reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-):-)
My dopiero wstałyśmy i ja jak zwykle z kawką do komputera zasiadłam :-p:-p:-p
Dzisiaj piękna pogoda to zapewne koło południa się gdzieś wybierzemy na spacer tym bardziej że mąż chyba po obiedzie dopiero do nas przyjedzie :baffled::baffled::baffled:
Misia ja również życzę wam dużo miłości do końca życia :-):-):-):-)

reklama
Hej my już po śniadanku....i niedługo wybieramy sie na spacer do centrum oraz lody w McDonaldzie:tak::tak::tak::tak:

Senio, Antuanet, Marz moze wy wybierzecie się w czwartek???

Misia od nas dla Was również moc uścisków...z okazji dzisiejszego święta!!!!
52883762.gif

Witam sie niedzielnie
Moi Panowie juz na spacerku wyprobowuja nowy nabytk kt dostalismy w spadku od siostrzenca M, jakis maly "kład"(nie wim jak to sie pisze),poznij obiadek i przejazdzka polaczona z drzemka Mateusza. Wyprawa do Botanika basz Skansenu to dobry pomysl.

Madzienka my bedziemy napewno jesli nas nic nie dopadnien narazi chcemy porzadni wyjsc z przezibien bo juz wszyscy lekko kichamy:-)
Anaconda a Twojemu M spodobalo sie u mamusi:-)nie ma jak u mamy...

Misia duzo miłosci i wytrwałosci na dalsze szczesliwe lata życia w małżeństwie!!!!

Witajcie
madzienka jachetnie sie wybiore:tak: dokladniej dam znac blizej terminu.
misia Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas... Sto lat, sto lat jeszcze raz!Zobacz załącznik 239189
sunday mniamm uwielbiam takie wiosenne kanapki :)

Zyczę milych spacerków i duzo słonca :):)

Ostatnia edycja:
Witajcie
maltanka ciesze sie, ze spodenki ok :) zapomnialam zapytac jak miela kolacja rocznicowa?

sienio a dobrze, mieliśmy gości, brat P przyszedł z dziewczyną do nas, a potem....:-p

Maltanka super że jazda wychodzi coraz lepiej...mowilam że trening czyni mistrza:-D:-D:-D

:-D:-D:-D hehe może w czwartem wybierzemy się do bugi, ale to zależy od pogody i tego czy P przeprosi się w końcu z tym rowerem:-D:-D

dzięki za namiary na płyty:-)

to jutro tak jak zwykle ok? 10.30?:-)

Marta aż Ty zaganiana, podziwiam:tak:

ja wygoniłam swoich do piaskownicy i kończę obiad, potem mały spanie i idziemy do tego Botanika:tak:

My po spacerku po Krakowskim, i po lodach w McDonaldzie...mmmhhhhhhh pycha..

Byliśmy tez w Gali po oscypki, prawdziwe góralskie...wczoraj kupiłam jednego i dzisiaj nie podarowałam:-D:-D:-D:-D a i gofry zaliczyliśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A Jula ciągnęła nas do windy i pokazywała 3 piętro:-D:-D:-D:-D

teraz czekam aż Julcia pójdzie spać..później jedziemy do teściów na obid...a mam ochotę na ten botanik
O której idziecie???
My bedziemy na obiadku na Tarsowej wiec niedaleko:tak::tak::tak::tak:może urwałabym sie...

A wracając do czwartku to trzeba być w Bugi przed 10 bo spektakl zaczyna się punkt 10!!!!

Maltanka
o 10.30!!!!!z rowerem???

Ostatnia edycja:
Anet jak stroj uszyty???
A no uszyty,do 23 mi zeszlo:szok:...ale dalam rade,uszylabym wczesniej,ale dwa musialam,bo jeszcze dla kuzynki corci,tez z Gosia chodzi do zerowki....no i wyszedl ogorek i pomidor....jak zgram zdjecia to wkleje pokazac,teraz Karola na kolanach i przeszkadza:sorry2:
hej, hej wpadłam tylko na chwilkę z życzeniami dla misi

Misia

W tak pieknym Dniu, jakim jest pierwsza rocznica Waszego Slubu zyczyę Wam wszelkiej pomyslnosci, pociechy z dzieci i wnukow, oraz doczekania w dostatku i zdrowiu Zlotych Godow...

Uploaded with ImageShack.us
I ja sie dolaczam do zyczen:STO LAT W ZGODZIE I ZDROWIU<POCIECHY Z CORCI(MOZE JESZCZ JAKIES POTOMSTWO PRZYBEDZIE) I SAMYCH SLONECZNYCH DNI W ZYCIU!!!

Witajcie kochane!!!
Zdjecia wszystkie ogladalam,ale ich tam bylo:szok: z godzine mi zeszlo...hi,hi...az Karoli sie znudzilo:laugh2:...wszystkie super!!!
Teraz jak czytam wasze posty,to odrazu twarze mi sie wasze pojawiaj....hi,hi....fajnie tak teraz wiedziec jak ktora wyglada:happy:
U nas ok ,bez zmian,tzn Karola dalej zasmarkana....:sorry2:
No i tyle dala mi popisac...wrrr...zajze moze jak spac pojdzie,bo teraz to zadne pisanie jak co rusz mi lapka w klawiature wali:laugh2:

Witam się wieczorowo.
misia2010 W rocznice ślubu życzę Wam, Aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął.Pociechy z córeczki , oraz doczekania w dostatku i zdrowiu Złotych Godów...

anaconda27
i powrócił szczęśliwie mąż?
Madzienka ja pomyślę nad tym czwartkiem, tylko muszę jeszcze przełożyć pewne spotkanie i nie wiem czy mi się uda bo byłam już umówiona. Cieszę się że spacer udany, a szkoda że wcześniej nie wiedziałam że na tarasowej będziecie bo to ode mnie 10 minut drogi:tak:
anet15 super że już stroje skończone, czekam na fotki.
Ja wczoraj wieczorem zamiast iść spać to oglądałam fotki ze spotkania. Super te nasze dzieciaczki, i fajne z Was babeczki.:-) Kubuś już wrócił do swojego rytmu, dzisiaj na południe spał od 9:30 a wieczorem usnął przed 19. Jak on spał byłam w kościółku, potem pojechaliśmy do centrum z dziadkami na gofry a później po cmentarzu pobiegał. (Oczywiście musiał wybrudzić się cały spalonymi zniczami).Wróciliśmy przed 18 a on już mi się ładował do łóżeczka w ubraniu.:szok: Szybkie karmienie, kąpiel i w 10 minut zasnął. Pogoda dzisiaj super była, oby już tak zostało. Wszędzie ludzi z dziećmi...
Miłego wieczorka.:-)

reklama
Po pierwsze, dziękuję wszystkim za życzenia...zaraz zasiadamy do kolacji przy świecach:tak:długiej na tyle,ile Natalka pozwoli;-)
aluśka jeszcze raz wielkie gratulacje. Super fasoleczka:tak::tak:
Po drugie, super, że spotkanie się udało i że wszystkie takie zadowolone...mam nadzieję, że w końcu na któreś uda mi się dotrzeć;-);-):tak::tak::tak:
Nie zaglądałam wczoraj, bo nie miałam siły, tak nam mała dała popalić...drań mały uparł się spać z rodzicami...walczyłam z nią do 4 nad ranem i wtedy się poddałam...ale mega niewyspanie cały dzień dawało znać o sobie:-:)-(następna noc była nieco lepsza...i liczę, że dziś już będzie normalnie, bo do tej pory nie było problemu ze spaniem w łóżeczku:tak::tak:

Do góry