reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Majka już w łóżku leży a ja mogę spokojnie do komputera zasiąść. ;-);-)
Mąż dzwonił i jeszcze nie zrobił tego auta więc dopiero jutro do nas wróci :baffled::baffled:
Też się zgadzam że jesteście babeczki super :tak::tak::tak: z wami czas leci tak szybko że i cały dzień byłoby mało :-D:-D
Zaproszenia na nk już akceptuję, oj chyba dziewczyny znalazłyście mnie przez moje imię i nazwisko z picassa :-D:-D:-D

reklama
Maltanka gratuleje postepow praktyka czyni mistrza:-)
Marta chlepek jak zwykle przepyszny dobrze ze wzielam dwa:-Ddla mnie kazdy temat super wiecej jstem za
Anaconda korzystaj tylko pamitaj ze trzeba pojsc tez spac:-D:-D
A mi Mateusz spał do 17.30 ale juz probuje zasnac z tatem, ja zasiadłam na filmik na TVN jakas komedia. A co do spotkanka wiadomo na weekend jest szansa spotkac sie z wieksza grupa ale co za tym idzie jest wieksz zamieszanie no i do tego jakas impreza urodzinowa. Ja jestem za weekendem no i w kazdy dzien w tyg jszcze przez miesiaz maj. Ale w sumie jak wroce do pracy to raz na miesiac moge sobie zawsz wziac wolny aby do Was dolaczyc a co tam:-D
Dobrej i spokojnej nocki
P.S. cos mnie w gardle zaczyna drapac wrrr...

Karlita następne spotkanie za m-c:-p;-):tak::-D:-D - może z pierwszej pomocy:dry:?
hmmm maj mam napięty!! jesli chodzi o weekendy .... zaczyna się sezon komunii i wesel ;)

22 - 23 maja odpada na bank bo mam i wesele i komunię ;)

Martus Twój Olek ma podejście do dzieci!! z Gabi tez ładnie się bawił :)

Zaproszenia na nk już akceptuję, oj chyba dziewczyny znalazłyście mnie przez moje imię i nazwisko z picassa :-D:-D:-D
no właśnie mi tez sie dodało nie do tego konta no ale juz truuudno ;)

marz herbata z dużą ilością cytryny i miodu i marsz do łóżka się wygrzewać :)

Gabi padła więc idę do męża ;) mam ochotę zagrać w scrabble ;) :-D

Witajcie
maltanka ciesze sie, ze spodenki ok :) zapomnialam zapytac jak miela kolacja rocznicowa?
madzienka super fotka!!! :D:D
aluska super zdjecie, mialam zapytac o nie na spotkaniu, ale jakos tak nie wyszlo... Śliczna mala fasoleczka :):)

Mi tez Julka padla i to juz na przystanku :):):) Spotkanie super!!! Bylo naprawde sympatycznie i wesolo :):) szkoda tylko, ze na wykladzie :( Ja tez jestem za spotkaniem na tygodniu.
Milej nocki :)

ja sie w koncu ze wszystkim obrobilam i mam chwilkę dla siebie:tak::tak: moje dziecko musiałm zbudzić o 17.30 bo się bałam że mi na noc nie boedzie chcaił spać, nasczęście szybko zasną:tak::tak:;-);-)

Maltanka super ze jazda po mieście idzie ci coraz lepiej, ja sie ciagle boję po lublinie jeżdzić:baffled::baffled::baffled:

Marta chlebek pyszniutki, ty sie naprawe zastanów nad rozkręceniem biznesu z omowymi wypiekami:tak::tak::tak:

strasznie się cieszę że was poznałam, mimo że byliśmy krótko, ale warto było, czekam teraz na następne spotkanie, :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry