reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

fogia dużo zdrówka dla Filipka! Ty też skonsultuj te wyniki, mam nadzieję że to nic poważnego.
karlita fajne te przebrania dla małych szkrabów, ale ceny też niezłe.
Anet15 niedaleko Gali jest kilka sklepów z tkaninami, głównie tam okolice ul.Zamojskiej.
Dzisiaj Kubusia położyłam o 20:szok: Ale taki marudny był, robiłam wszystko żeby go przeciągnąć a on swoje-pakował się do łóżeczka i przykrywał kocykiem.Wkońcu go wykąpałam i o 20:05 usnął. Mam nadzieję że pośpi dłużej bo inaczej chyba tylko się zapoznamy z Wami i trzeba będzie wracać. Miłej nocki.

reklama
Senio no tak miala byc fotka ale ja zrozumialam ze to w Bugi ale jesli zle zrozumialam to bede przed wejsciem:-)
Antuanet juz sobie wyobrazam bedne spiace dziecko kt mamusia chce powstrzymac przed spaniem i te jego przykrywanie sie kolderka musialo byc slodkie, ale no wlasnie zrob cos jutro bo przeciez 10 to jego pora spania:baffled::-)

Karlita PW.
Ma któraś tusz w drukarce to podeślę plik?
A ja biore sie za smażenie piersi ;-) moze cos mi sie uda zrobić, tamtej salatki zupelnie nie pamietam. Teraz kupilam sałate pierś, pomidora ser feta i gotowy sos sałatkowy,cos napewno wyjdzie z tego.:baffled::baffled::rofl2::rofl2:
marta tak w ogole to ty od wrzesnia bedziesz miala pierwszoklasite i przedszkolaka w domu!!??:-):-)
Ale pychoty robisz - mniam:-).
Olek idzie do zerówki w przedszkolu, wiec uczniem jeszcze nie będzie:no::-p.
a szczaw mam w ogrodku i tez juz gotowalam szczawianke(a jak nie mam czasem smietany,to mlekiem zabielam i tez moze byc)

No to dobrze ze o mnie pamietasz,bo juz sie martwilam...hi,hi...zartuje,wiem ze ty solidna firma jestes....no i te chlebki,juz sie nie moge doczekac,bo pewnie pyszne....:tak::-)
Bede gotowa na pewno,a ty zajedz na podworz et sobie nawrocisz samochod...a wlasnie jakiego samochodu mam wygladac? no i jaki kolor? Zebym jakiejs gafy nie strzelila....:rofl2:
To ja w drodze powrotnej na szczaw się piszę a będę Bardzo Małym Wozem:-p;-):tak: :-D:-D:-D w wersji kombi:-D:-D:-D ,ciemna wiśnia z takim znaczkiem
first_bmw_logo.jpg

Hej girls
podłamana jestem. Filip ma grypę jelitową. Biegunka od 2 dni, wczoraj wymioty. A jutro nasze spotkanie. :frown::frown::frown:
A jeszcze przed chwilą ściągnęłam wyniki swoich badań z luxmedu. I niestety nie są dobre. erytrocy ponad normę, leukocyty dolna granica. Oprócz tego jakieś monoctyty, bazocyty, retiulocyty i inne poza normą.
Fogia zdrówka dla Fifiego,Ty go lepiej już nie ciągaj po Lublinach :no::-( i o siebie też dbaj:tak:.
Jeszcze jeden wsad;-):tak: i zmykam spać:-p.

Dziewczyny tak czytam i mam nadzieje że żadna z was nie przyjedzie z chorym maluchem...chciałabym was wszystkie poznać ale zdrowie mojej Julci ważniejsze...:tak::tak::tak:tym bardziej jeśli miałaby złapać jelitówkę

Martus
ja mam tusz wysyłaj!!!!na PW adres mailowy

Antuanet nie martw sie gdzie Kubuś tam polozymy....ale słodki ten Kubutek Twoj:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Marta ja mam tusz w drukarce a co trzeba??

...o Madzienka mnie wyprzedziła:-)

Madzienka ja swojego kuruje juz tydzien nawet na dwor nie wychodzilismy i wydaje mi sie ze jest ok chociaz kataru bardzo od poczatku nie mial a kaszlec to tez nie kaszle czasem mu sie zdarzy...chociaz wczoraj zobaczyłam dolna lewa dwojke kt wyszla a dzisiaj na raz wychodza dwie dolne czworki badz piatki i nie wiem czy ta oraczka to nie byla na te zeby.

Ostatnia edycja:
Marta ja mam tusz w drukarce a co trzeba??

...o Madzienka mnie wyprzedziła:-)

Madzienka ja swojego kuruje juz tydzien nawet na dwor nie wychodzilismy i wydaje mi sie ze jest ok chociaz kataru bardzo od poczatku nie mial a kaszlec to tez nie kaszle czasem mu sie zdarzy...chociaz wczoraj zobaczyłam dolna lewa dwojke kt wyszla a dzisiaj na raz wychodza dwie dolne czworki badz piatki i nie wiem czy ta oraczka to nie byla na te zeby.

Marzenko
mi najbardziej chodzi o choroby ktore wyszly dzien, dwa temu....bedzie nas za dużo, więc nie róbmy sobie "niedźwiedziej przysługi":-:)-:)-(

reklama
Wszystkie już śpią a ja dopiero skończyłam prasowanie....

Karlita nie wiem czy jest sens wydawać kasiorkę na te identyfikatory...wydrukowałam na samoprzylepnym papierze, więc jakoś damy z takimi nalepkami radę....

Aaaa i jeszcze aparaty ustawiamy na tryb AUTO, żeby nie powtorzla sie historia z ostaniego spotkania że nikomu nie wyszly zdjęcia:-D:-D:-D:-D:-D

Chore dzieci zostawcie w domu...proszę:tak::tak::tak::tak:i mamy chore tez zostają w domowych pieleszach!!!

Dobranoc i do zobaczenia jutro przed 10 na parterze w Gali....

Do góry