reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
Ja do reala się przeszłam i mimo że ciepło to jednak ten wiatr jest bardzo wkurzający (raz mi siepnęło piachem po twarzy - niezbyt przyjemne :crazy::crazy::crazy::crazy:)
Obiadek ugotowany, zaraz zabieram się za jedzenie no i pranie zaraz się skończy to będzie trzeba rozwiesić

Anaconda
a probowalas wziąc przez parę dni zyrtec, aletrec albo aleric....moze pomoże....

Kochana mi to pomaga tylko wkurza mnie że ciągle te tabletki muszę brać :crazy::crazy::crazy:

Zobaczcie teraz czy widzicie:-)

Teraz widać śliczniutką malutką :tak::tak::tak:
Marz nie wiem co ci doradzić ze smoczkiem ale pierwsza noc wcale nie musi być najgorsza ponoć potem może być jeszcze gorzej i dopiero po kilku nocach zacznie się szybciej uspokajać. Sama wybierz czy masz teraz dość siły by to przechodzić ale z drugiej strony to jakby sam los zadecydował :-p:-p:-p
Senio ty już się cieszysz że macie miejsce w przedszkolu a ja jeszcze w niepewności żyje :szok::szok::szok:
Madzienka ja chętna na basen tylko że na tygodniu to któraś musiałaby nas zabrać bo mąż auto zabiera :-:)-(
Misia chyba nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość, może to tylko taki przejściowy okres :baffled::baffled:
Karlita pierwszy raz widzę fotelik z taką osłonką z przodu - nawet nie wiedziałam że coś takiego jest :szok::szok::szok:

reklama
talia śliczną masz córeczkę

misia ja to nie mam pojęcia jak oduczyć dzicko spania w łóżu rodiców, Mikołaj od poczatku śpi u siebie bo ja się boję że go przygniotę rzez sen:baffled::baffled:

ja na basen to też raczej nsię nie wybiorę bo ływać nie umiem, jak chodziłam to rczej żeby si e pomoczyć:-D:-D:-D:-D

grill.... my mieliśmy w iedziele sezon rozpocząc ale jakoś ak zleciało,moe urządzimy kiedyś grila u mnie???? tylko musi trawa urosnąć będą dzieciaki miały po czym biegać:tak:;-);-);-);-)

Marta to sie wyszalałas w wesołym miasteczku:tak::tak::tak:

moje młode jeszcze śpi, juz ponad 2 godzinki:tak::tak::tak:, nie będzie potem marudził:-):-):-)

talia śliczna dziewczynka, widac, ze mala kobietka :rofl2:
misia ja nie wiem co poradzic na takie spanie z dodzicami:-( ja sie zwyczajnie poddalam:zawstydzona/y: ale i tak pozno Natalka na to wpadla, bo moja juz w 3 tyg nie chciala sama spac
marta to napewno jakis wypad na miasto sobie zorganizujesz ;-)
marz hmm po przeczytaniu tego artykulu i ja jestem w stanie przemeczyc sie te kilka dni( dłuzej niz 6 to chyba nie moze trwac:szok:)
anaconda znam ten ból kiedy tuman kurzu uderza Cie prosto w twarz:dry:
sunday napewno pojde zobaczyc:tak: a obiadek to masz dzis... mniammmm:tak::tak:
karlita no wlasnie ja tez malo pilam, ale teraz sie pilnuje i staram sie pic jak najwiecej( wody oczywiscie:laugh2:)
mandziula dzieki za zaproszenie, ale jakby Twoj maż zobaczyl kilkanascie rozgadanych babek z dzieciakami, ktore prawdopodobnie rozpelzlyby sie po calym ogrodzie to by dopiero bylo:-D:laugh2:

karlita po ciąży mi rozstępy zostały:crazy: i to główny problem:dry:
o rzeczywiście to co do końca życia nie pójdziesz na plażę ??

ja też mam rozstępy na udach ogólnie podczas ciąży urósł mi tyłek i uda ... :angry::crazy:

