reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
jutro bedziemy tam jeszcze raz dzwonić razem...bo moj P ma wolne....trzymajcie kciuki please ,zeby to sie jakoś pozytywnie rozwiazało...bo normalnie oszaleje i to przed samym wyjazdem do Polski:(:-:)-:)-(
...
wrócilismy do starego mleka i znowu to samo:( normalnie ulewa,ale ile! a za chwile konwulsje ma takie podobne do czkawki ale silniejsze i tak jakby miał wymiotować zaraz...potem to przechodzi w czkawke i w końcu ustaje ale co sie biedak nameczy przy tym:(:(....jak mu ta wysypka nie przejdzie to pójdziemy jutro do lekarza z tym wszystkim chyba, zauważyłam teraz krostki nawet na pleckach...:-:)-:)-(

kurcze ulewanie tez jest nie dobre... powinnas chyba isc jak najszybciej do lekarza.... szkoda dziecka.... na pewno sie przy tym biedaczek meczy i wkurza go to.
bede 3mac kciuki z calych sil!!!!!!!

kurde wkurza mnie szwagierka ;/ ostatnio co chwilę przechwala się co to ona MA LEPSZEGO dla swojego dziecka...a to karuzela lepsza, a to ciuszki fajniejsze, zabawki potrafiące więcej...czuje się jak taka matka co nie dba o dziecko i kupuje mu byle co ;(

Ja wychodziłam ;-) ale Maciek nie miał gorączki...

Dziewczyny, jak wasze maluszki bawią sie na macie to rozwieszacie im wszystkie zabawki czy tylko jedną lub kilka? Ja wieszam jedną i jak Macol się znudzi to zmieniam na następną hmmm
No nasza ma wiszące te co zawsze, zawsze się nimi interesuje, więc nie jest źle:) Ale ma masę grzechotek i zabaweczek tuż obok niej i też po nie sięga:) Generalnie wszystko ją interesi:)

kurde wkurza mnie szwagierka ;/ ostatnio co chwilę przechwala się co to ona MA LEPSZEGO dla swojego dziecka...a to karuzela lepsza, a to ciuszki fajniejsze, zabawki potrafiące więcej...czuje się jak taka matka co nie dba o dziecko i kupuje mu byle co ;(
Szwagierka ma jakieś kompleksy moim zdaniem i próbuje nadrobić takimi tekstami(bo co to znaczy lepsze?Droższe?Bzdura!)....a Ty się nie przejmuj !!!

reklama
Dziewczyny w jakiej pozycji karmicie swoje Maleństwa ??? Mam na myśli butelkę oczywiście....Bo może to ulewanie zależy od pozycji karmienia??:baffled:

Do góry