reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie Wrześnióweczki ! :-D

Ja szykuję się na uczelnie, na szczęście tylko 4 godziny. Później odpoczynek i małe sprzątanko, a niedziela będzie dla nas :-)
Olcia, serdecznie gratuluję dziewuszki, wow naprawdę super, teraz będzie parka :-)
Wiesz, ja też od zawsze mam problemy z krążeniem, zwalano to na karb niskiego ciśnienia, ale im jestem starsza tym gorzej, bo mam wiecznie zimne i sine stopy, chłodne ręce i jestem zmarźluchem, na stopach robią mi się pajączki to skutek tego niedokrwienia zakonczen konczyn dolnych, w ciazy jest ciut lepiej, trochę cieplej.
Z tym shcorzeniem trzeba się nam będzie udać do specjalisty od naczyń, może obejdzie się bez kardiologa.
Pięknego dnia dla Was, duuuuuużo słonca i usmiechu! :-D

reklama
Cześć dziewczyny! :) Chciałam do Was dołączyć (o ile jeszcze można - wcześniej nie pozwolił mi strach...). Mam na imię Marta i termin wg OM mam na 24 września. To moja (NASZA) pierwsza ciąża. Jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi :)

W tą środę miałam wizytę u lekarza, ale nie widziałam dzidzi na USG tylko słuchałam serduszka. Następne wizyty 17 (USG 3d) i 19 maja (u mojego lekarza zwykłe USG) :) Już się nie mogę doczekać!!! ;]

Udanego i bardzoooooo słonecznego dnia! :)

Beniaminko-widze ze nie jestem sama.Wiesz ja nie wiem gdzie z tym isc mowie tylko co mi ten gin wczoraj powiedzial(ze powinnam sie przebadac kardiologicznie) i chyba tak zrobie ,dla swietego spokoju:)

Cześć dziewczyny! :) Chciałam do Was dołączyć (o ile jeszcze można - wcześniej nie pozwolił mi strach...). Mam na imię Marta i termin wg OM mam na 24 września. To moja (NASZA) pierwsza ciąża. Jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi :)

W tą środę miałam wizytę u lekarza, ale nie widziałam dzidzi na USG tylko słuchałam serduszka. Następne wizyty 17 (USG 3d) i 19 maja (u mojego lekarza zwykłe USG) :) Już się nie mogę doczekać!!! ;]

Witaj i nic sie nie boj:)

Pisz z nami:)

Witam
Pannom młodym udanej zabawy do białego rana no i " niechaj ta droga wspólnie obrana tylko różami będzie usłana"
Witam nową brzuchatkę.
Pisz śmiało.1 ciąża to dużo pytań, wątpliwości a to fotum jest po to,aby się wspierać :)
U mnie piękne słonke lecę na zakupy i upiekę jakieś ciacho na niedzielę :)

Witam przy kawci!
U mnie piękny dzień sie zapowiada. Pewnie jak Mój wróci to gdzieś pojedziemy. Jutro jedziemy pod Poznań na ryby. Super będzie i doczekać sie już nie moge kiedy rozwine i wyrzuce sprzęt a potem usłysze jak karpik ciągnie żyłke. Tylko na zawody nie chce mnie puścić bo martwi sie że jak wylosuje miejsce w cieniu to zmarzne. A ja tak lubie tym puszącym sie chłopom nosy ucierać. Baba ich pokonała (hehe) Mają wtedy takie fajne miny jakby kilo cytryn zjedli.
Ide robić karpatke i rybke na obiad.
Miłego dnia brzuchatki!
Cześć marta2411!

Ostatnia edycja:

Witaj Marto, rozgość się i pisz z nami :-) Ja mam termin na 19 września, ale pewnie i tak dzidziuś urodzi się kiedy będzie gotów :-)I Tobie również- dużo słoneczka na dzisiaj!

Beniaminko-widze ze nie jestem sama.Wiesz ja nie wiem gdzie z tym isc mowie tylko co mi ten gin wczoraj powiedzial(ze powinnam sie przebadac kardiologicznie) i chyba tak zrobie ,dla swietego spokoju:)
Zrób, zrób, serducho też warto obejrzeć, są rózne przyczyny tych zasinien konczyn.

Witam przy kawci!
U mnie piękny dzień sie zapowiada. Pewnie jak Mój wróci to gdzieś pojedziemy. Jutro jedziemy pod Poznań na ryby. Super będzie i doczekać sie już nie moge kiedy rozwine i wyrzuce sprzęt a potem usłysze jak karpik ciągnie żyłke. Tylko na zawody nie chce mnie puścić bo martwi sie że jak wylosuje miejsce w cieniu to zmarzne. A ja tak lubie tym puszącym sie chłopom nosy ucierać. Baba ich pokonała (hehe) Mają wtedy takie fajne miny jakby kilo cytryn zjedli.
Ide robić karpatke i rybke na obiad.
Miłego dnia brzuchatki!

A wiesz Skrzaciku, że ze mnie tez dobry wędkarz :-) U mnie to rodzinne, po dziadku, ojcu, kuzynach, sun łowi i ja lubię , tylko białych robaków się nie tykam, bleee ;-)

cześć dziewczyny jak Was podczytałam ciupkę to aż mi się łezka zakręciła ehhh to samo przeżywałam rok temu a teraz jest już ze mną mała terrorystka:-)

zaczynajcie się już wysypiać:-)

a tak poza tym to ja z propozycją bo mam trochę ciuszków ciążowych jak by któraś była zainteresowana to proszę info na priva rozmiar z przed ciąży 40-42.

Trzymam kciuki co by wsio było ok

reklama
Do góry