• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam
Nie udało mi się zagłosować, trzeba odczekać 24 godziny. A wogóle te rogaliki mnie rozwaliły, do tego jestem na drugiej fazie diety dukana i nie chudnę, od jutra tylko proteinki.
Kasiu życzę wam dużo zdrówka, współczuję domowego szpitala.
A teraz lecę bo mam pracę, tylko nie chce mi się robić. Przeróbkę sukienki, ale koszmarnie złą jakościowo i jeszcze za nia mało dostanę kasy, brrry. No ale to stała klientka.
Miłego dnia.

reklama
Witam,
młoda śpi, ja jem śniadanie i niestety muszę herbate pić bo mi się mleczko do kawy skończyło :-( a bez to nie wypije.
O 11 babcia przychodzi a ja jade do szkoły, wiec życze miłego dnia!

aha no i Piwonia strona 15, pkt. 27:-)

Ostatnia edycja:
Witam,widze ze rogaliki"smakowaly"...hi,hi...
Iwonka,golsik oddany,masz juz 29 i str 15
Karola sobie drzemke ucina,a ja lece do kuchni obiadek podszykowac,bo dzis maz w domu,wiec zaraz bedzie sie pytal co jest do jedzenia...eh....
Kasiu,wspolczuje szpitala w domku...u nas jakby lepiej,wiec bez lekarza sie chyba obedzie....
a pogoda dzis u mnie sloneczna wiec moze wreszcie wyjde z Karolina na dwor,bo juz ze 3 dni nie byla,takie wiatry wialy,a ona przeziebiona
Milego dnia zycze ,moze potem zajze....

Czesc dziewczyny :tak:
Wybaczcie ale ostatnio nie mam weny do pisania ale cały czas Was czytam, mojego nadal nie ma, wraca mam nadzieje że na 100% dopiero w piatek w przyszłym tygodniu. To juz ponad 2 mies jak jesteśmy same, już jestem tym zmęczona. Karla coraz bardziej rozrabia, wszędzie jej pełno, aaaa i dziś kończy 9 mies, musze jakąś fotke zapodac z tej okazji :-D
A noce ostatnio mnie wykańczają, Karla sie budzi kilka razy, wstaje, siada ale to wszystko tak jakby przez sen, marudzi... musze smoka podać i idzie dalej spać, już nie wiem czy to zęby :eek: czy coś innego?
Aneta rogaliki wyglądają smakowicie...
Kasiu wracajcie do zdrówka :tak: głosiki oddane :)
Jakieś wieści o Tomeczku?
Iwonka możesz jeszcze raz podac namiar na konkurs bo gdzies mi to uciakło a tez bym chciała zagłosować :)
O z pomoca pewnej przyjaciółki już mam i głosik oddany !!!

Ostatnia edycja:
CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!
OD RAZU PRZEPRASZAM CIĘ KASIU ŻE NIE ODPISAŁAM WCZORAJ NA TWOJEGO ESKA ALE KOMÓRKA MI PADŁA:baffled::zawstydzona/y:
Dziś wyszliśmy do domku!Teraz jestem u siostry mąż po nas wieczorem przyjedzie.
Tomuś już zupełnie zdrowy!!!:tak:
Ale co się nacierpiał biedny to msakra!!!
Dodam póżniej fotki jak wyglądało moje biedactwo.Wenflon w głowie to koszmar teraz nie ma części włosków na głowie bo musieli poobcinać bo nie dało się plastrów ściągnąć,rączki posiniaczone od prób wsadzenia wenflonu bo mu żyłki pękały i musieli go co chwila kuć:-(
Ale wszystko już jest dobrze i jutro możemy wyjść na chwilkę na spacerek:tak:
A mały do domu dostał zyrtek bo ma na coś alergie:baffled:
nie wiem co miałam jeszcze napisać:eek:
Odezwe sie jutro jak już w domku będziemy.
Ide położę spać małego bo od 7 nie śpi
PAAAAAAAAAAAAAAAA

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!
OD RAZU PRZEPRASZAM CIĘ KASIU ŻE NIE ODPISAŁAM WCZORAJ NA TWOJEGO ESKA ALE KOMÓRKA MI PADŁA:baffled::zawstydzona/y:
Dziś wyszliśmy do domku!Teraz jestem u siostry mąż po nas wieczorem przyjedzie.
Tomuś już zupełnie zdrowy!!!:tak:
Ale co się nacierpiał biedny to msakra!!!
Dodam póżniej fotki jak wyglądało moje biedactwo.Wenflon w głowie to koszmar teraz nie ma części włosków na głowie bo musieli poobcinać bo nie dało się plastrów ściągnąć,rączki posiniaczone od prób wsadzenia wenflonu bo mu żyłki pękały i musieli go co chwila kuć:-(
Ale wszystko już jest dobrze i jutro możemy wyjść na chwilkę na spacerek:tak:
A mały do domu dostał zyrtek bo ma na coś alergie:baffled:
nie wiem co miałam jeszcze napisać:eek:
Odezwe sie jutro jak już w domku będziemy.
Ide położę spać małego bo od 7 nie śpi
PAAAAAAAAAAAAAAAA

Malinka SUPER WIESCI !!!
TERAZ ODPOCZYWAJCIE :)))

dziekuje za głosiki:)
Malinka dobrze,ze juz tomeczek zdrowy i w domku bedziecie
teraz juz bedzie lepiej
Mika oj nie zazdroszcze ci tych miesiecy samej z dzieciaczkami,bo wiem jak to jest i jak mój wyjeżdzą choc na krótko to tez nie jest łatwo,ale podziwiam ze tyle i tak wytrzymujesz

my po jednym spacerku i zakupach
potem na drugi spacerek i reszta zakupów,a na koniec zamawiamy sobie pizze bo same jestesmy wiec dzisiaj obiadku nie gotujemy

Ostatnia edycja:
Malinka, super że choroba juz za Wami :tak:przykro tylko ze musieliscie tyle znieść :wściekła/y:
Kaśka, ta bateria od wagi to pewnei dlatego siadła, ze wskakujesz na nią z 10 razy dziennie, co? A propos to ja zawsze baterie wyjmuje albo odwracam do góry nogami, bo jak waga jest w "czuwaniu" to bateria prędziutko się wyczerpuje, niby nic nie wskazuje jak sobie tak stoi ale baterie pobiera...Kasia, szybkiego wyjścia z choroby:happy:

Anet - rogaliki pierwsza klasa - ukradła bym takiego jednego...albo z trzy:-p
Ja wczoraj zrobiłam szaloną babke niebieską:-)

A pogoda u nas gites, słoneczko na maxa!

reklama
A my spacerek zaliczylysmy mimo ze chorzy, w sumie Mati tylko kaszle:sorry::sorry:A jest bardzo cieplutko:-D
Malinka dzieki za info troche sie martwiłam, ale dobrze ze jest juz ok
Hehehe Malbertka dobre nie nie wskakiwałam bo boje sie rozczarowac

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry