reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
oj, Dagmar, życzę zdrówka dla Amelki!

dziękujemy. Teraz leży trochę jej lepiej. Ale wygląda strasznie a mi serce się kroi jak na nią patrzę :-(
Lekarka powiedziała, że to może do połowy sierpnia potrwać :-(
Ja już mam dość, nawet okna w domu nie wolno mi otworzyć :-(

dzięki :tak:
Mam ofertę kupna go za 350 zł od kuzynki T. Jest nie uzywany W OGÓLE
Fajny wózeczek :-)

wiecie co...
zamówiłam sobie pas poporodowy tummy trimmer...
i jestem w szoku, brzuch mi zniknął i mam w nim 5 cm mniej w talii :laugh2::laugh2::laugh2:

Własnie przeczytałam Mea Twoją wczorajszą przygode.... współczuje, dobrze ze uważny z Ciebie kierowca.
ja wczoraj tez przygodę z kominem miałam:-( mąż porządny ochrzan ode mnie dostał, bowiedział, że trzeba komin wyczyścić a tego nie zrobił, wczoraj rozpaliłam w piecu i mi się smoła zapaliła w komienie, masakra, cały dach, okna na górze, wszystko jest w czarnym pyle a z komina płomien buchał. Dobrze, że nic sie nie stało.

Najlepszego dla 4-miesięczniaków i zdrówka dla Amelki i Agatki :-)

docenilam jakie ja mam na codzien spokojne dziecko jak wczoraj tak mi dal popalic
Macol też na codzień jest grzeczniutki, ale od 2 dni bardzo swędzą go dziąsełka i się denerwuje przez to:-( także mamy małego stękającego diabełka w domu, wszystko jest na nie:laugh2:
serio? mnie by padł kręgosłup jakbym miała go na łóżku przebierać :-D jakoś mi wygodniej na przewijaku
e020.gif
My z przewijaka korzystamy tylko rano i do kąpieli a tak to go zazwyczaj na kanapie w salonie przewijam z tym że mam pod jego kocykiem rozłożoną ceratkę tak w razie W :laugh2:

Ja z przewijaka korzystam jak malego na spacer ubieram i nieraz do przewijania a atak to na kanapie sobie siadam klade go przed siebie i przewijam jeszcze mi sie nie obsikal podczas przewijania za to dzis mu pupe wietrzylam i mi sie 3 razy zesiural mialam cerate wprawdzie ale jakos taka fontanne walnal ze i tak na lozko poszlo troche:)
Z zasypianiem wieczornym to luzik tak jak u marty trwa ono 0 minut bo go odkladam do lozeczka schodze na dol i on sam zasypia za to w dzien to inna historia nieraz sie bawi i nagle sie wyciszy powoli zasnie sam a nieraz widze ze zmeczony a on nie chce spac i wtedy maruda straszna i placzliwa i go wtedy w hustwke wkladam a jak nie chce to dalej sie z nim bawei jakos w koncu zasypia ale nie lubi spac w dzien i sie przed tym broni chociaz przed chwilka spojrzal sie na mnie z lozeczka walnal usmiech i zasnal .

reklama
Wszystkim dzieciaczkom buziole z okazji 4 miesiaczkow:) Mea no niezle zaszalal dziadek ja ostatnio staram sie jezdzic bo wstyd prawko jest auto jest a ja sie boje no i sama prowaidzilam do swinoujscia i po swinoujsciu ciagle jezdzilam ale tam to jest bajka w porownaniu ze szczecinem no i przed rondem baba mi wyskoczyla z rowerem na pasy i tez hamowalam no ale nic sie nie stalo z szymkiem sie boje troche jezdzic ale musze sie przemoc bo przeciez jak T wyjedzie to czlowiek bardziej samodzielny z autem.

Do góry