reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
w sumie to ja tez mam cos do oddania :) Spodnie na 12-18 mies i spodenki 6-8, ale jakies duzo wieksze mi sie wydaja:baffled: myslalam o Huberciku maltanki tylko nie wiem czy sie nie obrazi?
maltanka jak sie nie obrazisz to daj znac:tak: te spodnie to chlopiece sa:-p
zmykam sie bierac :)

hej

zazdroszcze WAM tego spotkania:)) no ale cóż:)) tez uwazam ze trzeba byc na tyle odpowiedzialnym zeby i swojemu dziecku krzywdy nie robic i innych nie zarażać:))

a tak wogóle noc koszmarna była

Hania rzygała czym sie dalo, chyba z 5 razy ja i siebie przebierałam....mam tyle prania co Madzia:):):)
i ma biegunke,paskudne kupy.... no i nie wiedzialam coz tymi lekarstwami robic i na IP pojechalismy rano...

jakbedzie miala tylko biegunke to ok, ale jak wymioty tez to mamy skierowanie do szpitala......brrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

wyglada na jelitowke....ma czesto pic np. wygazowaną coca cole:), jesc cos suchego ....

taka bidulka, ja wczoraj sama bylam, juz nie wiedzialam co mam robic....ehhhhhhhh

sorki ze tak egoistycznie ale sily brak:((

a i chyba nam te jelitówkę sasiad sprzedał, bo widziala sie z nim hania w nd a on w poniedzialek i wymioty i biegunka.....podobno wirus jest wiec uwazajcie na siebie i dzieciaczki:((

zdrowka dla reszty chorowitków, bo zdrowie najważniejsze
:))

Dziewczyny tak czytam i mam nadzieje że żadna z was nie przyjedzie z chorym maluchem...chciałabym was wszystkie poznać ale zdrowie mojej Julci ważniejsze...:tak::tak::tak:tym bardziej jeśli miałaby złapać jelitówkę
Madzieńka spokojnie. Ja świadoma matka, a nie jakiś matołek co swoje chore dziecko do zdrowych wysyła. Dlatego też siedzimy w domu, zamiast być tam z Wami.
buuuuuuuuuuu :frown::frown::frown:

Filip ma się generalnie lepiej. Od wczoraj ani nie wymiotował ani się nie załatwiał. Tylko, że marudny jest potwornie, ryczy co chwilę...:baffled:

kainkas masz rację, u nas podobno większość przedszkoli wymieciona przez jelitówkę. A wy szczepiliście Hanię na rota? Współczuję Wam tych wymiotów i łączę się w bólu. My przechodzimy już drugą jelitówkę u Filipka i podobnie jak poprzednio wymiotuje niewiele, bardziej go biegunka męczy i bóle stawów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w sumie to ja tez mam cos do oddania :) Spodnie na 12-18 mies i spodenki 6-8, ale jakies duzo wieksze mi sie wydaja:baffled: myslalam o Huberciku maltanki tylko nie wiem czy sie nie obrazi?
maltanka jak sie nie obrazisz to daj znac:tak: te spodnie to chlopiece sa:-p
zmykam sie bierac :)

sienio super, no coś Ty za co miałabym się obrazić, bardzo dziękujemy za spodenki, przymierzaliśmy już, pasują:-):tak:

kainka fogia zdówka dla Hani i Filipka

wpadłam tylko na chwilkę
spotkanko super, młody zdrzemnął się w samochodzi i tyle, zaraz idziemy w odwiedziny do rodzinki:tak:

fogia zdrówka dla Filipka. Oby już mu przeszło to choróbsko.
kainkas
zdrówka dla Haneczki. Wiem o czym mówisz, ta bezsilność w cierpieniu dziecka jest najgorsza.
maltanka
potwierdzam że spotkanko super.
marta1981 chlebek wyśmienity. Dziękuję serdecznie.
Cieszę się że mogłam Was wszystkie poznać "na żywo".Dzieciaczki wszystkie fajne, śliczne jak malowane. Żałuję tylko że tak mało mogłam skorzystać z wykładu-pani fajnie mówiła.:tak: A Kubuś jak mi usnął w samochodzie jakoś po 12 tak jeszcze śpi;-) Delikatnie go wyjęłam z samochodu i śpi w łóżeczku.:-) Pewnie niedługo wstanie bo nic nie jadł przed snem. :sorry2:

reklama
To i ja się dzisiaj przywitam.....Jula dopiero zasnęla...w samochodzie tez nie spała...my zaliczyliśmy jeszcze zakupy na kiermaszu:-):-):-):-)

Fogia nie traktuj mojej wypowiedzi osobiście ja cholernie boje się tej jelitowki bo Jula jeszcze nigdy nie chorowała a przygodę ze szpitalem już mieliśmy wiec dziękujemy za powrót na lożko szpitalne!!!!
Szkoda że nie miałyśmy okazji poznać się, ale Marta wspominała ;-) juz o następnym!!!!

Zycze zdroweczka dla Filipka i Hani....Biedne maleństwa tak męcza się:-:)-:)-(

a chwilke zostawie coś dla Was na spotkaniowym:tak::tak::tak:

A teraz mały przedsmak(mam nadzieje ze nic nie pomieszałam:zawstydzona/y:)

Do góry