reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja nie pralam nigdy maty!
a to dlatego ze julka na niej lezala moze z 3 razy i wcale ja to nie kreci odkad nauczyla sie przekrecac...

reklama
Czesc witam sie i spada,,,

U nas lipnie .... maly wczoraj przeryczal caly dzien taka powtorka z 24 h kolki .... jak tylko wstal zaczal marudzic i tak do wieczora noc jakos minela wstal raz no i zjadl 80 ml mleka :szok: i poszedl dalej spac...

Wyskoczyly mu na raczce i na kolanach krostki takie jakby z górka otoczone plamka czerwona ... mysle ze alergolog sie mylia :-( pomyslalam moze jednak wprowadze ten bebilon pepti zobacze jak sie bedzie zachowywal itd.... we wt szczepienie pogadamy z pediatra..... takze masakra u nas :-:)-:)-:)-:)-(

A nie jadla jakis nowosci?

I SIE JESZCZE wkurzylam bo konczyly nam sie pampki 3 w sumie koncza no i ku[pilismy nastepne i zamiast 4 to 3 ehhh:crazy: a on w brzuszku w 3 idalnie ale w uda go obcieraja juz 3 i mi ciezko zapiac ehhh

no ale mam pomysla jak zrobic nie majac paragony zeby zdobyc 4 ;)

Nie da sie wymienic w sklepie na 4?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANTOŚ!!!

Czy pralyscie juz maty swoich malenstw?
Max xiagle na nia pluje i wymiotuje. Musze ja wyprac i nie wiem czy w pralke to wepchnac czy poprostu szczota potraktowac
Nasza też non stop oglutana :-D Piorę na 30 stopni w Loveli Kolor i wygląda jak nowa ;-)

laski trzymajcie kciuki ... moja agatka ma juz nos zawalony, budzi sie co 20 min z krzykiem ... boje sie co bedzie do rana ... jak bedzie miala taki katar to rano idziemy do lekarza ...
Biedna :-( Mam nadzieję, że to nic poważnego :no: Spróbuj Nitrivin do noska, nam pomógł w 3 dni ;-)

Dzisiaj postaram się znowu dostać do alergologa bo ta jego maść na swędzenie się nadaje do (__)___), dziecko w nocy się z płaczem budzi i drapie ... (oczywiście jak się nie dławi w tym czasie) :/ ja nie powiem Wam odkąd nie śpie .........zastanawiam się nad kupnem monitora oddechu.
My używamy monitora od urodzenia i mimo, że na szczęście nie był nam potrzebny póki co to jestem o wiele spokojniejsza ;-) poza tym ma funkcję niani a to akuat nam się bardzo przydaje :tak:
A co do alergii to właśnie byliśmy u dermatologa-alergologa i te suche plamki w zgięciu łokci, kolan i na pleckach to jednak alergia pokarmowa :wściekła/y: No ale co się dziwić jak obydwoje z mężem jesteśmy alergikami pokarmowymi :laugh2: No i powracam do diety: mam odstawić ryby, cytrusy, pomidory i jajecznicę (mogę jajka na twardo) :-( Dostaliśmy receptę na Locoid (2-3 dni smarowania) i robione mleczko do ciała... Zobaczymy czy zejdą te plamki :baffled: na szczęście Maćka one nie swędzą a przynajmniej tego nie pokazuje ;-)

Hej,

Marta - sto lat dla Antosia

A ja sie przyłączam do mam których dzieci wariują. To chyba skok. I ten może potrwać nawet 5 tygodni. Wrrrrr. Igor to mi wycina taki numer że cieszy, jest super i nagle podkowa i ryyyyyyyyk. Buuuuuuuu. I jeść nie chce i sie wścieka strasznie.

Laeczki a wychodzicie po szczepieniach na spacery??
u nas piekan pogoda zastanawiam sie czy po obiadku z nim nie wyjsc...
chyba mu sie nic nie stanie??
goraczki poki co nie ma...

Kopciuszku no marchewke z ziemniakiem ... czyzby ziemniak ?? ale poliki smaruje od tygodnia i tak jak bylo raz czerwopne raz nie ... juz sama niewiem ...
Cherie a czemu wy na nutramigenie skoro nie macie skazy????????????

A zasluga mozliwe ze dlatego chociaz moj na bebiko tez kupka zawsze rano i zero problemow....

kasiekrk no u na kolki od 1 tyg zycia do 3 miesiaca pozniej juz wogole prawie no a teraz tez juz nie mial a wczoraj tak jakby znow.... bąk i placz(ten bak to szok bo on wogole nie pruka tylko raz jak kupke robi to czasem cos slyychac)... PO MARCHWECE WIEM ZE NIE ... A JADL DZIEN WCZESNIEJ NOWOSC MARCHEW Z ZIEMNIAKIEM.... od ziemniaka ? i tylko 6-7 lyz malutkich ehhh

MOJE DZIECKO WOGOLE NIE PRUKA :-:)-:)-(

reklama
Ja zawsze wychodze na spacery po szczepieniu i moj misio nigdy nie mial zadnych powiklan podwyzszonej temp. czy zmiany w zachowaniu .... jak ok pogoda ja bym szla... u nas dzis wieje.... jakos ...

Do góry