reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

A ja już wstałam-chodzę wcześnie spać to już od 7 jestem na nogach:)
U nas się zapowiada ładny dzien :)Dzisiaj jadę z mamą na zakupy , więc humor lepszy
Vanilka a jak Twoje zakupy ??udane??
Miłego dnia dziewcyznki!!!

reklama
Dzien dobry!

ja zaraz mykam tabletki wziac, kapac sie i jade do Wola Parku mam zamiar kupic sobie cos w czym bede wygladac ladnie, za tydzien kolezanka robi Babby Shower i kobiet w ciazy bedzie tam 4, trzeba wiec jakos wygladac!
Pozniej bede polowala na swojego endokrynologa, nastepnie do 21:00 szkola rodzenia.

Jutro z J. wyjezadzamy do Wloclawka, on potem zabiera ojca i jada na urlop na Litwe, a ja przez tydzien bede u tesciowej. Maja internet, wiec nie powinno byc problemu, ewentualnie jakies ograniczenia, ale to dam znac!

perla - szukajac inspiracji modowo-ciazowych zajrzalam na watek modne lipcoweczki i przez Ciebie mam fatalny nastroj o poranku! :) Czemu Ty w 5/6 miesiacu w ostatniej ciazy mialas taki brzusio jak ja przed ciaza?? I skad Ty taka opalona?
A na sniadanie chcialam sobie zjesc pizze z wczoraja :baffled:

hejka!:-)

M wstawał do pracy i się znów obudziłam tak wcześnie. Wczoraj już mieliśmy zamawiać wózek ale nie umieliśmy się dogadać z M co do koloru i chyba w koncu inny model wybierzemy,mam już taki mętlik z tymi wózkami. Zasypiam-myśle o wózku, w nocy śnił mi się wózek,rano pierwsze co się obudziłam-pomyślałam o wózku:szok: na głowe mi juz padło.....ale dziś ani raz na siku nie wstawałam,fajnie się spało
Wczoraj miałam jakiś dziwny humor, M wyczuł przez telefon i przyleciał z różyczkami,kochany:-)
wczoraj kupiliśmy wreszcie tapety a dziś może panele i ten wózek zamówimy:crazy:

kasik ale udany dzień i fajowe zakupy
jedyneczka oj to dobrze ze nie zalałaś cementem w piwnicy eMka,oby już więcej na to nie zasłużył:-D
cynamonka kurde no,nie ma mocnych na złodzieji, nam też przed blokiem ukradli kiedys auto misięczne:wściekła/y:
atabe dodzwoniłaś sioe do lekarza zapytac o te białko?

Witam i ja :happy:

anetka Ja tez obudzilam sie jak M szedl do pracy i juz zasnac nie moglam :no:
Wspolczuje decyzji co do wozka bo mialam to samo co Ty ..spac nie moglam bo wozek byl mi w glowie ,rano wstalam z mysla o wozku :baffled:dlatego tak wczesnie kupilam juz ten wozek co bym cala ciaze o nim nie myslala ;-);-)zamow jak najszybciej i jeden problem z banki bedzie :tak:

madzik udanych zakupow :tak:
Moj jak najbardziej udane :-)obkupilam sie w fajne bluzki ..nawet sie w nich sobie podobam:-Daz dziwne :tak:japoneczki tez fajne sobie zapodalam no i oczywiscie synia mojego obkupilam :-)*******ki do domu ,a jak wracalam to myslalam ,ze nie dojde do domu tak mi juz ciezko bylo ...:happy:

miluszka Powiem Ci ,ze zapewne perla ma teraz moze o ciut wiekszy brzusio na tym etapie ciazy :happy:Ona na plecach te dzieci nosi :-D;-);-)

Ide jesc parowki :-p

Czesc laseczki dwupaczki!!
Fajna pogoda za oknem dzisiaj, ale ja coś jestem niedorobiona i taka zmęczona. Tak jakby powracała faza spania jak w pierwszym trymestrze. Też sie czujecie takie zmarnowane?? I chyba mi stopy spuchły bo mnie byty cisną!! I krzyż boli ogólnie do bani!!
Jedyny problem jaki mnie nie dotyka to ze spaniem, bo jak na razie nie mam z tym problemu!! Wstaję wprawdzie z 3 razy na siku ale potem zasypiam od razu. Tylko ja śpię po 7 godzin, bo do pracy wstaję wiec moim zdaniem nie za duzo nie za mało.

Na początku spóźnione zyczenia dla Emih, bo wczoraj mnie nie było!! Kochana dużo zdrówka i doczekania upragnionego szczęscia!! Żeby wszytkie sprawy się poukłądały i aby nad Twoim niebem zawsze świeciło Słonko!!

Madzik w takim razie udanych zakupów. Ty to chyba często z mamą wybywasz na miasto!!
Anetka - nie martw się wózkiem, napewno zdecydujecie jaki kupić, a czy to bedzie dobry wybór i czy będziesz zadowolona to wyjdzie dopierow praniu jak trochę nim pojezdzisz!!
Miluszka - tobie też udanych wojaży sklepowych!
Asieńka - pewnie że Ci zrobią glukoze bez skierowania!! Ja płaciłam 19 zł za powtórne badanie, myślę ze nie powinno być problemu!

Ogólnie to widzę że większość z aWas pochłonął wir zakupów i szleństw w sklepie!! Także udanych i rozsądnych wyatków życzę!!
Zmykam poczytać co wczoraj bo nie zdążyłam nadrobić wszystkiego!!

