reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
marz mieszkam na dożynkowej to jest na bazylianówce i ch....e stąd daleko wszędzie.
Też jestem zła ze się tak złożyło bo miałam ze się z Wami zobaczę jeszcze przed moim rozwiązaniem a tu d..a.
Anet zrobiłaś mi smaka tymi galaretkami ale ja to lewus do gotowania wiec dzisiaj na obiad naleśniki, bo mi się nie chce nic więcej robić

Witam dziewczyny!!!Przeczytalam Was,ale tylleeeee naskrobalyscie,ze szok!!!!!!!!! Wybaczcie ze nie nadrobie wszystkiego!:baffled:
maltanka najlepsze zyczenia z okazji rocznicy slubu!!!!!
aluska super data porodu sie szykuje-prezencik dla siostrzyczki!!!!:-)
fornetka szkoda ze Cie nie bedzie-wykroszacie sie babeczki!:-(
anet coz to za ciasteczka z kleiku?hmm????:happy:

A kupilam dzisij szczaw i zamierzam gotowac zupe szczawiowa-tylko smietamy nie mam!:baffled:a nie chce mi sie ubierac Maksa i specjalnie isc do sklepu. Maly posac 3godziny i ja sie zalapalam na drzemke 1,5godzinna jak wrocilam z pracy!:happy::happy::happy: Wiecie jak sie ciesze ze w koncu pojawiaja sie WARZYWA!!!!Normalnie jak zobaczylam szczaw to az mi wiecej sie sliny pojawilo z buzi!:-D:-D:-D I jest juz mloda kapusta-mniam mniam!!!:laugh2: super lubie ten okres!!!:-) tylko niech sie w koncu cieplo zrobi!!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy:

Karlita miałam pisać wcześniej,że Gabi rewelacyjna.:tak::tak:
Marta ten kwiatek na fotce jest bardzo ładny może by jej sie spodobał :-)
co do chlebka to też jestem chętna tylko zapomniałam Ci napisać:zawstydzona/y:
Wezmę więcej, jakby się któraś jeszcze namyśliła - starczy dla wszystkich;-):tak:.
Martus,ty mam nadzieje ze o mnie pamietasz jutro? :happy:
Pamiętam, pamiętam ja tak o 8:20 będę wyjeżdżała to na 9-tą bądź gotowa:tak:.
Piekarnik grzeje an okrągło i sauna mi się w domu zrobiła:tak::-D:-D.
U mnie gwizdany obiad - pierogi z kapustą made in Biedronka i barszczyk Winiary:-p:tak:.

o to blisko ale Cie teraz wywiało na Głebkoą troche Ci zazdroszczę nie masz daleko prawie wszystko pod ręką.

czy ja wiem ... powiem Ci ze już mam dość centrum ;)
teraz jak Gabi się urodziła wolałabym mieszkać w tamtej części miasta - spokojniej, ciszej :) lepsze miejsce na spacery z dzieckiem ;)

ps może jak kiedyś będę u mamy to się spotkamy na spacerze z brzdącami ??

DZIEWCZYNY JUTRO SIĘ WIDZIMY

reklama

talia co do włosów ja w 3 miesiacu ciąży zaczęłąm mieć straszny problem z włosami!! szczerze wypadła mi 1/4 na bank ;) garściami mi wyłaziły nie pomogło podcinanie, skrzyp!!

polecę Ci to co mi pomogło - geriawit!! kompleks witamin nie dość że wypadanie włosów się zmniejszyło to jeszcze włosy zaczęły mi błyskawicznie odrastać :) POLECAM!!

misia
u mnie termonetr wskazuje 10 stopni ale ja na razie wstrzymam się z wyjściem z Gabi może bliżej południa wyjdziemy :)

wczoraj Gabi w południe nie spała ... padła nam o 21 ... i wstała 24!! myślałam ze się zastrzelę na szczęście po 1 udało mi się ją uśpić !!

to moja mała kociara ;)

[video=youtube;EPgRliWY54Y]http://www.youtube.com/watch?v=EPgRliWY54Y[/video]

ps mój suwaczek ma jakieś przekłamania bo Gabi 10 miesięcy kończy we wtorek!! :angry:

