reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

O Julka widze ze jestes :tak: Odkrylam niedawno ze mieszkasz w okolicy Londynu. Moze jakies spotkanko rodzinne zorganizujemy? (Jak ja wroce a pozniej Ty (bo widzialam ze sie wybierasz do PL) :happy:). Co Ty na to?

reklama
kurde wkurza mnie szwagierka ;/ ostatnio co chwilę przechwala się co to ona MA LEPSZEGO dla swojego dziecka...a to karuzela lepsza, a to ciuszki fajniejsze, zabawki potrafiące więcej...czuje się jak taka matka co nie dba o dziecko i kupuje mu byle co ;(

Ni zwracaj na takie gadanie uwagi:no:nie to w zyciu jest najwazniejsze;-)moj np.malo sie interesuje zabawkami:-(chyba sprzedam karuzele:tak:tylko nie wiem jak ja sie rozkreca:sorry2:

Pojawila sie moze juz paulina na forum? Nowa mama-grudnioweczka.

Nie,czekamy nadal;-)

Jak Wam się podoba??

Super kiecuszka:tak:

Dziewczyny mam do Was pytanie, czy orientujecie się jakich dokumentów potrzebujemy aby jechać z Małą do Niemiec??

Chyba paszport:tak:

ŚLiczna!!!! :-):-)

Olać ją, jakas niedowartościowana ta dziewczyna:rofl2:

Dziękujemy!!!

Szczeniaczek uczniaczek super jest i na długo się przydaje:tak: hitem też jest garnuszek na klocuszek:tak:

dziękujemy!!!

Hehe extra!!!Mam nadzieję, ze na dobre już chustę polubi.

Dziękujemy

Tak, my już po imprezce, kumple Antka byli, torcik też, proszę się częstować, jeszcze troszkę zostało:tak::tak::-):-)
Zobacz załącznik 239696Zobacz załącznik 239695

Ale bombowy torcik:-)sama bym takiego chciala:tak:napewno byl dobry;-)

Witam wieczorowa pora :tak:

U nas raczej bez sensacji. Siedze sobie i przegladam zabawki dla maluszkow bo mam ochote cos fajnego kupic mojemu dzikuskowki. Jakie zakupy planujecie teraz? Jakis czas temu byly lezaczki, hustawki, maty i karuzele :tak: A teraz za czym sie rozgladacie?
Za książeczką edukacyjną;-) Na DD (dzień dziecka)

reklama
Do góry