reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Chyba pierwszy raz was nie nadrobię:no::no::no::no:
Choćbym do wieczora siedziała to nie przeczytam 40 stron:szok:

Mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki zdrowe i nic ważniejszego się nie wydażyło:tak:

U nas remontu ciąg dalszy ( Kopciuszku jak ja ci zazdroszczę sprzątania:-D)
Wycofuję z menu Tomka kleik bo i tak nie śpi po nim dłużej a jak ostatnie dwa dni nie dałam mu jabłuszka to choć ma luźne kupki to bardzo się męczy z ich zrobieniem:no:

I to wszystko bo włączyła się syrena;-):-D

Pauluś jak to ocenia warunki mieszkaniowe?:szok: A co im do tego przepraszam?
no jak co?? to jest bardzo wazne.. czy dziecko ma dach nad glowa czy ma cieplo w domu odpowiednia opieke no i takie ogolne typu czy bite nie jest czy zaniedbane nie jest... bo gdyby cos to od razu zglkaszaja to opiece spolecznejj!

hmmm w sumie to chyba nie ma znaczenia jakie jest dziecko teraz ...ja byłam taka malutka jak Gabrysia i mam 175cm ale faktem jest ,że jestem drobna bardzo...a Gabrysia wysoka też bedzie ,bo po kim niby miałaby byc niska...nawet jak byliśmy u pani neurolog to bardzo podkreslała,żebysmy stosowali pewne ćwiczonka które prowadzą do rozwoju mięśni i raczkowania ,bo jest one bardzo ważne budowaniu mięśni i zapobiega m.in wadą kręgosłupa ,co przy wysokim wzroście jest bardzo częste ...ale chudzina to po nas z niej na pewno będzie ...:tak:

Moj maz jak bym maly to tez kurdupelek a potem jak smignal to wszyscy byli w szoku;-)ja sie nie martwie;-)

chwalę się!
Daniel zrobił dziś furorę, tak się chichrał, że aż czkawki dostał. i przy badaniu i przy szczepieniu - płaczu ZERO! troszkę się skrzywił przy ukłuciu.
pediatra powiedziała, że mam strasznie silne dziecko, podała mu dwa palce a ten jej usiadł sam. bardzo mu się podobało "stanie" na paluszkach.

no i mój wielkolud ma 73 cm! i waży 8,900 g.

Zuch chlopak:-)no i rzeczywiscie wielkolud:tak::-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Chyba pierwszy raz was nie nadrobię:no::no::no::no:
Choćbym do wieczora siedziała to nie przeczytam 40 stron:szok:

Mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki zdrowe i nic ważniejszego się nie wydażyło:tak:

U nas remontu ciąg dalszy ( Kopciuszku jak ja ci zazdroszczę sprzątania:-D)
Wycofuję z menu Tomka kleik bo i tak nie śpi po nim dłużej a jak ostatnie dwa dni nie dałam mu jabłuszka to choć ma luźne kupki to bardzo się męczy z ich zrobieniem:no:

I to wszystko bo włączyła się syrena;-):-D

Ciebie tez to czeka:tak:ja posprzatam i bede miala spokoj a ty...:-D
Teraz jeszcze musimy skrecic kabine ale to dopiero jutro.

hahaha ja wypilam malego reddsa:)
maz mnie dzis opuscil:(:(:(:(:(:(:(
wroci za 2 tyg! szok... lzy mialam jak wychodzil... tesknie zanim mocno!!!!!!!!
Oj, rozumiem Cię doskonale, ja cały czas sama w domu z dzieciakami, po kilku dniach przyzwyczaisz się;-) a ja popijam własnei karmi.
dziewczyny powiedzcie mi, czy kaszel może być objawem po szczepieniu? bo Daniel kaszle i to dość mocno :baffled:
Raczej nie.

reklama
Do góry