• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!
OD RAZU PRZEPRASZAM CIĘ KASIU ŻE NIE ODPISAŁAM WCZORAJ NA TWOJEGO ESKA ALE KOMÓRKA MI PADŁA:baffled::zawstydzona/y:
Dziś wyszliśmy do domku!Teraz jestem u siostry mąż po nas wieczorem przyjedzie.
Tomuś już zupełnie zdrowy!!!:tak:
Ale co się nacierpiał biedny to msakra!!!
Dodam póżniej fotki jak wyglądało moje biedactwo.Wenflon w głowie to koszmar teraz nie ma części włosków na głowie bo musieli poobcinać bo nie dało się plastrów ściągnąć,rączki posiniaczone od prób wsadzenia wenflonu bo mu żyłki pękały i musieli go co chwila kuć:-(
Ale wszystko już jest dobrze i jutro możemy wyjść na chwilkę na spacerek:tak:
A mały do domu dostał zyrtek bo ma na coś alergie:baffled:
nie wiem co miałam jeszcze napisać:eek:
Odezwe sie jutro jak już w domku będziemy.
Ide położę spać małego bo od 7 nie śpi
PAAAAAAAAAAAAAAAA

Cieszę się że już wszystko u was ok. Mam nadzieję, że zarówno Tomuś jak i Ty szybko zapomniecie o tym koszmarze!

Niedawno wróciłam z uczelni, Zosia śpi wiec mam chwilkę żeby poczytać :-)

reklama
My dzis cale popoludnie spedzilysmy na dworku,wreszcie pogoda prawdziwie wiosenna,ciekawe na jak dlugo:sorry:
Iwonko,ja ci z ta ospa nie pomoge,bo nie mam zielonego pojecia:eek:
Malinka,ciesze sie ze Tomus juz zdrowy i ze wracacie do domku!!!
Lece teraz do kuchni,bo zlew pelen talerzy do zmywania....a potem "Hotel 52"
Wiec na dzis juz powiem dobranoc!!!
A rano mnie nie bedzie,jade na zakupy...hura!!!...hi,hi.....:laugh2::laugh2::laugh2:

dziewczyny co polecacie na ropiejące oczko, Karolinke chyba przewiało :baffled:
o rumianku różnie mówią, jedni polecaja inni że wysusza kanaliki i że lepiej nie, a Wy jak myslicie?

dziewczyny co polecacie na ropiejące oczko, Karolinke chyba przewiało :baffled:
o rumianku różnie mówią, jedni polecaja inni że wysusza kanaliki i że lepiej nie, a Wy jak myslicie?

możesz herbatą zwykła tez przemywac
ja mam kropelki,bo moja od małego ma ropiejące,ale teraz jak są wiatry to jej sie pogorszyło i znów okulista nas czeka
moja jużśpi wiec w końcu luźniej,starsza jutro do kina jedzie,a młodsz idzie na rano,wiec koło 12 zaczynamy długi weekendy we 4 jak na razie
a ty Kasia cos sobie zapodaj i sie kuruj:)

Witam i spadam, bo moje dziecko dziś spało tylko dwa razy.
Malinko cieszę się że już jest ok. Ucałuj Tomeczka od cioci.
Kasia oby jednak nie rozłożyło cię na dobre. Przy diecie może tak słabsza jesteś?
Iwonko moja miała styczność z dziewczynką chorą na szkarlatynę i nic jej nie wzięło. Liczę że Alusia zareaguje tak samo na kuzyna.
Już zapomniałam co chciałam napisać.
Dobra nie smęcę już. Pa

Edit: Mikuś nie pomogę bo u nas po jednych kroplach przeszło i już nie wróciło. za to koleżanka aż na zabieg jechała do akademii medycznej, bo podobno jak trwa to dłużej niż 3 miesiące od urodzenia to powinno się w szpitalu przetkać. Teraz już mała jej ma 9 m-cy i zapomniała o tych przebojach.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i spadam, bo moje dziecko dziś spało tylko dwa razy.
Malinko cieszę się że już jest ok. Ucałuj Tomeczka od cioci.
Kasia oby jednak nie rozłożyło cię na dobre. Przy diecie może tak słabsza jesteś?
Iwonko moja miała styczność z dziewczynką chorą na szkarlatynę i nic jej nie wzięło. Liczę że Alusia zareaguje tak samo na kuzyna.
Już zapomniałam co chciałam napisać.
Dobra nie smęcę już. Pa

Edit: Mikuś nie pomogę bo u nas po jednych kroplach przeszło i już nie wróciło. za to koleżanka aż na zabieg jechała do akademii medycznej, bo podobno jak trwa to dłużej niż 3 miesiące od urodzenia to powinno się w szpitalu przetkać. Teraz już mała jej ma 9 m-cy i zapomniała o tych przebojach.

zgadza sie,my nadal mamy wizje zabiegu przed soba dlatego odwlekam wizyte u okulisty bo niechce małej stresowac,ale niestety jak ropiały oczka tak ropieja a to juz 8 miesiac za pasem,ach....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry