Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas na termometrze do słoneczka 30 stopni
Jaś się obraził na wózek i teraz najchętniej na rękach spaceruje
Mam nadzieje że wkrótce mu to minie...zgadzam sie,a powiem wiecej ceny w Krakowie są kosmiczne lepiej mieszkać na obrzeżach nie koniecznie w Krakowie bo taniej wyjdzieCzesć:-)
My po super długim spacerkuu nas na termometrze do słoneczka 30 stopni
Jaś się obraził na wózek i teraz najchętniej na rękach spaceruje
Mam nadzieje że wkrótce mu to minie...
Mewa no to witaj w Krakowie:-) Bardzo się cieszę że mąż dostał pracę.
Jeśli chodzi o ceny to sa bardzo zróżnicowane, w zależności od lokalizacji. Podam Ci na przykładzie mojego brata studenta. Mieszkał na Lubiczu (5 min od rynku) i płacił 600 zł (mieszkanie dwupokojowe, mieszkały 4 osoby czyli łącznie wychodziło 2400, to jest już ze wszystkimi rachunkami). Teraz mieszka w Prokocimiu i płaci 400 więc wychodzi 1600 za całe mieszkanie... Na Ruczaju są podobne ceny...gdzieś 1000 zł sobie w Krakowie liczą samego odstępnego...dla mnie to są kosmiczne ceny bo ja za wynajem mieszkania płacę 300 zł.
Witam
u nas bez większych zmian praca-dom i na wszystko brak czasu, w pracy się sypie ale jakoś muszę przetrwać....
Piwonia głosy oddane, odnalazłam drugi obrazek i masz teraz 1 głosik i 18 głosów![]()
;-)Chogata,ale masz zdolna corcie,juz sama do lazienki chodzi...hi,hi...
A synowi gratuluje,Piwonia,twojej corci tez;-)
A wlasnie Iwonko,to raz dziennie mozna glosowac na "przysmak Alusi"?
Ja dzis upieklam rogaliki drozdzowe,jakos tak mi sie nudzilo,bo obiad z wczoraj mialam,ale Karolcia nie ulatwiala mamusi wcale...hi,hi....na szczescie jak ciasto wyroslo i trzeba bylo lepic rogaliki,to ona poszla spac
A co do wekendu,to tez slyszalam ze ma byc deszczowy...buuuuuu:-(