reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Korba, wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!!
Doczytałam się, że również Marja, zmieniła stan cywilny - również szczęścia życzę.

Ostatnia edycja:
cześć Mamusie! widzę, ze niedziela pewnie mija na obiadkach u rodzinki i spacerkach... bo dziś cosik mało piszecie.. ;-) u mnie niedziela bardzo przyjemna.. była u mnie koleżanka i podzieliła się wrażeniami z Maroka... wycieczka musiała być cudna... troszke mi się oczka zamykają.. znajomi byli wczoraj do 1-szej i jakoś potem nie chciało mi się spać, więc obejrzałam jeszcze Kryminalne zagadki coś tam i z tego wszystkiego poszłam nyny po 2-giej.. :-)
jeszcze raz gratuluję kochanym nowo poślubionym :-) i witam w gronie mężatek..powiem tak jak mawia mój znajomy.. "bo czemu Wam ma być lepiej niż nam" :-D
tak się zastanawiam.. bo mam wrażenie, że czuję troszkę Dzidzia, choć się nie napalam.. :-) bo to tak nisko w podbrzuszu... nie wiem...
mam ochotę na pizzę, więc może mój się przewiezie i mi dostarczy.. :-) może...
miłego wieczorku kochane

Dołączam sie:-) i abyscie były szczesliwe w każdym znaczeniu tego słowa;-):tak:

I ode mnie dziewczyny :-) Wszelkiej szczęśliwości byście spełniały i dopełniały się w waszych związkach małżeńskich !

Przypomniało mi się, że i ja 19 lat temu w kwietniu wychodziłam za mąż...byłam w 5 miesięcy ciąży, nic nie było jeszcze widać po mnie, ale jakoś tak smutno mi wtedy było- rozszalała się ogromna burza tuż po wyjściu z kościoła, może to był znak, że tak różowo to mi nie będzie.
Teraz zaczynam życie na nowo i cieszę się bardzo :-)

Witam wieczornie!
Cały dzień byłam na rybkach. Połowy średnie ale za to świeżego powietrza się nawdychałam i dodatkowo niechcący załapałam słońca na rękach i papce. Jak sie wykąpałam to dopiero poczułam jaka ja ciepła w tych miejscach jestem. Zaraz zjem kolacje i kłade sie spać bo padnięta jestem. Mój już twardo chrapie.
Miłej nocki dziewczyny.

Zdrówka życzę Jacusiowi. Oby to chodziło o ząbki.

/QUOTE]
Dziękujemy, gorączka spadła zaraz po przebudzeniu, więc stwierdziliśmy, że skoro takie ładne słonko to na spacer się wybierzemy, humor Jacka doskonały, a tu po spacerze znów 38,8:-:)-:)-:)-:)-:)-(normalnie dolinka, teraz mu spadła poniżej 38(po środkach przeciwgorączkowych)dostał swój bebilon pepti, wypił 100ml. i zasnął, zobaczymy jak będzie nocka. W gardło nie dał sobie zajrzeć:-:)-(jak do jutra się nic nie zmieni to nas czeka wyprawa do lekarza, a tu auto jeszcze się popsuło, alternator siadł i dobrze, żę mój M. sprawdził napięcie, bo mieliśmy jechać i mógłby się zapalić, bo za mocno ładował wrrrrrrrrrrrrrrrr:baffled::baffled:dopiero od mechanika wyszedł:baffled::baffled::baffled:

A Małpko mój wyrodny mąż na propozycję zamiany zareagował z ożywieniem i uznał to za miłe urozmaicenie, co za wredzizna;-);-);-);-)

reklama
Dziewczyny ja tak z innej beczki, czy orientujecie sie czy ciezarna ma szanse na kredyt mieszkaniowy w banku, np. w pko bp ?

jeśli chodzi o kredyty to zawsze do każdego podchodzą indywidualnie, więc nie mozna uogólniać, patrzą czy masz umowę na stałe, zarobki itp. nie wiem czy ma jakieś znaczenie czy jesteś w ciąży czy nie...

Do góry