie pozmienialoi je 120ml-180ml 5razy dziennie + kilka lyzeczek marchewki z ziemniaczkiem:)
Czy ktoras z was daje juz obiadek (na przykladkilka lyz. warzywek) a po poludniu jeszcze kilka lyz. deserku?
Moja je i obiadki/zupki i deserki. Po całym małym słoiczku.

ja to się cieszyłam jak głupia jak była druga kreska :-) bo my się o Wojtka staraliśmy 9 miesięcy
a025.gif
My 7;)

a co do obiadu to ja na dziś nie mam żadnego pomysłu więc pewnie zamówimy pizzę bo chodzi za K. już od jakiegoś czasu.
czekam aż mój mąż wstanie i jedziemy na zakupy.
i chyba dzisiaj wypróbuję spacerówkę zamiast gondolki bo Daniel już się prawie nie mieści w wózku :sorry2:
Moja od paru dni też ma już spacerówkę na płasko. Jest zachwycona bo się może w niej rozwalić z rączkami w górę:)

reklama
Dziękuję Dziewczynki za słowa otuchy....może niektórym to sie śmieszne wydaje,ale człowiek sie przywiązuje i kocha jak członka rodziny po prostu......co za feralna data dokładnie 12 lat wcześńiej zszedł mój pierwszy kotek :(./..no ale dosyć już smutów ..dziś mi lepiej....jeszcze raz dziękuję:*

Do góry