reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Na razie się odmeldowuję bo interesu trzeba doglądnąć;-)
i kąpiel z pianką naszykować. 

Ale jeszcze tu wrócę;-)

.

Ale jeszcze tu wrócę;-)

Hej i ja w końcu mogę do kompa zasiąść Jula dzisiaj jak zasnęla o 15 tak o 17 musiałam ją budzić i nie bardzo było jej na rękę wstwanie
na szczesie teraz juz ślicznie śpi i oby do rana
Ciesze się że fotka podoba się, nikogo nie pominęlam ani nie przekręciłam imion???

Maltanka super że jazda wychodzi coraz lepiej...mowilam że trening czyni mistrza

Aluska fasolka cudna...ale Ci zazdroszczę

też chciałabym taka fasoleczke ale na to jeszcze kilka miesięcy musze poczekać....
Martus mój mąz prawie w drzwiach pyta a gdzie chlebek

wiec nastepnym razem chyba już mi nie podaruje!!!
Anet jak stroj uszyty???
Anihira dostałam od Marty bluże polarową podobno od Ciebie...jak moge Ci się odwdzięczyć???
Fogia, Kainkas jak maluchy???Polecam Wam Floridral Baby - zapobiega odwodnieniu, ma smak bananowy wiec maluchy chętnie to piją
Sunday jesli chodzi o Mini Mini
Mini mini Party
1. Schnappi
2. Veo Veo
3. Agadoo
4. Hokey Cokey
5. I Am The Music Man
6. Old MacDonald
Mini mini party 2
1. Krasnoludki
2. Puszek okruszek
3. Czarne jagódki
4. Jedzie pociąg
5. Szczotka pasta
6. Panie Janie
7. Ojciec Wirgiliusz
8. Krakowiaczek
9. Jadą, jadą misie
10. Schnappi - Ein Lama in Yokohama
Marta jak najbardziej jesteśmy za spotkaniem za miesiąc...może byc pierwsza pomoc albo spotkanie z logopedą...no chyba że organizatorzy podeslą nam kogoś z J&J
Maltanka widziałaś prognozy???umawiamy sie w poniedzialek rano na spacerek???
Przyniiose Ci pendrive
I jeszcze ogłoszenie!!!!!
Czy jest ktoś chętny na czwartkowy wypad do Bugi....o 10 będzie przedstawienie teatrzykowe dla takich maluchów, będzie trwało 30 min....
Jeśli jesteście zainteresowane to zaprasza BUGI!!!!bo nie wiem czy wszystkie słyszałyście jak Pani o tym mówiła...
Ja będę

Ciesze się że fotka podoba się, nikogo nie pominęlam ani nie przekręciłam imion???

Maltanka super że jazda wychodzi coraz lepiej...mowilam że trening czyni mistrza

Aluska fasolka cudna...ale Ci zazdroszczę

Martus mój mąz prawie w drzwiach pyta a gdzie chlebek

Anet jak stroj uszyty???
Anihira dostałam od Marty bluże polarową podobno od Ciebie...jak moge Ci się odwdzięczyć???

Fogia, Kainkas jak maluchy???Polecam Wam Floridral Baby - zapobiega odwodnieniu, ma smak bananowy wiec maluchy chętnie to piją
Sunday jesli chodzi o Mini Mini
Mini mini Party
1. Schnappi
2. Veo Veo
3. Agadoo
4. Hokey Cokey
5. I Am The Music Man
6. Old MacDonald
Mini mini party 2
1. Krasnoludki
2. Puszek okruszek
3. Czarne jagódki
4. Jedzie pociąg
5. Szczotka pasta
6. Panie Janie
7. Ojciec Wirgiliusz
8. Krakowiaczek
9. Jadą, jadą misie
10. Schnappi - Ein Lama in Yokohama
Marta jak najbardziej jesteśmy za spotkaniem za miesiąc...może byc pierwsza pomoc albo spotkanie z logopedą...no chyba że organizatorzy podeslą nam kogoś z J&J

Maltanka widziałaś prognozy???umawiamy sie w poniedzialek rano na spacerek???
Przyniiose Ci pendrive
I jeszcze ogłoszenie!!!!!
Czy jest ktoś chętny na czwartkowy wypad do Bugi....o 10 będzie przedstawienie teatrzykowe dla takich maluchów, będzie trwało 30 min....
Jeśli jesteście zainteresowane to zaprasza BUGI!!!!bo nie wiem czy wszystkie słyszałyście jak Pani o tym mówiła...
Ja będę

Madzianka też ją dostałam od kuzynki (to był nieudany prezent dla jej córki była już za mała) a Klusek ma dostatecznie dużo ciuchów i nie musi chodzić w dziewczęcych
Niech się dobrze nosi fajna jest a jak na razie nikt z niej nie korzystał

F
fogia
Gość
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa. :-)
Aluśka fasolinka śliczna. Gratuluję raz jeszcze.
Madzienka Filipek bierze floridal, i jeszcze dicoflor i nifuroksazyd. Tak więc poprawia mu się. Strasznie się ucieszył, że kupka już dzisiaj była normalna i od razu pytał mnie czy może "słodyce" i czy mu kupię "wiglona" (winogrona).

Aluśka fasolinka śliczna. Gratuluję raz jeszcze.
Madzienka Filipek bierze floridal, i jeszcze dicoflor i nifuroksazyd. Tak więc poprawia mu się. Strasznie się ucieszył, że kupka już dzisiaj była normalna i od razu pytał mnie czy może "słodyce" i czy mu kupię "wiglona" (winogrona).

to tak jak i my.fogia szczepilismy na rota)

Madzianka też ją dostałam od kuzynki (to był nieudany prezent dla jej córki była już za mała) a Klusek ma dostatecznie dużo ciuchów i nie musi chodzić w dziewczęcychNiech się dobrze nosi fajna jest a jak na razie nikt z niej nie korzystał
![]()
To jeszcze raz dziękujemy!!!!!

Zmykam spac dobranoc...miłej niedzieli Wam zycze
Marta1981
Rodzyneczka
Wszystkie poszły odsypiać spotkanie

.
Pokręcę się tu i tam.
Madzienka, dzięki za zaproszenie
ale nie skorzystam 
- Olek 7 maja do LBN jedzie do teatru z przedszkola a ja chyba z nimi
. Bliżej wyjazdu dam znać to bym coś Twojemu mężowi przywiozła
;-)

i nie tylko.
Fogia dobrze,że Fifiemu polepsza się
.

Pokręcę się tu i tam.
Madzienka, dzięki za zaproszenie

Fogia dobrze,że Fifiemu polepsza się

sunday_
Fanka BB :)
Witam jako pierwsza w niedzielny poranek!!!
Ja juz po kawce, zaraz biore sie za kanapki-takie wiosenne,bo oprocz wedliny mam salate pomidora ogorka rzodkiewke i szczypiorek :-):-):-)
Ogarne mieszkanie bo gdzies za dwie godzinki tesciowie do nas chyba przyjada, chca sie wybrac do Skansenu
pogoda zapowiada sie super to wiec trzeba skorzystac bo niewiadomo jak dlugo tak bedzie 
Madzienka dzieki za namiary na płytke. A co do spotkania to rozmawialam z ta babka i mowila mi o tym czwartkowym teatrzyku,ale ja odpadam jestem w pracy do 12.30. Ale mowila mi ze w niedziele 9 maja teraz bedzie jakis teatrzyk i ze odezwie sie do mam z BB :-):-):-)
Ja juz po kawce, zaraz biore sie za kanapki-takie wiosenne,bo oprocz wedliny mam salate pomidora ogorka rzodkiewke i szczypiorek :-):-):-)
Ogarne mieszkanie bo gdzies za dwie godzinki tesciowie do nas chyba przyjada, chca sie wybrac do Skansenu

Madzienka dzieki za namiary na płytke. A co do spotkania to rozmawialam z ta babka i mowila mi o tym czwartkowym teatrzyku,ale ja odpadam jestem w pracy do 12.30. Ale mowila mi ze w niedziele 9 maja teraz bedzie jakis teatrzyk i ze odezwie sie do mam z BB :-):-):-)
reklama
maltanka
Fanka BB :)
hej, hej wpadłam tylko na chwilkę z życzeniami dla misi
poczytam później, dzisiaj chyba do botanika się wybieramy.
Madzienka to jutro spacerek
Misia
W tak pieknym Dniu, jakim jest pierwsza rocznica Waszego Slubu zyczyę Wam wszelkiej pomyslnosci, pociechy z dzieci i wnukow, oraz doczekania w dostatku i zdrowiu Zlotych Godow...

Uploaded with ImageShack.us
poczytam później, dzisiaj chyba do botanika się wybieramy.
Madzienka to jutro spacerek

Misia
W tak pieknym Dniu, jakim jest pierwsza rocznica Waszego Slubu zyczyę Wam wszelkiej pomyslnosci, pociechy z dzieci i wnukow, oraz doczekania w dostatku i zdrowiu Zlotych Godow...

Uploaded with ImageShack.us