• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam dziewczynki :)
nie było mnie tu od niedzieli, byłam na tym wyjeździe ze studiów. Masakra straszna, ale nie o tym...

Wpadłam tylko na sekundę zobaczyć co na forumie bom stęskniona :)
ale zmykam już spać
widzę że u Malinki już lepiej i Tomuś zdrowy! super
reszty nie doczytałam przyznaję bez bicia :zawstydzona/y: jutro może nadrobię
cium i dobranoc!

witam piątkowo,my juz na nogach
musze dziewczyny do szkoły wyprawić,młodsza coraz gorzej kaszle,chyba bedzie trzeba znowu do lekarza z nia isć,starsza zaczyna juz smarkac
pogoda dzisiaj zapowiada sie piękna,wiec spacerek zaliczymy
zupka nastawiona dla Alusi(oby tylko chciała ją zjeść)
mąż niewiadomo o której wróci,wiec pewno do wieczorka sie pobyczymy,ale musze zakupy zrobic wieksze bo długi weekend

Pierwsza :-)

dobry ;-)

ja tylko z rana mam szanse wbić się na net :no::wściekła/y: moi chłopcy (duży i mały) znaleźli na necie grę i bawią się w farmerów :-):tak::-D mają pole i sieją, sadzą, podlewają, hodują króliki, kaczki, kozy i kury...muszą to karmić, poić i...wywozić gnój :-):tak:;-):-):-D

Jasiek tak się wkręcił że nie dał mi w ogóle podejść do kompa bo przeze mnie kukurydza nie urośnie:szok: poiwedział, ze nie mogę "wykonywać żadnych działań" a jak zapytałam dlaczego to usłyszałam że to "nietaktowne":-D:-D:-D no to zawinęłam kitę i udałam się do kuchni :-);-):tak:

dziś małż ma urodziny...nie mam prezentu a co gorsza nie mam kasy na prezent... no i teraz żeby coś kupić musiałąbym poprosić małża żeby jakimś groszem sypnął:eek::eek::eek: bez sensu...

OK..ide czytać póki chłopaki śpią ;-)

miłego dnia i długiego wekendu ;-):tak:

edit: prawie pierwsza :-) wskoczyłyśmy z Piwonią jednocześnie :-)

Ostatnia edycja:
Pierwsza :-)

dobry ;-)

ja tylko z rana mam szanse wbić się na net :no::wściekła/y: moi chłopcy (duży i mały) znaleźli na necie grę i bawią się w farmerów :-):tak::-D mają pole i sieją, sadzą, podlewają, hodują króliki, kaczki, kozy i kury...muszą to karmić, poić i...wywozić gnój :-):tak:;-):-):-D

Jasiek tak się wkręcił że nie dał mi w ogóle podejść do kompa bo przeze mnie kukurydza nie urośnie:szok: poiwedział, ze nie mogę "wykonywać żadnych działań" a jak zapytałam dlaczego to usłyszałam że to "nietaktowne":-D:-D:-D no to zawinęłam kitę i udałam się do kuchni :-);-):tak:

dziś małż ma urodziny...nie mam prezentu a co gorsza nie mam kasy na prezent... no i teraz żeby coś kupić musiałąbym poprosić małża żeby jakimś groszem sypnął:eek::eek::eek: bez sensu...

OK..ide czytać póki chłopaki śpią ;-)

miłego dnia i długiego wekendu ;-):tak:

edit: prawie pierwsza :-) wskoczyłyśmy z Piwonią jednocześnie :-)

dokładnie byłyśmy rownoczesnie,a co do farmy my mamy az 3 wiec tez jest szal ał,bo każda musi swoją odwiedzic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry