reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana;-)
he he jestem pierwsza:-p

Wczoraj miałam się odezwać po lekarzu ale jakoś nie wyszło :zawstydzona/y:a więc maleństwo ma się całkiem dobrze:tak: pan doktor zrobił mi usg i pokazał bijące serduszko:-) ma całe 1,2cm:-ptermin z usg na 6 grudnia:-D Założył mi od razu kartę ciąży i zlecił badania:tak:
kolejnej wizyty nie ustaliłam zadzwonię na początku miesiąca:tak:

A tak poza tym to mnie mdli ale mam nadziję że nie będę musiała zaraz wystartować jak torpeda do ubikacji:baffled:

reklama
Witam :-):-):-)
Obudziłam się dzisiaj z mega katarem, oczy mi łzawią tak więc dzień zapowiada się kiepsko :crazy::crazy:
Fornetka tak to już w małżeństwie jest raz lepiej raz gorzej i trzeba się z tym pogodzić :-p:-p
Anet właśnie miałam cię pytać czy z Gosią przyjedziesz ale doczytałam ze chcesz ją zabrać, oby ten katar jej nie rozłożył to Maja miałaby koleżankę :tak::tak::tak:
Maltanka wszystkiego najlepszego z okazji waszej rocznicy, aby miłość była w was do końca waszych dni no i jeszcze rodzeństwa życzę dla Hubusia :-p:-p:-p

Matlanka spóżnione ale szczere życzenia na Waszą 5 rocznicę ślubu:tak:
:-)Z okazji święta Waszego:-)
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
:-)Wy na to zasługujecie! :-)

ps. podoba mi się ten blok za zwłaszcza ten rysunek na nim;-)

Anaconda duzo zdróweczka Ci życzę żeby do jutra katarek przestał Cię męczyć i oczka żeby nie łzawiły:confused::confused::confused:
Madzienka pochwal sie koniecznie swoim balkonem:tak:jak juz go tymi kwiatami ozdobisz:tak: u mnie teściowa 30.04 ma urodziny więc może też jej jakiegoś kwiatka w doniczce kupić? tylko jakiego macie może jakieś propozycje?:-)
Marz ale sobie wczoraj w ciągu dnia Twój synio pospał:-):-) w nocy też tak pieknie spał?
Kainkas szkoda że Hania zachorowała i nie zjawicie sie na spotkanku :-(może następnym razem się uda:sorry2:
Fornetka ja chodzę do dr. Tomasza Mazurka:cool2:

Ostatnia edycja:
Witajcie

ja w sumie tylko na chwilę, bo ledwo włączyłam komputer i już mi wisi przy nodze. W nocy tyle pobudek, że gorzej niż za noworodka, także średnio się wyspałam.

i dziękuje wam za życzenia Kochane jesteście!!!:-)

miłego dnia życzę

Witam z rana;-)

Wczoraj miałam się odezwać po lekarzu ale jakoś nie wyszło :zawstydzona/y:a więc maleństwo ma się całkiem dobrze:tak: pan doktor zrobił mi usg i pokazał bijące serduszko:-) ma całe 1,2cm:-ptermin z usg na 6 grudnia:-D Założył mi od razu kartę ciąży i zlecił badania:tak:

A tak poza tym to mnie mdli ale mam nadziję że nie będę musiała zaraz wystartować jak torpeda do ubikacji:baffled:

To super, gratuluję zdrowej dzidzi:tak::tak::tak::tak::tak:no i jaka ładna data na urodziny - Mikołajki;-), może to będzie Mikołaj;-):-D
Maltanka:
Niech Pan Bóg pobłogosławi Was co wyznajecie śluby swe.
Byście tej miłości nie zdradzali ale wciąż kochali się.
Bo miłość jedna nie przemija lecz na wieki trwa.
Sam Chrystus nam to przykazanie da,
Bo miłość i wierność do wiecznych wiodą bram.

No a u nas w niedzielę pierwsza rocznica:tak:, ale podejrzewam, że z małą płaksą nic mi się nie uda zrobić:baffled::sorry2: w nocy spała całkiem ładnie...wstała jednak o 7 i do 8 męczyła cyca....zasnęła o 8 i póki co śpi już godzinę:tak::tak::rofl2::rofl2:a ja zdążyłam się wykąpać i zjeść:-):-):-)

Hej
Maltanka ja też miałam kiepska nockę
Aluśka gratulacje dziecinki a data porodu świetna, dużo wypoczywaj szczególnie teraz.
A mnie włosy strasznie wypadają wiedziałam ze tyle ile w ciąży nie zostanie mi na głowie ale będzie cienko jak mi dużo wypadnie,

MIŁEGO DNIA

Witam z rana;-)

Aluśka
super że z dzidzią wszystko ok, szkoda tylko że Ciebie trochę męczy....:-(ale uwierz że zazdroszczę Ci tego stanu...niech maluszek rosnie zdrowo...
Bedzie prezent mikołajkowy....

Maltanka
fotki nie doszły:baffled::baffled::baffled:
Biedactwo czyżby Hubercika ząbeczki męczyły...

Witajcie, ja wlasnie wybieram się do leroy merlin....pogoda bez okno piekna ale podobno rano bylo strsznie zimno

Zimno, zimno. :tak::tak::tak:
Jak rano szykowałam Maję do przedszkola to na termometrze było tylko 1,5st.C więc jej założyłam nawet zimową kurtkę tym bardziej że pod spodem nosi tylko cienkie bawełniane bluzeczki bo w przedszkolu cieplutko :tak::tak::tak::tak:

reklama
Witajcie
aluska super, ze wszystko ok :) Rosnie dzieciaczek i jaka fajna data urodzin :) Oby sie sprawdzila :)
talia tez bylam w szoku jak zobaczylam ile tych wlosów wypada. Nawet sie przestraszylam, ze co ze mna nie tak :p ale nie martw sie, trochę ich kednak zostaje ;p
maltanka Wszystkiego najlepszego!!! Udanej kolacji :):)

Słonce świeci ale jak wyszlam na balkon to... hmm upałów nie ma :p Kurcze, zeby jutro troche cieplej bylo, bo ok 9 musimy wyjsc.

Do góry