• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Teraz Alusiowy przysmak na 18 - punktów 16 - kurcze dużo jeszcze brakuje do pierwszej 50.

Ja ostatnio wysłałam wieczka ze słoiczków(5szt.)-ale pewnei du...a zbita, szczęścia nie będe miała w losowaniu:-p

reklama
Hej
my po spacerze
mała zasnęła a za oknem słońce wyszło
skubana tak się tarmosiła że popełzła na koniec łóżeczka i zasnęła na brzuchu co jej się zdarzyło drugi raz w życiu!

Ostatnia edycja:
Czesć:-)
My po super długim spacerku:tak:u nas na termometrze do słoneczka 30 stopni:-D:-D Jaś się obraził na wózek i teraz najchętniej na rękach spaceruje:confused2::confused2: Mam nadzieje że wkrótce mu to minie...
Mewa no to witaj w Krakowie:-) Bardzo się cieszę że mąż dostał pracę.
Jeśli chodzi o ceny to sa bardzo zróżnicowane, w zależności od lokalizacji. Podam Ci na przykładzie mojego brata studenta. Mieszkał na Lubiczu (5 min od rynku) i płacił 600 zł (mieszkanie dwupokojowe, mieszkały 4 osoby czyli łącznie wychodziło 2400, to jest już ze wszystkimi rachunkami). Teraz mieszka w Prokocimiu i płaci 400 więc wychodzi 1600 za całe mieszkanie... Na Ruczaju są podobne ceny...gdzieś 1000 zł sobie w Krakowie liczą samego odstępnego...dla mnie to są kosmiczne ceny bo ja za wynajem mieszkania płacę 300 zł.

Ostatnia edycja:
Witam
u nas bez większych zmian praca-dom i na wszystko brak czasu, w pracy się sypie ale jakoś muszę przetrwać....
Piwonia głosy oddane, odnalazłam drugi obrazek i masz teraz 1 głosik i 18 głosów :)

Czesć:-)
My po super długim spacerku:tak:u nas na termometrze do słoneczka 30 stopni:-D:-D Jaś się obraził na wózek i teraz najchętniej na rękach spaceruje:confused2::confused2: Mam nadzieje że wkrótce mu to minie...
Mewa no to witaj w Krakowie:-) Bardzo się cieszę że mąż dostał pracę.
Jeśli chodzi o ceny to sa bardzo zróżnicowane, w zależności od lokalizacji. Podam Ci na przykładzie mojego brata studenta. Mieszkał na Lubiczu (5 min od rynku) i płacił 600 zł (mieszkanie dwupokojowe, mieszkały 4 osoby czyli łącznie wychodziło 2400, to jest już ze wszystkimi rachunkami). Teraz mieszka w Prokocimiu i płaci 400 więc wychodzi 1600 za całe mieszkanie... Na Ruczaju są podobne ceny...gdzieś 1000 zł sobie w Krakowie liczą samego odstępnego...dla mnie to są kosmiczne ceny bo ja za wynajem mieszkania płacę 300 zł.
zgadzam sie,a powiem wiecej ceny w Krakowie są kosmiczne lepiej mieszkać na obrzeżach nie koniecznie w Krakowie bo taniej wyjdzie
Witam
u nas bez większych zmian praca-dom i na wszystko brak czasu, w pracy się sypie ale jakoś muszę przetrwać....
Piwonia głosy oddane, odnalazłam drugi obrazek i masz teraz 1 głosik i 18 głosów :)

ooo super,ja drugiego nie umiałam znaleść wiec sobie darowałam,niech chociaż jeden bedzie a bedzie super i bardzo dziekuje za głosik:))

a moja zakrywa pieska i robi mu akuku a ja mam ubaw,a ona zdziwiona jak czasami akurat piesek powie tez akuku widze cie

Chogata,ale masz zdolna corcie,juz sama do lazienki chodzi...hi,hi...
A synowi gratuluje,Piwonia,twojej corci tez:tak:;-)
A wlasnie Iwonko,to raz dziennie mozna glosowac na "przysmak Alusi"?
Ja dzis upieklam rogaliki drozdzowe,jakos tak mi sie nudzilo,bo obiad z wczoraj mialam,ale Karolcia nie ulatwiala mamusi wcale...hi,hi....na szczescie jak ciasto wyroslo i trzeba bylo lepic rogaliki,to ona poszla spac
A co do wekendu,to tez slyszalam ze ma byc deszczowy...buuuuuu:-(

Chogata,ale masz zdolna corcie,juz sama do lazienki chodzi...hi,hi...
A synowi gratuluje,Piwonia,twojej corci tez:tak:;-)
A wlasnie Iwonko,to raz dziennie mozna glosowac na "przysmak Alusi"?
Ja dzis upieklam rogaliki drozdzowe,jakos tak mi sie nudzilo,bo obiad z wczoraj mialam,ale Karolcia nie ulatwiala mamusi wcale...hi,hi....na szczescie jak ciasto wyroslo i trzeba bylo lepic rogaliki,to ona poszla spac
A co do wekendu,to tez slyszalam ze ma byc deszczowy...buuuuuu:-(

niestety tylko jeden głos dziennie można
a co do pogody tez tak słyszałam i jestem nie pocieszona,choć wcale mnie nie zdziwiła w końcu długi weekend ma byc
mój jutro wyjeżdza na 2 dni,wiec same bedziemy
wysyłam go dzisiaj tez na dyżur z córą bo brzydko kaszle,a ze sama zostaje to wole miec jakies leki w domku bo wszystko mi sie pokończyło

reklama
Iwonko teraz to nawet na obrzeżach miasta sobie liczą...nie mówiąc już w ogóle o cenie nowych mieszkań czy cenie ziemi gdzieś w pobliżu Krakowa, ja u siebie bym dom postawiła a tam nawet nie wiem czy na ziemię by stykło...
Anet no to smacznego:-) mnie Jula też nudzi o rogaliki ale przeraża mnie wizja lepienia przez godzinę, a wczoraj machnęłam się i upiekłam torta :-)w ogóle pierwszy raz w życiu biszkopty piekłam i jeden wyszedł luks a drugi jakiś taki niewyrośnięty nie wiem czemu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry