reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej girls
podłamana jestem. Filip ma grypę jelitową. Biegunka od 2 dni, wczoraj wymioty. A jutro nasze spotkanie. :frown::frown::frown:
A jeszcze przed chwilą ściągnęłam wyniki swoich badań z luxmedu. I niestety nie są dobre. erytrocy ponad normę, leukocyty dolna granica. Oprócz tego jakieś monoctyty, bazocyty, retiulocyty i inne poza normą.

reklama
Hej girls
podłamana jestem. Filip ma grypę jelitową. Biegunka od 2 dni, wczoraj wymioty. A jutro nasze spotkanie. :frown::frown::frown:
A jeszcze przed chwilą ściągnęłam wyniki swoich badań z luxmedu. I niestety nie są dobre. erytrocy ponad normę, leukocyty dolna granica. Oprócz tego jakieś monoctyty, bazocyty, retiulocyty i inne poza normą.

O jejku!!!Współczuje kochana!!!Zdrówka życze dla Filipka!A z tymi Twoimi wynikami lec koniecznie do lekarza.

Ja juz wykapalam Maksa, sałatka w polowie zrobiona spadam oglodac "Na dobre i na zle".

Poczytalam i chcialam Wam podopisywac ale juz na wszystkie pytania odpowiedz znalazlam....

Martus szkoda ze wcześniej tego posta nie przeczytałam, łaziłam bez celu z Julą po osiedlu....

Anaconda
a może u Ciebie w bloku na dole w papierniczym udałoby się kupic, tylko on chyba od 10 to lipa....

Martus
a duze te identyfikatory?? moznaby wydrukowac na papierze przylepnym???ja chyba gdzie taki mialam:baffled::baffled::baffled::baffled:zaraz poszukam....

Madzienka no niestety ten sklep od godz.10 :crazy::crazy:
Maja leży już w łóżku ale jeszcze nie śpi a ja jej cały czas mówię żeby zamykała oczki bo jutro na piłeczki nie wstanie :-D:-D
Fogia oj jaka szkoda że Filipka rozłożyło a ty z wynikami marsz do lekarza, nieraz nie taki straszny wilk jak go malują :tak::tak:

witam wieczornie
wkońcu mam chwilkę żeby do was zaglądnąc, strasznie zapracowana dziś jestem. rano okna umyłam (juz prawie wszystkie mam czyste:-D:-D:-D), potem jak mały zasną na dworze to zabraliśmy się z małżem za stawianie tunelu foliowego i nawet zdążyłam sałatę i rzodkiewką posiać, potem obiadek, i tak zleciało.

Maltanka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!:tak::tak::tak:

aluśka super że z dzidzią wszystko ok, iech rośnie zdrwo, a ata urodzin rzeczywiście fajna, oby się maleństwo dostosowało:-D:-D:-D

karlita Gabi cudowna, miło patrzeć na taka radosną dziecinkę, nie moge się doczekac aż mój mały będzie w jej wieku:tak::tak::tak:

fornetka szkoda ze Cie nie bedzie na spotkaniu:-:)-(

fogia zdrówka dla Filipka, nieciekawe masz wyniki lepiej wybierz sie do lekarza:tak::tak::tak:

zdrówka wszystkim zasmarkanym:tak::tak::tak:

lecę się ogarnąc troche coby jutro jak człowiek wygladać

gdzie się spotykamy?????
;-)

Karlita,wielkie dzieki za znalezienie tych strojow....cos tam wykombinuje,jak jutro jakies tkaniny zakupie...a nie wiecie czy gdzies w poblizu Gali sa jakies sklepy z tkaninami?
Dobra ja juz spadam ,musze sie tez jakos ogarnac...hi,hi....:laugh2:

Skasowało mi całęgo długiego posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niech to.........!!!!!!!!
Dobra po krotce jest mi niedobrze bleeee.......ciepla herbatka pomaga:baffled:
Złapałąm lenia a dobrze by było abym sie troche dzisiaj przygotowałą na jutrzejsze spotkanko bo rano jeszcze musze jechac na wilenska na rynek. Tak lubie te codzienne beztroskie wieczory i poranki co to bedzie jak wroce do pracy:no::no::-)
Fogia zdrowka czy to zanczy ze Was nie bedzie
Anet tesciowa boi sie ze ci sie za bardzo spodoba i ma sie czego obawiac bo naprawde czas szybko leci
Talia udanego wypadu do kazimierza oby pogoda dopisałą
Mandziula nie wiem jak reszta Mam ale ja bede sie kierowałą odrazu do Bugi i tak jak ostatnio pewnie po drodze spotkam dziewczyny a ajak nie to spotkamy sie na miejscu

marz nie wiem czy dobrze zrozumialam, ale mialysmy zrobic sobie fotke przed Galą:rofl2: madzienka prosila, zeby sie na dole spotkac:rofl2: chyba ze cos pokrecilam:-p:-p
anet ja przed pierwszym spotkaniem czylam sie jak przed jakims egzaminem albo rozmowa kwalifikacyjna:-p:-p no i spac nie moglam, bo sie balam ze zaspie:rofl2:

Zmykam do zobaczenia jutro:tak::tak:

reklama
dziewczyny ja tak na sekundkę...

i co mam jutro isc zapytać o te identyfikatory ??

ja pod Galą pod głównym wejściem będę pewnie przed 10tą bo mąż ma na 10tą do pracy więc nas wcześniej podrzuci mam nadzieje że nie będzie zimno !!

brunetka w płaczu w kratkę z czerwono czarnym wózkiem :p TO BĘDĘ JA :p

Do góry