reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
maltanka:
Z okazji jakże pięknych - Drewnianych Godów życzę Wam abyście
dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze
uśmiechnięci , zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
aluśka
gratuluję dobrych wieści od lekarza. A jaki lekarz będzie prowadził ci ciążę?
anaconda27 może to uczulenie na pyłki/ Chyba topola teraz intensywnie pyli.
Witajcie piątkowo. My już po spacerku, nawet fajnie było. Pogoda nawet ładna, nie wieje.
Sienio byliśmy koło Was ale nawet nie wiem które to Wasze okienko.
Kubuś już śpi a ja lecę sprzątać samochód.
Miłego dnia.:-)
Z okazji jakże pięknych - Drewnianych Godów życzę Wam abyście
dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze
uśmiechnięci , zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
aluśka
Witajcie piątkowo. My już po spacerku, nawet fajnie było. Pogoda nawet ładna, nie wieje.
Sienio byliśmy koło Was ale nawet nie wiem które to Wasze okienko.
Kubuś już śpi a ja lecę sprzątać samochód.
Miłego dnia.:-)
no juz pisalam na spotkaniowym zemnie nie bedzie, hania ma katar, niby alergia le wolę Was i Maluchów nie pozarażać) mam nadzieję, ze następnym razem się uda
) Hanka już ladnie gania to by sie fajnie bawiła
) no ale cóż
( moze same sobie cos urzadzimy niedługo
???
szkoda!!!
co do organizowania spotkań ja jestem ZA !! może być Bugi może być Globus
Karlita ja od poczatku dzielilam sie opieka z M i np usypianie czy kapanie nalezy juz tylko do niego. Bardzo sie z tego powodu ciesze bo jak chce gdzies wyjsc to nie ma problemu z wieczornymi obowiazkami. A moim zdaniem nie masz sie co martwic jak mala bedzie zmeczona to wczesniej czy pozniej zasnie.
u nas było tak że jak Gabi się urodziła to mąż był w czasie otwierania firmy i niestety był poza domem po 14 godzin jak przychodził był padnięty - świetnie go rozumiałam więc nie zadręczałam go opieką nad małą
maltanka
[FONT=trebuchet ms,geneva]Abyście dalej szli przez życie [/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Trzymając się mocno za ręce.[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem,[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Zawsze pewni swoich uczuć.[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Niechaj los Wam sprzyja, [/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Niosąc powodzenie. [/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Abyście dalej szli przez życie [/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Trzymając się mocno za ręce.[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem,[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Zawsze pewni swoich uczuć.[/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Niechaj los Wam sprzyja, [/FONT]
[FONT=trebuchet ms,geneva]Niosąc powodzenie. [/FONT]
Zobacz załącznik 238705
karlita co do spania poza domem to hmmm jak Ty cały czas usypiasz małą, to rzeczywiście może być problem![]()
tak jakoś wychodzi że dalej ją usypiam tz Gabi ma fazy raz woli usypiać z tatą ale częściej jemu wariuje i nie chce spać a jak ja przyjdę do od razu zasypia
pisałyście o kwiatkach.... kurczę też o czymś myślałam na balkon, ale nawet nie bardzo wiem, gdzie kupić, znacie jakiś ogrodniczy sklep/ na razie przychodzi mi na myśl ten na Kraśnickieja i myślałam żeby sobie sprawić storczyka, ale szczerze mówiąc trochę się boję,
raz już wywaliłam kasę na muchołówkę czy jakoś tak to się nazywa i mi zdechła
![]()
maltanko ja mam 3 storczyki w tym jeden który dostaliśmy na ślub i ani razu nie stracił wszystkich kwiatów
te dwa pozostałe storczyki mamy chyba z OBI
w gazetce realowskiej widziałam ze są kwiaty i chyba w niedzielę podjadę coś wybrać
wow super blok czego u nas takich pomysłów nie ma
witaj w klubieze nie zawsze mi sie chce,no i mam czas,bo Karola jest teraz strasznie marudna i jeszcze to raczkowanie cwiczy.....
Wiec podziwiam wszystkie kobiety,co maja codziennie czysto w mieszkaniu,blyszczacy zlew i popraswane ciuchy(bo ja nie nawidze prasowac i robie to wtedy kiedy juz musze.....)
chociaż ostatnio się zmobilizowałam i zmywam i ogarniam kuchnie na bieżąco

czasami mam takie naloty

Aluśka super!! pogłaskaj brzusio od cioteczki
ehhh ciut Ci zazdroszczę bo bardzo dobrze wspominam ciążę
co do prezentu nie kupuj żadnych fiołków czy mini różyczek to od razu pada!!
cambria jest ładna podobna do storczyka ale chyba łatwiejsza do utrzymania
nie wiem czy to się nadaje na prezent bo ja poluję na bluszcza
HEDERA HELIX bardzo ładnie rośnie
talia co do włosów ja w 3 miesiacu ciąży zaczęłąm mieć straszny problem z włosami!! szczerze wypadła mi 1/4 na bank
polecę Ci to co mi pomogło - geriawit!! kompleks witamin nie dość że wypadanie włosów się zmniejszyło to jeszcze włosy zaczęły mi błyskawicznie odrastać
misia u mnie termonetr wskazuje 10 stopni ale ja na razie wstrzymam się z wyjściem z Gabi może bliżej południa wyjdziemy
wczoraj Gabi w południe nie spała ... padła nam o 21 ... i wstała 24!! myślałam ze się zastrzelę na szczęście po 1 udało mi się ją uśpić !!
to moja mała kociara
[video=youtube;EPgRliWY54Y]http://www.youtube.com/watch?v=EPgRliWY54Y[/video]
ps mój suwaczek ma jakieś przekłamania bo Gabi 10 miesięcy kończy we wtorek!!

anaconda27
styczniówka2006
Ja wiem że to alergiczne bo co wiosnę mam takie fazy że mi z oczu łzy ciekną a z nosa woda i choć tak mam już prawie 10 lat to jeszcze u alergologa nie byłam bo jak bym się dowiedziała na co to ja mam uczulenie to bym chyba z domu wyjść nie mogła

Karlita sama słodkość ta twoja Gabrysia, a kotek widzę że bardzo ją zainteresował

karlita śuper filmik!!! Jak Gabi fajnie stoi
kot tez super, wywrotki robi i ten jego ogonek przekosmiczny

Niestety bez glosu musze ogladac, bo z P na lapki sie zamienilismy i chyba jakiegos sterownika nie ma:-( Ale sam widok jest powalajacy

PS fajna sukienka

PS fajna sukienka

Karlita boska jest Twoja Gabrysia już nie mogę się doczekać aż moja zacznie siadac itd, na razie leży i rozprawia do paprotki, mój M wrócił z pracy i pójdziemy całą trójką na spacerek. Musze iść do banku i konto tu założyć bo taka jestem roztargniona ze zostawiłam kartę płacąc w sklepie a oni ja zniszczyli i teraz jak bez ręki. Spróbuję tego Geriavitu muszę coś wziąć bo na głowie coraz mniej tych włosów.
sienio to tunika ale na Gabi jeszcze jako sukienka
czysta oszczędność funduszy
to jeszcze jedna taneczna Gabi
[video=youtube;hM-_BuIxkaM]http://www.youtube.com/watch?v=hM-_BuIxkaM[/video]
talia dzięki
zobaczysz jak te małe brzdące szybko łapią co i jak
miesiąc temu Gabi zaczęła nam dopiero rzaczkowac do przodu z dnia na dzień
a teraz już przy meblach stawia kroczki!!
to jeszcze jedna taneczna Gabi
[video=youtube;hM-_BuIxkaM]http://www.youtube.com/watch?v=hM-_BuIxkaM[/video]
talia dzięki
cześć dziewczyny
takie słoneczka a mimo wszystko jest tak zimno, ja już chce lato albo taka porządna wiosnę.
Nie wiem czy bede jurto w Gali bo mamy bardzo głupia sytuacja mojego M ciotka jest w szpitalu i prosiła abyśmy przyjechali do niej bo M musi pozałatwiać trochę spraw urzędowych bo ona jest sama i nie ma się tym kto zając a mieszka w Hrubieszowie i chyba zostaniemy tak na weekend.
Karlita Gabi jest po prostu świetna.
Maltanka wszystkiego najlepszego z okazji 5 rocznicy. Życzę abyście zawsze byli szczęśliwi mimo wszystkim przeciwnościom losu.
Anaconda to na pewno jest alergia i wiem jaka jest uciążliwa.
Aluśka ciesze się ze wszystko w porządku i małą fasola rośnie, a co Mazurka to ja chodziłam do niego na usg.
Co do storczyków to ja mam chyba ze 30 sztuk i powiem Wam ze czasami to o nich w ogóle zapominamy, podlewamy raz na tydzień albo robię im przyrznic i tak sobie rosną, fakt te co są na stronie południowo zachodniej lepiej się mają. I jako prezent polecam jak najbardziej.
takie słoneczka a mimo wszystko jest tak zimno, ja już chce lato albo taka porządna wiosnę.
Nie wiem czy bede jurto w Gali bo mamy bardzo głupia sytuacja mojego M ciotka jest w szpitalu i prosiła abyśmy przyjechali do niej bo M musi pozałatwiać trochę spraw urzędowych bo ona jest sama i nie ma się tym kto zając a mieszka w Hrubieszowie i chyba zostaniemy tak na weekend.
Karlita Gabi jest po prostu świetna.
Maltanka wszystkiego najlepszego z okazji 5 rocznicy. Życzę abyście zawsze byli szczęśliwi mimo wszystkim przeciwnościom losu.
Anaconda to na pewno jest alergia i wiem jaka jest uciążliwa.
Aluśka ciesze się ze wszystko w porządku i małą fasola rośnie, a co Mazurka to ja chodziłam do niego na usg.
Co do storczyków to ja mam chyba ze 30 sztuk i powiem Wam ze czasami to o nich w ogóle zapominamy, podlewamy raz na tydzień albo robię im przyrznic i tak sobie rosną, fakt te co są na stronie południowo zachodniej lepiej się mają. I jako prezent polecam jak najbardziej.
reklama
maltanka
Fanka BB :)
talia mi też włosy garściami wychodziły, ale ja brałam tylko prenatal.
madzienka nie wiem co z tymi zdjęciami cały czas próbuje i mam ciągle działanie w toku

karlita

nie no rewelacja, a ta kotka nie drapie jej, ja bym się trochę obawiała.
fornetka storczyki piękne, chyba sobie kupię, a u mnie okna wschodnie więc powinno być ok.
jeszcze raz dziękuje wam za życzonka
wyszłam na chwilę na dwór i jest fajnie przyjemnie, położyłam spać małego lecę zrobić krem na karpatkę i zaraz wracam;-)
madzienka nie wiem co z tymi zdjęciami cały czas próbuje i mam ciągle działanie w toku

karlita

fornetka storczyki piękne, chyba sobie kupię, a u mnie okna wschodnie więc powinno być ok.
jeszcze raz dziękuje wam za życzonka
wyszłam na chwilę na dwór i jest fajnie przyjemnie, położyłam spać małego lecę zrobić krem na karpatkę i zaraz wracam;-)