G
Georgina
Gość
My tylko tydz po narodzinachNajwyraźniej))) Giganty
Miałyście wizytę pielęgniarki środowiskowej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tylko tydz po narodzinachNajwyraźniej))) Giganty
Miałyście wizytę pielęgniarki środowiskowej?
heheh moj pojechal dokladnie na to samo:-)
Martynka jest wg ludzi w realu bardzo długa. To 'super' bo będą z tatusiem wysocy a tylko ja kurduplem będę;Phmmm w sumie to chyba nie ma znaczenia jakie jest dziecko teraz ...ja byłam taka malutka jak Gabrysia i mam 175cm ale faktem jest ,że jestem drobna bardzo...a Gabrysia wysoka też bedzie ,bo po kim niby miałaby byc niska...nawet jak byliśmy u pani neurolog to bardzo podkreslała,żebysmy stosowali pewne ćwiczonka które prowadzą do rozwoju mięśni i raczkowania ,bo jest one bardzo ważne budowaniu mięśni i zapobiega m.in wadą kręgosłupa ,co przy wysokim wzroście jest bardzo częste ...ale chudzina to po nas z niej na pewno będzie ...![]()
Moi bratankowie mieli bezbolesne ząbkowaniawiecie nie dziwiłoby mnie to wszystko, gdyby nie fakt, że on ma dobry humor!jak dzieci mają gorączkę czy zębole idą, to płaczą i są marudne, a on nic tylko uśmiech
Taki twardziel czy co?
U nas też taka numeracjaU nas rozmiarowo 62 + małe 68 ;-) także Maciek też jest raczej drobniutki![]()
Dziś to widziałam w faktachpoogladajcie sobie ... rekord polski - w 10 min gosc zdobyl 205 punktow karnych !!!
Rekord Polski: 205 punktów karnych w 10 minut - Nasygnale.pl
hahaha ja wypilam malego reddsa
maz mnie dzis opuscil
wroci za 2 tyg! szok... lzy mialam jak wychodzil... tesknie zanim mocno!!!!!!!!