anaconda27
styczniówka2006
Fornetka szkoda ze cię nie będzie na naszym jutrzejszym spotkaniu :-
-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może jakiegoś kaktusa;-)?Amarylis też jest fajny i nie trudny w uprawieu mnie teściowa 30.04 ma urodziny więc może też jej jakiegoś kwiatka w doniczce kupić? tylko jakiego macie może jakieś propozycje?:-)
N o ja też o Mikołajku u Aluśki myślałamTo super, gratuluję zdrowej dzidzino i jaka ładna data na urodziny - Mikołajki;-), może to będzie Mikołaj;-)
No a u nas w niedzielę pierwsza rocznica, ale podejrzewam, że z małą płaksą nic mi się nie uda zrobić
w nocy spała całkiem ładnie...wstała jednak o 7 i do 8 męczyła cyca....zasnęła o 8 i póki co śpi już godzinę
a ja zdążyłam się wykąpać i zjeść:-):-):-)
Przyprawę do grzańca z tej firmy Przyprawa do grzańca - Przyprawy naturalne i zioła z całego świata. Sklep przyprawy online i przepisy kulinarne.Marta a jakiego grzańca![]()
Odnośnie zamówień na jutro - dla każdej starczy a w sklepie pan specjalnie dla mnie jarzynek zamówił i grzańca dla Madzienki.![]()
co za chłopI jeszcze mnie M wk..ł, bo jak wróciliśmy to zrobiłam śniadanie i po nim się położyłam a on do mnie z tekstem ze " to co cały dzień masz zamiar przeleżeć wzięła byś się za jakąś robotę"
Nic się nie odezwałam tylko poszłam do sypialni i się rozpłakałam, co ja mam robić w domu porządek, pranie poprane, obiad ugotowany nie rozumiem.
.
jak już wcześniej pisałam moja ciąże prowadzi dr. Tomasz Mazurek
aluśkagratuluję dobrych wieści od lekarza. A jaki lekarz będzie prowadził ci ciążę?
dobrze wiedzieć;-)co do prezentu nie kupuj żadnych fiołków czy mini różyczek to od razu pada!!
jak widać masz dobrą rękę bo wszystki kwiaty co ja mam to zaraz zdychająCo do storczyków to ja mam chyba ze 30 sztuk i powiem Wam ze czasami to o nich w ogóle zapominamy, podlewamy raz na tydzień albo robię im przyrznic i tak sobie rosną, fakt te co są na stronie południowo zachodniej lepiej się mają. I jako prezent polecam jak najbardziej.
Marta ten kwiatek na fotce jest bardzo ładny może by jej sie spodobał :-)A może jakiegoś kaktusa;-)?Amarylis też jest fajny i nie trudny w uprawie
![]()
.
No ja tez,mam taka nadzieje...musze jej sie jeszcze dzis przypomniec...hi,hi....
Anet mam nadzieje ze tesciowa zgodzi sie i poznamy sie w sobotę
No to jeszcze raz GRATKI wielkie,a termin fajowy...hi,hi.....moze akurat Mikolajek sie udaWczoraj miałam się odezwać po lekarzu ale jakoś nie wyszłoa więc maleństwo ma się całkiem dobrze
pan doktor zrobił mi usg i pokazał bijące serduszko:-) ma całe 1,2cm
termin z usg na 6 grudnia
Założył mi od razu kartę ciąży i zlecił badania
kolejnej wizyty nie ustaliłam zadzwonię na początku miesiąca
A tak poza tym to mnie mdli ale mam nadziję że nie będę musiała zaraz wystartować jak torpeda do ubikacji![]()
Tak , zamierzam Gosie zabrac,juz katar powoli sie konczy....wiec mysle ze jej nie zaszkodzi wycieczkaWitam :-):-):-)
Obudziłam się dzisiaj z mega katarem, oczy mi łzawią tak więc dzień zapowiada się kiepsko
Anet właśnie miałam cię pytać czy z Gosią przyjedziesz ale doczytałam ze chcesz ją zabrać, oby ten katar jej nie rozłożył to Maja miałaby koleżankę
Talia,ale to normalne,z po porodzie wlosy wypadaja,bo musza wypasc te co w ciazy nie wypadly(tak mi ginka tlumaczyla),zobaczysz ze niedlugo przestana...a witaminy jak nie lykasz to mozesz sobie jakies kupicA mnie włosy strasznie wypadają wiedziałam ze tyle ile w ciąży nie zostanie mi na głowie ale będzie cienko jak mi dużo wypadnie,
MIŁEGO DNIA
Karlita,ja mam tez takie napady w sprzataniu,dzis kuchnie doprowadzalam do ladu...hi,hi....przy okazji gotowaniawitaj w klubieteraz jak Gabi mi wszystko wyciąga z szafek - wszędzie raczkuje to czasem mam dość składania tego wszystkiego
![]()
chociaż ostatnio się zmobilizowałam i zmywam i ogarniam kuchnie na bieżącojakoś tak przy dziecku piętrzą się te naczynia i jak już mam pełny zlew to mi się nie chce myć a tak jak mam kilka talerzyków to raz dwa i pomyte
więc jak Gabi usiedzi w foteliku to ja do naczyń
ostatnio nawet jak mała spała to wyszorowałam lodówkę
i piekarnik
czasami mam takie nalotyto taka mini odskocznia od małej
to moja mała kociara
[video=youtube;EPgRliWY54Y]http://www.youtube.com/watch?v=EPgRliWY54Y[/video]