• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
.
Anet no to smacznego:-) mnie Jula też nudzi o rogaliki ale przeraża mnie wizja lepienia przez godzinę, a wczoraj machnęłam się i upiekłam torta :-)w ogóle pierwszy raz w życiu biszkopty piekłam i jeden wyszedł luks a drugi jakiś taki niewyrośnięty nie wiem czemu...
Mi tez czasem biszkopt nie uda sie,nie wiem czemu....a siorce mojej to nawet w biszkopcie zakalec potrafi wyjsc...hi,hi....
Magda jak chcesz to ci pare rogalikow podrzuce...he,he...
Prosze sie czestowac,jeszcze nie zjedli wszystkiego:
003pyn.jpg

By anet15 at 2010-04-28

a teraz juz powiem DOBRANOC!!!

reklama
A co piwonia potrzebujesz bo ja mam koło 100 km do gorzowa a mąż raz w miesiącu jest...
Anett rogale pierwsza klasa tylko ja wczoraj naczytałam sie na forum o brzuszkach i zaczęłam robić bo jak czytam ile poszło to i ja chce schudnąc jeszcze .Do upragnionej wagi brakuje 8 kg takie sprzed x lat.Myslałam ,że ledwo 20 zrobie i to na raty ale udało sie 70 zrobic dzis brzuch obolały jak nie wiem śmiać sie nie mogę ale zobaczymy jak to będzie dalej.Dzięki dziewczyny za doping hihihiihihi.
Efe mała słodko spi moja własnie koncert dała ale uffffffff zasnęła.

A co piwonia potrzebujesz bo ja mam koło 100 km do gorzowa a mąż raz w miesiącu jest...
Anett rogale pierwsza klasa tylko ja wczoraj naczytałam sie na forum o brzuszkach i zaczęłam robić bo jak czytam ile poszło to i ja chce schudnąc jeszcze .Do upragnionej wagi brakuje 8 kg takie sprzed x lat.Myslałam ,że ledwo 20 zrobie i to na raty ale udało sie 70 zrobic dzis brzuch obolały jak nie wiem śmiać sie nie mogę ale zobaczymy jak to będzie dalej.Dzięki dziewczyny za doping hihihiihihi.
Efe mała słodko spi moja własnie koncert dała ale uffffffff zasnęła.
Ja trzymam kciuki.
Anet maupa jestes mniamusne rogale!!
Dobranoc

hihi Rubi to samo mam
a tylko kawa pod ręką:(

tak w ogóle to witam
i dietę znów zaczynam

mówisz Chogata brzuszki? może i ja się zmuszę

Konkurs Iwonki
Strona 16

Ostatnia edycja:
Witam
Rogaliki wyglądają na pyszne...chyba dzis jakieś ciasto trzeba będzie upiec:) Moje kilogramy powoli ale spadaja jak na razie bez diety.... dziewczyny chciałam się odchudzać tą dietą proteinową ale na razie nie mam jak przez skaze Luli, brzuszki jednak trzeba wprowadzić w życie :) skoro Wy możecie to i ja się zmobilizuję;)

Dziewczyny głosiki oddane (Piwonia jesteś na stronie 15 i 89 jakby ktoś chciał głosować;)

Nie wiem czy jeszcze bedę miała chwilę aby zajrzeć, więc udanego dnia :)

Witam
Mam szpital w domu od rana począwszy od siebie kończąc n miłoszku, który odpukać i tak sie z nas wszystkich najlepiej trzyma. Najbardziej dopadło matiego:baffled::baffled:Lekarstwa od rana zapodane:sorry:
I chyba posiedzimy dzis w domku, jakos tak niewyraznie na dworku.
Aga ty sie nie dziwie ze chudniesz bez diety stresy praca, na mnie to tez najlepiej działa odchudzająco:sorry:Niestety przez najblizsze 4 lata do pracy wrócic nie mam szans:baffled:Dlatego sie brzuszkuje i ogólnie ćwicze, dietka to zwłaszcza od słodyczy.
Waga mi skończyła baterie brak zmienic, a u nas w sklepie oczywiście nie ma:angry:I nie wiem czy efekty dalsze sa i to mnie wkurza:angry:

reklama
hihi Rubi to samo mam
a tylko kawa pod ręką:(

tak w ogóle to witam
i dietę znów zaczynam

mówisz Chogata brzuszki? może i ja się zmuszę

Konkurs Iwonki
Strona 16

Witam
Rogaliki wyglądają na pyszne...chyba dzis jakieś ciasto trzeba będzie upiec:) Moje kilogramy powoli ale spadaja jak na razie bez diety.... dziewczyny chciałam się odchudzać tą dietą proteinową ale na razie nie mam jak przez skaze Luli, brzuszki jednak trzeba wprowadzić w życie :) skoro Wy możecie to i ja się zmobilizuję;)

Dziewczyny głosiki oddane (Piwonia jesteś na stronie 15 i 89 jakby ktoś chciał głosować;)

Nie wiem czy jeszcze bedę miała chwilę aby zajrzeć, więc udanego dnia :)

dziekuję bardzo,juz mam 25 głosików :))

Witam czwartkowo,mąż wyprawiony gdzieś tam w delegacje,a my same
Gabcia ma zapalenie gardla,ponoc wg lekarki ale mi to wcale na to nie wygląda,mąz mówi ze jaks tępa baba na dyżurze była,owszem leki dała i zobaczymy,dla mnie to ona juz zapalenie krtani ma jak nie wiecej,bo kaszle strasznie
dzisiaj spacerek obowiazkowo bo ma byc ładnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry