ulenka7883
mamusia Antolka:)))
mysle ze to nie lekka przesada lecz juz wieksza!wiesz ja sie tak martwie o te jej jedzenie ale pzrez zeby tez moze nie chceic jesc.. wczoraj zjadla o 6:00 120ml a juz o 14 zjadla tylko 60ml i o 20 nie chciala jesc! wiec ja uspilam i wypila wtedy 140ml kaszki z mlekiem.. martwie sie bo 2 posilki dziennie to chyba lekka przesada!
mniam ja tez chce!!!!nie dziwie sie! tez bym zjadla wszystko!
moj maz za moje zaciecie i to ze 4 kg zrcuilam kupil mi wczoraj w nagrode KEBABA:-)
ja tez jem ostatnio wiecej zwlaszcza teraz jak okres w koncu dostalammi by tez mogl zaniknac apettyt
a tu nic z dnia na dzien coaz wiekszy
hehe
ja wlasnie dzwonilam do chirurga i w czwartek jedziemy z tym antka wodniaczkiem,ale wydaje mi sie ze juz zniknal ale kontrola byc musiJa dziś po 10 ide z małym do pediatry żeby go osłuchała bo ten kaszel nie ustępuje i żeby mu to głębiej nie poszło.
racja ja bym poszla niech lekarz oceni.DAFF moze idz z nia do lekarza!! jak to nie byl jeden dzien i dal3j tak jest to moze lec zeby anemii nie dotala...;/
my mamy wiele różnych gryzaczków, najlepszy najzwyklejszy, najłatwiej go w raczce trzymac no i najlżejszy