Marta1981
Rodzyneczka
Ja z pytaniem, mogłaby któraś kupić na jutro 16 czystych identyfikatorów, bo u mnie zbrakło
.Z góry dziękuję
:-).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jesli chodzi o identyfikatory to ja juz nie dam radyMoze damy sobie spokoj, przeciez zadna sie nie obrazi jak sie powie bezosobowo albo pomyli
![]()
Chlebków starczy dla wszystkich.
Jak znajde chwile to wkleje przepis na kulinarnym na te ciasteczka z kleiku....anet coz to za ciasteczka z kleiku?hmm????
A kupilam dzisij szczaw i zamierzam gotowac zupe szczawiowa-tylko smietamy nie mam!a nie chce mi sie ubierac Maksa i specjalnie isc do sklepu. Maly posac 3godziny i ja sie zalapalam na drzemke 1,5godzinna jak wrocilam z pracy!
Wiecie jak sie ciesze ze w koncu pojawiaja sie WARZYWA!!!!Normalnie jak zobaczylam szczaw to az mi wiecej sie sliny pojawilo z buzi!
I jest juz mloda kapusta-mniam mniam!!!
super lubie ten okres!!!:-) tylko niech sie w koncu cieplo zrobi!!!!!!!!!
![]()
No to dobrze ze o mnie pamietasz,bo juz sie martwilam...hi,hi...zartuje,wiem ze ty solidna firma jestes....no i te chlebki,juz sie nie moge doczekac,bo pewnie pyszne....Pamiętam, pamiętam ja tak o 8:20 będę wyjeżdżała to na 9-tą bądź gotowa.
Piekarnik grzeje an okrągło i sauna mi się w domu zrobiła.
U mnie gwizdany obiad - pierogi z kapustą made in Biedronka i barszczyk Winiary.
Kurcze a mnie poprzednio nie bylo i nie znam hasla,ale bede z Marta to mnie wposcicie i bez...he,he....Myślę,że hasło nie będzie potrzebne- w razie czego takie jak wtedy;-)
- łatwo się domyślić
.
Zrobiłam karteczki z imionami i logo BB - najwyżej na następny raz będą.
Chlebków starczy dla wszystkich.
Ja ma na kolacje nalesniki,ale z dzemem truskawkowym,bo sera tez nie ma w domaMi też zapewne imiona się pomylą albo całkiem pozapominam
Najadłam się naleśników że aż mnie teraz brzuch boli
Nadulec jest gdzie wózek wstawić jakby co
No i wyspać się dziewczęta bo jutro rano szykowanie![]()