reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia Kainkas zdrowka dla dzieciaczkow my jelitowki nie mielismy o oby tak zostalo bo to okropna meczarnia przede wszystkim dla dzieci

Mateusz tez zasnal ok 15 i przynioslam o do domu i jeszcze spi moze uda mi sie wrzucic fotki za ten czas chociaz mam ich teraz niewiele tym razem korzystalam z wykladu a poza tym wkurza mnie te oswietlenie w Bugi bo ciezko zlapac ostrosc i wogole i nawet wzielam dzisiaj juz lepszy aparat a i tak nie ejstem z jakosci zadowolona moze ja za szybka jestem i nie przykladam sie

reklama
To i ja się dzisiaj przywitam.....Jula dopiero zasnęla...w tez nie spała...my zaliczyliśmy jeszcze zakupy na kiermaszu:-):-):-):-)

Fogia nie traktuj mojej wypowiedzi osobiście ja cholernie boje się tej jelitowki bo Jula jeszcze nigdy nie chorowała a przygodę ze szpitalem już mieliśmy wiec dziękujemy za powrót na lożko szpitalne!!!!
Szkoda że nie miałyśmy okazji poznać się, ale Marta wspominała ;-) juz o następnym!!!!

Zycze zdroweczka dla Filipka i Hani....Biedne maleństwa tak męcza się:-:)-:)-(

a chwilke zostawie coś dla Was na spotkaniowym:tak::tak::tak:

A teraz mały przedsmak(mam nadzieje ze nic nie pomieszałam:zawstydzona/y:)
Ale super fotka...dzieki!!!
Pan jak doszedl do mojego aparatu to sie juz dzieci porozbiegaly...hi,hi....:laugh2:
Ja wrocilam juz po 14,ale nie moglam do kompa sie dopchac,a teraz tez tylko na chwile,bo Gosia chce pograc,a ja musze sie za te stroje wziasc...ehh,a tak mi sie niechce:no:
A spotkanie bylo super,fajnie tak wszystkie(no nie calkiem wszystkie:-() na zywca zobaczyc...a Gosia jaka przejeta!!!!!!

ja też potwerdzam że spotkano było super
Mikołaj zasnął prze 14 i jakoś się obudzić nie może:-D:-D:-D:-D

Fogia Kainkas zdrówka dla dzieciaczków, oby choróbska szybko przeszły:tak::tak::tak:

Ja też się witam :-):-):-)
My jakąś godzinę temu wróciłyśmy bo jeszcze z kilkoma dziewczynami posiedziałyśmy do godz.15 i jeszcze gofry obskoczyłyśmy :-p:-p:-p
Maja padła w autobusie ale to było do przewidzenia - po takim szaleństwie, teraz leży i bajki ogląda - no cóż musi troszkę wypocząć. Dobrze ze miałam w lodówce kotlety mielone to zjadłyśmy na szybko bo inaczej to obiad byłby chyba na kolację :-D:-D:-D
Madzienka zdjęcie z podpisami super :tak::tak::tak:
Kainkas, Fogia szkoda że wasze maluszki się pochorowały i nie mogłyśmy się spotkać :tak::tak::tak:, no i dużo zdrówka dla nich :tak::tak::tak:
A spotkanie jak zwykle super :tak::tak::tak:

Witam Kochane!!!
Spotkanie super potwierdzam!!!Troszke sie streesowalam dzisiaj rano,ale nie bylo czego bo dziewczyny jesteście super! A co do fotek to ja jeszcze na kompa nie zrzucilam!:baffled:
Madzienka super to z podpisami bo przyznam sie bez bicia ze nie patrzylam za bardzo na plakietki z podpisami i dwie mamy mi sie mylily,ale teraz juz wszystko wiem!!!!:-):-):-)

Madzienka napisz mi ktora to czesc płyty o ktorej rozmawialysmy w Bugi, dzieki z gory!!!!:-)

Witam ;-)
dopiero co ogarnęłam się z porządkami (łazienka, ubikacja i takie tam:nerd: se potem małą drzemkę ucięłam a co:-p
Miło Was było dziś zobaczyć już się nie mogę doczekać kolejnego spotkania:tak::tak:

Madzienka super foteczka:tak::tak:

Dla chorowitków dużo zdróweczka przesyłam:tak::tak:

A to moje maleństwo dla Tych co się im jeszcze nie chwaliłam;-):-p
Zobacz załącznik 239034

aluska z tego wszystkiego zapomnialam Ci pogratulowac osobiscie:baffled: no i zapytac wlasnie o fotke z USG.:-(

Tak napisalam ze spotkanie super,ale zapomnialam Martus pochwalic chlebka,jednego juz pol nie ma,moj maz je go z maslem!!!PYCHA!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):tak::tak::tak:

Fogia Kainkas zdrowka dla dzieciaczków!!!!!

hello hello to i ja dotarłam do domu ;)

A teraz mały przedsmak(mam nadzieje ze nic nie pomieszałam:zawstydzona/y:)
dobra robota!!

uwielbiam te nasze spotkania !! z Bugi wyszłyśmy po 15stej ;) Gabi padła zaraz po posadzeniu w wózku ;) spałą tylko godzinkę ;) ja nie wiem skąd to dziecko bierze tyle energii :)

zaliczyłyśmy dłuuuugi spacer !! później wyciągnęłam jeszcze męża i w sumie po 18stej dopiero byliśmy w domu ;)

zdjęcia są w wątku spotkaniowym :)

A to moje maleństwo dla Tych co się im jeszcze nie chwaliłam;-):-p
Zobacz załącznik 239034

a ja widziałam na "żywo" ;) śliczna fasooolka :)

Marta chlebek jak zwykle marzenie!!

anaconda27 przesłałam Ci zaproszenie na nk ;)

mamuśki jesteście SUPER!! oby takich spotkań było więcej :)

Babeczki moje kochane - jesteście rewelacyjne:tak:.
Po wizycie u Maca do teściów dotarłam na 15-tą( młode oczywiście padli) i pojechałam do szkoły.
Kolacje jem na raty bo fotkami się zachwycam:tak::-D:-D.
Karlita następne spotkanie za m-c:-p;-):tak::-D:-D - może z pierwszej pomocy:dry:?

reklama
witajcie wieczorkiem

my dopiero wróciliśmy do domu, młody spał mi może ogółem ze 20 minut na cały dzień wszystko w samochodzie, mam nadzieję, że w nocy ładnie pośpi.

a i muszę się pochwalić coraz lepiej mi się jeździ po tym mieście:-p

Marta chlebek jak zwykle pyszny, żałuję tylko że wzięłam jeden, bo już mi się prawie skończył:sorry2: i zapomniała bym pochwalić Twojego Olka, tak ładnie podawał Hubetowi piłeczki w tym basenie:tak::-)

ah co do tematu spotkanaka za miesiąc to jestem jak najbardziej za, tylko wiecie co termin to chyba lepiej na tygodniu co? dużo dzieci dzisiaj było trochę:baffled:

aluśka śliczna fasolka, niech zdrowo rośnie

Do góry