Karlita pierwszy raz widzę fotelik z taką osłonką z przodu - nawet nie wiedziałam że coś takiego jest :szok::szok::szok:

ja też pierwszy raz się z tym spotkałam bałam się ze właśnie ten przód będzie denerwował Gabi :) a Ona sobie z niego stolik robiła - nic jej nie przeszkadza ;)

sienio no to siup szklaneczka wody :happy:

Witam po poludniu,mialam problem z wejsciem na BB,ale to podobno nie tylko ja,bo cos tam robili:sorry2:
Co do basenu,to mam podobny problem co do wejscia i pokazania sie w stroju....chyba z 10 lat sie nie pokazywalam,a teraz po 2 ciazach,masakra...he,he....a po drugie , nie wiem czy mezasty by mnie poscil,bo juz po sobocie muchy w nosie mial:baffled:
Wlasnie wrocil z pracy,wiec lece obiad odgrzac....pa

ja mam dalej problem z pisaniem postów

image.php
Database error The Forum BabyBoom database has encountered a problem. Please try the following:
  • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
  • Open the www.babyboom.pl home page, then try to open another page.
  • Click the Back button to try another link.
The Ciąża i macierzyństwo - Matka wszystkich stron o ciąży. BabyBoom.pl forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.*******************

o taki mam komunikat!!

anet to przepraszam Ty nie możesz wyjść z domu ??

ja teraz będę miała dobrze wczoraj mąż miał wychodne w piątek ma wychodne ;) kuchnie posprzątał wymył wszystko ;) dzisiaj ma mi laptopka przeinstalować ;) móie Wam dać chłopu troche wolnego i całkiem inaczej się zachowuje ;) hehehe i nie marudzi ;)

dziewczyny co do strojów kąpielowych
fakt kobieta po ciąży ma dylemat żeby się pokazać jedna większy druga mniejszy, żadna z nas chyba nie miała operacji plastycznej ;) wiadomo że po ciąży ciało już nie to ;) ale nie idziemy na basen z jakimiś modelkami ale z innymi mamami!!
taaak się tylko pocieszam ...

A ja wlasnie wrocilam z ciucha-wydalam 50zl!!!!!!!!!!Masakra ja to z domu wychodzic nie moge!:crazy::rofl2::eek: Kupilam bluzke,spodnice, spodnie,ale spodnie to chyba sprzedam. ktoras chce kupic?rybaczki dzinsowe???????

ja też pierwszy raz się z tym spotkałam bałam się ze właśnie ten przód będzie denerwował Gabi :) a Ona sobie z niego stolik robiła - nic jej nie przeszkadza ;)

To Gabi jeżdzi już przypieta zwyklym pasem???ten fotelik nie ma takich małych pasow???

Dziewczyny chyba trochę przesadzacie z tymi strojami i wyjściami na basen:baffled::baffled::baffled::baffled:ale takie Wasze prawo...Karlita, anaconda to jak zrobi sie cieplej idziemy....kto jeszcze do nas dołączy???

Sunday zakupy udane!!!!

Martus
zazdroszczę wizyty na wesołym miasteczku!!!!

Moja też dzisiaj marudzi...czyzby kolejne ząbeczki???i tylko mama i mama....

I mi marzy sie grillll ale do soboty wytrzymam:tak::tak::tak:

Byliśmy u pediatry, skierowania wypisane...zapomniałam tylko zapytać kiedy jest pierwsza kontrola u okulisty??wiecie coś o tym??

reklama
Hej dziewczynki
wpadłam jak po ogień looknąć co u Was słychać i zaraz zmykam. Mam urwanie głowy - praca. :baffled: Trzymajcie za mnie jutro kciuki, będę mieć ciężki, bardzo odpowiedzialny dzień.
Dzięki za ciepłe słowa w sprawie Filipka, ja też się cieszę, że tak szybko mu przeszło. Apetyt ma teraz niesamowity, znowu sam dopomina się o jedzenie. :-D Tylko nie wiem czemu ciągle jest taki marudny i płaczliwy. :no:

anaconda ja już się boję cokolwiek planować. Na tygodniu mi kompletnie nie pasuje, pracuję codziennie do 14/15. W weekendy zjazdy, a jak już się trafi wolny to w ostatniej chwili coś się miesza. :-:)-(Tak jak to było tym razem. :-:)-(

Do góry