anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No i juz po moich ciasteczkach...wrr....nie mam w domu wiorek kokosowych....buuuuuuuuuuuuu:-
crazy:

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wezmę więcej, jakby się któraś jeszcze namyśliła - starczy dla wszystkich;-)Marta ten kwiatek na fotce jest bardzo ładny może by jej sie spodobał :-)
co do chlebka to też jestem chętna tylko zapomniałam Ci napisać![]()
Pamiętam, pamiętam ja tak o 8:20 będę wyjeżdżała to na 9-tą bądź gotowaMartus,ty mam nadzieje ze o mnie pamietasz jutro?![]()
Matko boska kobito!!!Jakie bedziesz miala rachunki????!!!!Piekarnik grzeje an okrągło i sauna mi się w domu zrobiła.
o to blisko ale Cie teraz wywiało na Głebkoą troche Ci zazdroszczę nie masz daleko prawie wszystko pod ręką.
Co tam rachunki, liczy się zadowolony klient;-)Matko boska kobito!!!Jakie bedziesz miala rachunki????!!!!![]()
talia co do włosów ja w 3 miesiacu ciąży zaczęłąm mieć straszny problem z włosami!! szczerze wypadła mi 1/4 na bank
garściami mi wyłaziły nie pomogło podcinanie, skrzyp!!
polecę Ci to co mi pomogło - geriawit!! kompleks witamin nie dość że wypadanie włosów się zmniejszyło to jeszcze włosy zaczęły mi błyskawicznie odrastaćPOLECAM!!
misia u mnie termonetr wskazuje 10 stopni ale ja na razie wstrzymam się z wyjściem z Gabi może bliżej południa wyjdziemy![]()
wczoraj Gabi w południe nie spała ... padła nam o 21 ... i wstała 24!! myślałam ze się zastrzelę na szczęście po 1 udało mi się ją uśpić !!
to moja mała kociara
[video=youtube;EPgRliWY54Y]http://www.youtube.com/watch?v=EPgRliWY54Y[/video]
ps mój suwaczek ma jakieś przekłamania bo Gabi 10 miesięcy kończy we wtorek!!
huuurrrraaaaaaaa!!!dzięki Martuska
My właśnie wróciliśmy z Leroy Merlin kupiłam surfinie, teraz czekam aż przymrozki przejda i będziemy ukwiecać nasz balkonik....:-):-):-)
Po zakupach zaliczyłyśmy spacerek i zakupy w Biedronce;-);-);-)na dworze tak dziwnie niby cieplo ale jak sloneczko schowa sie to zimnnnnoooooooooooo
Maltanka a moze zamieśc ja na picassie ja sciagne i skasujesz....albo na innym serwerze do przesyłania....
Talia mi tez wypadały włosy garściami i fryzjerka poleciła mi maskę Wax Wax Moc Natury, maseczka do włosów słabych i wypadających, 250 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
super po 3 uzyciach wlosy przestały wpadac i jeszcze łykałam Vitapil....
O matko nie wiem czy wszystko nadrobie:-)
Aluska super ze z fasolka wszystko ok tez ci zazdroscze bo milo wspominam samo bycie w ciazy, chociaz chcialabym rodzenstwa dla Mateusza równiez ale jeszcze chwile. A moj spioch jak tak dluo spi a to ju ktorys dzien z kolei to w nocy spi bez zmian nawet ok tylko ze musi byc butla mleka gdzies ok 3 no i nie chce spac calej nocy w lozeczku chyba mu tam ciasno
Kainkas,Maltanka Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznic ślubu!!!!!!
Fornetka szkoda ze cie nie bedzie ale coz sila wyszza, a tak poza ty to gdzie ty mieszkasz bo wpadł mi w oko blok przed toba taki sam jak jest u mnie na osiedlu
Anaconda lepiej wybierz sie do lekarza z ta alergia bo na stare lata grozi ci astma jesli nie bedziesz tego leczyla. Mojego M siostra przyjmuje od kilku miesiecy szczepionki co tydzien czy dwa prze kilka lat ja to czeka, Mój M tez powinien sie wybrac bo tez czasem go cos lapie ale to uoarciuch i nigdy na lekarzy nie ma czasu
Karlita tak to jest ze swoim interesem cos za cos, ale dobrze ze juz sprawy sie unormowaly i wraca normalnie. A filmiki z abi super ja tez czasem wracam do takich nagran z przed kilku miesiecy:-)
Anet zdrówka dla dzieciakó, ja tez ugotowalam dzisija ogorkowa a po poludniu jeszcze beda racuchy z jabluszkami
Martus a jak twoja nozka???no i wysłałam PW
Talia wspomóż sie witaminami ja nie mialam tego problemu ale kolezanka tak i zazywala witaminki te co w ciazy
Jesli kogos pominelam to sorry:-)
Korzystam z tego iz mały spi polozylam go dzisiaj wczesniej aby troszke wczesniej wstal a nie o 17 bo pozniej to pozno na noc idzie spac. my siedzimy jeszcze w domu chociaz Mateusz juz lepiej ale na wiatr wole z nim nie wychodzic.