Witam z rana. No i mam za swoje...wczoraj się lepiej poczułam i wyszłam na chwile na słonko...i noc masakra, kaszel mnie dobija...w dodatku zaczęłam pluć krwią...ale dzisiaj już nie...i jeszcze wczoraj przez ten kaszel przy M się posiusiałam, aż się poryczałam, M przytulił i powiedział, żebym się nie przejmowała, że to przejdzie...M zaspał do pracy i się tłukł, a synek wstał po 5:wściekła/y: tak więc jestem od rana nabuzowana bardzo złą energią...lepiej do mnie dzisiaj nie podchodzić...
Postanowiłam Was choć troszkę nadrobić z rana...mam nadzieje, że mi się przy Was humor poprawi...
perla witaj, stęskniłam się za Tobą:tak:
tweenie u mnie też w brzuszku małe harcuje...w porównaniu z Piotrusiem to szaleje...i coś mi się wydaje, że tym razem nie trafi mi się dziecko, które tylko je i śpi...ja ten płyn Lovelli dodawałam zamiast proszku lub pół na pół z proszkiem
atabe ciesze się bardzo, że spotkanie się udało, pewnie dużo ciekawych rzeczy można było się dowiedzieć...jak dla mnie Jagoda śliczne imię...no i co z tymi Twoimi wynikami...daj znać co lekarz powiedział.
louise widzę, że Staś też wierciuszek:tak:
miluszka mam nadzieje, że u Ciebie nastrój się na lepsze poprawił:tak:
vanilka i reszta z problemami ze spaniem...łączę się w bólu:eek: M dostał bardzo przyjemny prezent...mam nadzieje, że wypad na zakupy udany
justaa ja też lubię takie niespodzianki prezentowe, zawsze to więcej w portfelu zostanie:tak:
gaja86 ja bym się już w taką podróż nie wybierała, jak dla mnie za daleko, za długo i za plisko porodu.
ewelad i jak tam zlitowałaś się nad M i obiad zrobiłaś???
myszka jedyneczka oj mi się też teraz mojego M bardzo chcę...no ale ta szyjka moja nieszczęsna...zobaczymy co gin powie na wizycie...może zrobię mu prezent na imieniny taki jak Vanilka swojemu M:tak:
aneta-h wiesz już o co chodziło M z tymi skarpetkami???
tiffi cena za kafelki-dość kosmiczna ale jeżeli chodzi o robociznę to sądzę, że nie dużo.
kama rozumiem co to brak weny do pisania...do czegokolwiek...też czasem tak mam a ostatnio coraz częściej...
kasik ciesze się, że zakupy udane i że plany remontowe też już są określone:tak:
cynamonka co za złodziejstwo, współczuje nerwów.
jedyneczka co za niesłowna baba ta od okien:wściekła/y:
mruczka co za babsko, ja bym tam rozniosła chyba przychodnie:angry:
ewelad fajnie, że jesteś zadowolona za szkoły rodzenia.
No i co nieco nadrobiłam...a mój synek w międzyczasie wyjął z połowę ubranek maleństwa i porozrzucał wokół łóżka na którym leżę jeszcze w piżamie:eek:

Vanillka też dziś wcięłam w pracy dwie parówki - dobre były!!

AA i zapomniałam sie z Perłą przywitać - fajnie że już jesteś i podłączyli Cię do świata!!

ania pestka Zdrowka Ci kochana zycze bo chorowac w ciazy i jeszcze przy drugim malym dziecku tragedia :baffled:

aisim No ja od kilku dni podjadam na sniadanie mojemu dziecku takie fajne chudziutkie paroweczki :-p
co do spanie to mi tez faza powrocila ,humorki znowu wracaja jak pisalam wczesniej i placzek znowu co jakis czas powrocil :baffled:wiecl dziewczyn pisalo ,ze tez wracaja im te dolegliwosci wiec pociesz sie ,ze nie jestes sama ;-)

Moje dziecko jeszcze spi i pewnie pospi do 9 wiec mam luzik jak narazie :happy:uwielbiam ta cisze w domu :tak:

ania pestka no wiem,chodziło o to żeby zasszyć dziureczki hihi, na szczęście były małe to zaszyłam,bo cerować to nie umię
asieńka myśę ze nie powinno być z glukozą problemu,nie masz skierowania to Ci zrobią odpłatnie poprosu
madzik udanych zakupów z mamą
vanilka ale się obkupiłaś,to ty bedziesz teraz laska ciążowa, zreszta cały czas jesteś :))

zadzwoniłam do mamy i przyjedzie i mi pomoze co do tego wózka,tzn do koloru bo ja nie umie wybrać,ale się niezdecydowana zrobiłam w tej ciąży

reklama
Cześć lipcóweczki :-)

wczoraj strasznie ścięły mnie te tabletki, ręce nie tylko drżą ale też bolą:-:)-( ale czego się nie robi dla Maleństwa. Teraz to intensywniej odliczam czas do terminu, bo jak byłam aktywna to jakoś leciało a w tej chwili to dzień mi się strasznie dłuży...
M dziś w pracy ale na szczęście będę miała dziś gości (wpadną dwie koleżanki ze studiów) więc będę miała wesoło :tak::tak: muszę tylko się ogarnąć i do sklepu iść bo pustki w lodówce, wiem, że nie powinnam chodzić ale z samego patrzenia na lodówkę się nie najem :-p:-p

Do góry