Kociara super...mam nadzieję, że moja też taka będzie...ale ja kota swojego musiałam zostawić do rodziców...bo on wychodzący i bałam się go brać do bloku:-(ale ostatnio już mi się u rodziców szykował wskoczyć do wózka:no:ale i tak osiągnął swoje...wskoczył do tej na dole siaty na zakupy:rofl2:
A my w końcu poszłyśmy na spacerek...planowałam o 12, ale z głodomorek tak jest, że wyszło 12.30 i tak nieźle:-D:-D:-Dale spacerowałyśmy ponad 1h 30 min, bo odwiedziłyśmy moją babcię (a więc już prababcię) i nie mogła się oderwać od wózka z niunią....frajdę jej sprawia wożenie małej:tak::tak::tak:

huuurrrraaaaaaaa!!!dzięki Martuska:tak::tak::tak::tak:

My właśnie wróciliśmy z Leroy Merlin kupiłam surfinie, teraz czekam aż przymrozki przejda i będziemy ukwiecać nasz balkonik....:-):-):-)
Po zakupach zaliczyłyśmy spacerek i zakupy w Biedronce;-);-);-)na dworze tak dziwnie niby cieplo ale jak sloneczko schowa sie to zimnnnnoooooooooooo

Maltanka
a moze zamieśc ja na picassie ja sciagne i skasujesz....albo na innym serwerze do przesyłania....:tak::tak::tak:

Talia
mi tez wypadały włosy garściami i fryzjerka poleciła mi maskę Wax Wax Moc Natury, maseczka do włosów słabych i wypadających, 250 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
super po 3 uzyciach wlosy przestały wpadac i jeszcze łykałam Vitapil....

:tak::tak::tak::tak::tak:ja też jej używam,jest super...ma jedną wadę...trzeba ją trzymać na głowie około 30 minut...a nie zawsze jest na to czas:dry::sorry2:ale czego się nie robi dla urody:-D

O matko nie wiem czy wszystko nadrobie:szok::-)
Aluska super ze z fasolka wszystko ok tez ci zazdroscze bo milo wspominam samo bycie w ciazy, chociaz chcialabym rodzenstwa dla Mateusza równiez ale jeszcze chwile. A moj spioch jak tak dluo spi a to ju ktorys dzien z kolei to w nocy spi bez zmian nawet ok tylko ze musi byc butla mleka gdzies ok 3 no i nie chce spac calej nocy w lozeczku chyba mu tam ciasno:baffled:
Kainkas,Maltanka Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznic ślubu!!!!!!
Fornetka szkoda ze cie nie bedzie ale coz sila wyszza, a tak poza ty to gdzie ty mieszkasz bo wpadł mi w oko blok przed toba taki sam jak jest u mnie na osiedlu
Anaconda lepiej wybierz sie do lekarza z ta alergia bo na stare lata grozi ci astma jesli nie bedziesz tego leczyla. Mojego M siostra przyjmuje od kilku miesiecy szczepionki co tydzien czy dwa prze kilka lat ja to czeka, Mój M tez powinien sie wybrac bo tez czasem go cos lapie ale to uoarciuch i nigdy na lekarzy nie ma czasu:no:
Karlita tak to jest ze swoim interesem cos za cos, ale dobrze ze juz sprawy sie unormowaly i wraca normalnie. A filmiki z abi super ja tez czasem wracam do takich nagran z przed kilku miesiecy:-)
Anet zdrówka dla dzieciakó, ja tez ugotowalam dzisija ogorkowa a po poludniu jeszcze beda racuchy z jabluszkami
Martus a jak twoja nozka???no i wysłałam PW
Talia wspomóż sie witaminami ja nie mialam tego problemu ale kolezanka tak i zazywala witaminki te co w ciazy

Jesli kogos pominelam to sorry:-)
Korzystam z tego iz mały spi polozylam go dzisiaj wczesniej aby troszke wczesniej wstal a nie o 17 bo pozniej to pozno na noc idzie spac. my siedzimy jeszcze w domu chociaz Mateusz juz lepiej ale na wiatr wole z nim nie wychodzic.

Moja gin też mi zapowiedziała na ostatniej wizycie, że w czasie karmienia wciąż mam zażywać ciążowe witaminki:tak::tak::tak:
a u mnie na obiad kluski leniwe:tak::tak::tak:

Do góry